Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOD32 2.7
01-28-2008, 05:07 PM (This post was last modified: 01-28-2008 05:33 PM by gizli.ajan_sx1.)
NOD32 2.7
arkadaşlar kaspersky kullanıyordum biraz kasmaya başladı bugün yeni bir virüs programı kurmak için arama yaptım bunu buldum.
kurdum ve sistem gayet güzel çalışıyor kasma olayı yok sizinlede paylaşmak istedim..

[Image: adszzh6.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

NoT:kurulum tamamlandıktan sonra güncelleme yapmayı unutmayın!

Nokia 5700 XpressMusic
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-28-2008, 05:15 PM
RE: NOD32 2.7
şu an NOD32 3.0 veya Eset Smart Security var piyasada.kullandığın sürümü güncelle bence.bende 3.0 versiyonunu kullanıyorum, şimdilik memnunum Thumbup

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
Visit this user's website Find all posts by this user
01-28-2008, 05:29 PM (This post was last modified: 01-28-2008 05:32 PM by gizli.ajan_sx1.)
aldığım yerde güncelleme yapın felan diyo zaten bilgisayarda bu sürüm güncel değil diyor güncelleme acık ama nedense hala güncellemedi...yardımcı olabilir misin?
edit:şimdi kurcaladım ayarları cmert güncellemeyi yapıyor ayrıca haftalık güncelleme ayarınıda yaptım..

Nokia 5700 XpressMusic
01-28-2008, 05:40 PM
güle güle kullan Thumbup

01-28-2008, 07:25 PM
kaspersky iidir doğrudur biraz kasar bilgisayarı ama her hangi bir virüsü kaçırdığını görmedim nod 32 yi çok kullandım ve kimseye tavsiye etmem Big Grin

нα¢кєяℓу
01-28-2008, 07:35 PM
şu işin bi orta yolunu bulamadık gitti, kaspersky virüs kaçırmıyo ama kasıyo; nod32 virüs kaçırıyo ama makinayı hiç kasmıyo ... Swoon
şimdiye kadar bir sorun yaratmadığı için nod32 kullanıyorum ama bi yanlışını görürsem gözünün yaşına bakmam Shifty

01-28-2008, 11:28 PM
cmert Wrote:şu işin bi orta yolunu bulamadık gitti, kaspersky virüs kaçırmıyo ama kasıyo; nod32 virüs kaçırıyo ama makinayı hiç kasmıyo ... Swoon
şimdiye kadar bir sorun yaratmadığı için nod32 kullanıyorum ama bi yanlışını görürsem gözünün yaşına bakmam Shifty

şuan bi kaspersky yükle ve tarat virüs çıkabilir Big Grin sana delil olara Toungue

нα¢кєяℓу
01-29-2008, 02:21 PM
evet bende sizin gibi düşünüyorum kaspersky yüklüydü bu zamana kadar ve hiç virüs şikayetim olmadı sadece biraz kasıyo...
tanıdıklarımda da nod32 yüklü ve sürekli virüs sıkıntısı yaşıyolar..
bende bi denemek istedim blgisayar hafiflesin die zaman ilerledikçe sonuçlarını görücez...

Nokia 5700 XpressMusic
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication