|
fw attık tel göçtü
|
|
01-22-2008, 03:34 PM
|
|||
|
|||
|
fw attık tel göçtü
arkadaşlar dün ttelefona fw atarken bilgisayar kilitlendi ve kapandı.tabi fw de bitmesine az kala tamamlanamadı.telefon ilk açılışta hard format açılıyo.doldukdan sonra bıppppppppp tel kapanıyor.işin en kötü tarafı vin swup modda da daha açamıyorum.sadece açlıyo hard format atıyo sonra göcüyo...nasıl win svap moda dönecem bi daha acil yardımm.ikizlerimden biri ağır hasta yardımmmm..
|
|||
|
01-22-2008, 04:42 PM
|
|||
|
|||
|
RE: fw attık tel göçtü
e-gold'da problem olmuş gibi görünüyor, x55 kablosu ile friea kullanarak full-flash atman lazım!...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
01-22-2008, 05:33 PM
|
|||
|
|||
|
sen yanlıs fw atmısın
senın sorunun ancak mmı degısımı yada tamırı ıle mumkun |
|||
|
01-22-2008, 10:40 PM
|
|||
|
|||
|
e-gold bende onu düşünüyordum.x55 bulursam düzeltecem yedek silahım zaten sağ olun arkadaşlar
|
|||
|
01-23-2008, 01:22 AM
|
|||
|
|||
|
+1907
serkan487 Wrote:sen yanlıs fw atmısın sorunu e-gold la alakası yok, @serkan487 nin de yazdığı gibi flash boyutunu ölçmeden 32MB lik yazılım yüklemişsin. ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
01-23-2008, 02:01 AM
|
|||
|
|||
|
cmert flash 32 lik di....
|
|||
|
01-23-2008, 02:07 AM
|
|||
|
|||
|
emin misin ?
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
01-23-2008, 02:12 AM
|
|||
|
|||
|
hımmm.3.5 senedir bu cihazı kullanıyom....tele fw 150 200 kerede atmışımdır..sorunum flashı yeniden yazmak. çözüm x55 herhalde
ben kasaplara telefon teslim edemem...üçüzlerimin birinin de boynu buruk durması beni üzüyor............ |
|||
|
01-23-2008, 02:16 AM
|
|||
|
|||
|
flashı yeniden yazman için x55 yeterli değil.aynı zamanda cihazda testpoint olması gerekiyor.
flash boyutunu ölçtün mü peki ? bana hala emin değilsin gibi geliyor
|||
|
01-23-2008, 02:18 AM
|
|||
|
|||
|
balıkesirli serkan kardeş ben sana telefon yollayacak kadar zengin değilim.bir sx1 imide feda edecek kadar da saf hiç değil.....saygılarla
|
|||
|
01-23-2008, 02:19 AM
|
|||
|
|||
|
cmert kardeş flash 32 lik lütfen beni leyleklerin getirmediğini öğrendiğim zamandan beridir sx1 kullanıyom..........saygılar
|
|||
|
01-23-2008, 02:26 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaşım leyleği, kargayı yazana kadar flash boyutunu ölçtüğünü yazsana ! yardıma ihtiyacı olan biri için fazla iddalı cümleler kuruyorsun ...
|||
|
01-23-2008, 02:29 AM
|
|||
|
|||
|
NEYSE BOŞ VER...TEŞEKKÜR EDERİM......SAYGILARRR.......
|
|||
|
01-24-2008, 05:38 PM
|
|||
|
|||
|
x55 ıle kurtarıcama ınanıyorsan adresı yaz foruma yollayam parada ıstemez ben bu ışı para ıcın yapmıyorum bende fazladan x55 war ısın gorulecekse bı tanesını wermısım cokmu....
|
|||
|
01-29-2008, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
sağol serkan abisi sen x55 lerinle mutlu kal ben buldum yinede sağ ol.
|
|||
|
03-24-2008, 12:24 PM
|
|||
|
|||
|
ARKADASLAR MRB BENIM DUN AKSAM SX1 IME FW YUKLERKEN ELEKTIRIKLER KESILDI VE FW YARIDA KALDI NE OLUR BNA BI YARDIM EDIN SERVISE GONDERMEK TE ISTEMIYORUM CILDIRICAM LUTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
SU ANDAKI TELEFONUN DURUMU : ACILICAK GIBI YAPIO EKRANDA YATAYINA SEFFAF CIZGILER CIKIYO VE TEL KAPANIYO SX1 IM OLMUSMUDUR YOQSA KAHRETSIN EN SEVDIYIM TELEFONUM UMARIM BI CIKIS YOLU VARDIR ![]() ![]() ![]() YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C (KADIKOY ACIL) delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
03-24-2008, 02:30 PM
|
|||
|
|||
volki-ceza Wrote:ARKADASLAR MRB BENIM DUN AKSAM SX1 IME FW YUKLERKEN ELEKTIRIKLER KESILDI VE FW YARIDA KALDI NE OLUR BNA BI YARDIM EDIN SERVISE GONDERMEK TE ISTEMIYORUM CILDIRICAM LUTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM volkan, x55 kablosu denilen com kablosu ile freia yazılımını kullanarak e-gold atmalaısın tele, aslında fw yüklerken e-gold seçeneğini seçmeseydin bu problem oluşmazdı ama olmuş artık... inşallah yapabilirsin teli..
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-24-2008, 02:32 PM
|
|||
|
|||
|
o uçtu servis yüzü göründü
|
|||
|
03-24-2008, 04:26 PM
|
|||
|
|||
|
nadıren abı verdım servıse ınsalşlah yaparlar yaha offfffffffffff hep benı buluyo boyle dandık ısler yaha bı ara yıne boyle oldu verdım ıslemcı deyıstırmıs adı ler delırdım ınsallah yıne ole olmaz yardımlarınız ıcın tsk ler
delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
03-24-2008, 07:51 PM
|
|||
|
|||
volki-ceza Wrote:nadıren abı verdım servıse ınsalşlah yaparlar yaha offfffffffffff hep benı buluyo boyle dandık ısler yaha bı ara yıne boyle oldu verdım ıslemcı deyıstırmıs adı ler delırdım ınsallah yıne ole olmaz yardımlarınız ıcın tsk ler İşlemci mi? Yuh Artık ? >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
03-24-2008, 07:52 PM
|
|||
|
|||
|
EVT ABI CIHAZ GELDI YAZILIM ATAMIYOLARMIS FLASH YANIK DEDILER BENDE SUPHELENDIM YAPTIRMADIM BANA YARDIMCI OLACAK BI ARKADAS VARMI YOQSA BASKA BI SERVISEMI VEREYIM ARKADASLAR NADIREN ABI BI EL ATIVER
delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
03-24-2008, 08:06 PM
|
|||
|
|||
|
Valla İstersen forumu bir incele.
Ama bulacağın bilgi FW atılırken çıkan problemlerde, X55 kablosu bulup yazılım atmak olacak sanırım. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
03-24-2008, 08:29 PM
|
|||
|
|||
|
KARDESIM X 55 KABLOSU OK DE BU YAZILIM NASIL BISI NERDEN BULABILIRIM YADA NASIL ATABILIRIM BUNLARI BANA ACIKLAYABILECEK BI ARKADASIM VARSA GERCEKTEN COK SEVINIRIM BENIM KAFA DURDU BUGUN SINIR SITRES VE DE 3 YILA YAKINDIR SX1 KULLANICISIYIM FW LERLE 15 GUN OLDU TANISALI BAZI ISLEMLERIN TERIMLERIN NE ANLAMA GELDIYINI BILMIYORUM X 55 KABLOSUNU BULDUM GERISI NASIL OLCAK BANA BUNU BI YAZARSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSK LER YOQSA BU HASTASI OLDUGUM TEL SX1 COPE GIDICEK YA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
|
03-24-2008, 09:28 PM
|
|||
|
|||
volki-ceza Wrote:KARDESIM X 55 KABLOSU OK DE BU YAZILIM NASIL BISI NERDEN BULABILIRIM YADA NASIL ATABILIRIM BUNLARI BANA ACIKLAYABILECEK BI ARKADASIM VARSA GERCEKTEN COK SEVINIRIM BENIM KAFA DURDU BUGUN SINIR SITRES VE DE 3 YILA YAKINDIR SX1 KULLANICISIYIM FW LERLE 15 GUN OLDU TANISALI BAZI ISLEMLERIN TERIMLERIN NE ANLAMA GELDIYINI BILMIYORUM X 55 KABLOSUNU BULDUM GERISI NASIL OLCAK BANA BUNU BI YAZARSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSK LER YOQSA BU HASTASI OLDUGUM TEL SX1 COPE GIDICEK YAburada resimli anlatım mevcut volki, buyur: http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1123 ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-25-2008, 11:40 AM
|
|||
|
|||
|
ABI CK SAOL TSK EDERIM HERKESE ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help