|
AÇILIŞ ANİMASYONLARI!!
|
|
04-09-2008, 02:20 PM
|
|||
|
|||
|
RE: AÇILIŞ ANİMASYONLARI!!
eyw.
|
|||
|
04-09-2008, 04:30 PM
|
|||
|
|||
|
çok sağol activate
|
|||
|
04-09-2008, 09:44 PM
(This post was last modified: 04-09-2008 09:46 PM by gizli.ajan_sx1.)
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:arkadaşlar sizlerin sayesinde startup yapmayı kavradım fakat şimdide 176 208 boyutlarını ayarlayamıyorum.ekran animasyonu oluyor fakat animasyon çıkarken renkler birbirine karışıyor.sx1 için elinizde 176 208 gif animasyon elinde olan varsa gönderebilirmisiniz. kardeş ben hergün buralardayım uzak yada yakın...sizleri daha sık gösmek isteriz. bu program ile istediğin boyuta ayarlayabilirsin ![]() [Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz] Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-10-2008, 12:45 PM
|
|||
|
|||
|
gizli ajan sx1 program için çok teşekkür ederim.verdiğin program çok güzel bir program.çok iyi şekilde pikselleri ayarlıyor. yalnız bir sorunum var açılış animasyonunu herşeyi yapıyorum telefona yüklemeyi yapıyorum telefonu kapatıp açtıktan sonra açılış animasyonu devreye giriyor fakat renkleri birbirine karışmış şekilde açılıyor.daha önceki yaptığım startuplarda aynı şekilde olmuştu.telefonla ilgili bir sorun olabilirmi.yada mbm toolla ilgili olabilirmi.startupun kaydını mbmtoolla yapıyorum.
|
|||
|
04-10-2008, 12:53 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:gizli ajan sx1 program için çok teşekkür ederim.verdiğin program çok güzel bir program.çok iyi şekilde pikselleri ayarlıyor. yalnız bir sorunum var açılış animasyonunu herşeyi yapıyorum telefona yüklemeyi yapıyorum telefonu kapatıp açtıktan sonra açılış animasyonu devreye giriyor fakat renkleri birbirine karışmış şekilde açılıyor.daha önceki yaptığım startuplarda aynı şekilde olmuştu.telefonla ilgili bir sorun olabilirmi.yada mbm toolla ilgili olabilirmi.startupun kaydını mbmtoolla yapıyorum. mbmtool'da her resimi tek tek 16 bit yapmalısın... yan menüde renk ayarı ile ilgili seçenek var, oaradn 16biti ayarla!... sorun çözülecektir!... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
04-10-2008, 02:48 PM
(This post was last modified: 04-10-2008 02:48 PM by erkahan.)
|
|||
|
|||
|
nadiren allah senden ve tüm yardım eden arkadaşlarımdan vede teknomag sitesinden razı olsun.nadiren aynen dediğin gibi yaptım.renkleri tek tek 16 bit yaptım açılış animasyonunun rengi düzeldi.bana yardım eden arkadaşlarımın replerini unutmadım.
|
|||
|
04-10-2008, 08:38 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:nadiren allah senden ve tüm yardım eden arkadaşlarımdan vede teknomag sitesinden razı olsun.nadiren aynen dediğin gibi yaptım.renkleri tek tek 16 bit yaptım açılış animasyonunun rengi düzeldi.bana yardım eden arkadaşlarımın replerini unutmadım.ne demek, bilgi paylaştıkça çoğalırmış
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
04-11-2008, 06:18 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:çok sağol activate Ricalardan 1 Demet.... >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
04-12-2008, 01:01 PM
|
|||
|
|||
|
bunun linkini tekrar verebilirmisiniz.
|
|||
|
04-12-2008, 03:52 PM
(This post was last modified: 04-12-2008 03:54 PM by cagri.)
|
|||
|
|||
cagri Wrote:http://rapidshare.com/files/104290322/sp...p.rar.html gizli.ajan_sx1 Wrote:Series60ImageConverterlinkler canlı sizmi indiremiyosunuz
çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
04-12-2008, 05:10 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cagri Wrote:http://rapidshare.com/files/104290322/sp...p.rar.htmlgizli.ajan_sx1 Wrote:Series60ImageConverterlinkler canlı sizmi indiremiyosunuz
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help