Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
04-12-2005, 11:02 PM

Quote:Originally posted by leow31@Apr 12 2005, 08:58 PM
aradığımı buldum Clapping

NEymiş?

!!!SX1 im varsa bende Varım!!!

msn:Sacro-SaNcT@hotmail.com
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2005, 11:06 PM

yukarda yazıyo Big Grin

AT-AWRAT-SX1
04-12-2005, 11:17 PM

Quote:Originally posted by leow31@Apr 12 2005, 09:06 PM
yukarda yazıyo Big Grin

ya ben göremedim yukarda yazıyo diyene kadar adını yazsana yaw Big Grin

!!!SX1 im varsa bende Varım!!!

msn:Sacro-SaNcT@hotmail.com
04-12-2005, 11:18 PM

Arkadaşlar jar uzantılı bir oyun yüklemiştim (Prince of Persia) oyun ikonuna tıkladığımda açılmıyor ve ikonda gidiyor.Telefonu kapatıp açtıktan sonra ikon tekrar meydana çıkıyor.Ama yine aynı şeyi yapıyor.Görev yöntecisinde de yok. Sad
Nasıl çalıştırabilirim yada silebilirim.
İyi geceler. :ermm:

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>SX1 - 512 Mb.</span>
04-12-2005, 11:18 PM

Quote:Originally posted by leow31@Apr 12 2005, 08:49 PM
dostum nurani benim mail adresi leow31@hotmail.com.genelde üyeliklerimi leow31 olarak yapıyorum.donanımhabere farklı bişeyler yazmak istedim nik olarak.bide ben çook önceden bu siteye üye olmuştum.epeydir uğramıyordum üstadlar bu adresi verince tekrar girdim Big Grin sen şu ekolayzerli mp3 playeri biliyomusun.bende vardı kaybettim ya hiç denememiştim ama...bi bilgin varmı :ohmy:

O dediğin mp3player2.16 galiba ben onun üzerinde çok ugraştım ama iyi netice alamadım.Tavsiyem şuki o mp2player2.16 ekolayzırı olmasına ragmen iyi bir player degil.1-ses çıkışı kulaklıkta bile mono
2-sesin son 3 kademesinde ses cozutuyor.3-Ekloayzırı okadarda hassas degil.4-kulaklıksız dinlersen patlatabilirsin loudspeaker'ını.
Ben şimdi mp3player3.11'i kullanıyorum.Ekolayzırı yok ama ses çıkışı steryo ve dehşet bas veriyor ve sesi yüksek.Bir dene bana hak verirsin....Bu forumun download bölümünde var... Thumbup

SX1_GREECE_TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_16_0001 YAKINDA SİNEMALARDA PARDON SX1'LERİNİZDE::::
SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001 Wink
04-12-2005, 11:22 PM

merhabalar herkese. ben de donanımhaberden johnny. az önce kayıt oldum, zannedersem burda hepimiz daha rahat edeceğiz.

hemen bi sorum olacak. telefonumun ajanda özelliğini kullanmıyordum şimdiye kadar. bi de ajandayı açınca varsayılan gösterim gün gösterimi oluyodu. ayarlara girdim, ay gösterimi yaptım, ajandadan çıktım, tekrar girdiğimde yine gün gösterimi. deli oldum.
neyse bi güne bişey kaydettim, çıktım, tekrar girince o gün boş görünüyor. yani kaydettiğim şey gitmiş. yani olay şudur ki, ajandamda bi sorun var, hiç bişeyi değiştiremiyorum. ne yapabiliriz üstadlar buna? teşekkürler
04-12-2005, 11:24 PM

Quote:Originally posted by cobra060@Apr 12 2005, 09:18 PM
Arkadaşlar jar uzantılı bir oyun yüklemiştim (Prince of Persia) oyun ikonuna tıkladığımda açılmıyor ve ikonda gidiyor.Telefonu kapatıp açtıktan sonra ikon tekrar meydana çıkıyor.Ama yine aynı şeyi yapıyor.Görev yöntecisinde de yok. Sad

1-Jar bozuk olabilir.
2-Jar dosyasını iki kere üst üste kur.Yani bir kez kurunca tekrar (kaldırmadan) kurmayı dene kurarsa çalışır.Çünki bazı jar dosyalarını iki kez kurmak gerekiyor.
3-Yine olmadıysa kaldırmak için fileman'dan E:\system\midp'e gir orda adı vardır o klasörü sil.(eger karta kurduysan yoksa C:\system\midp'de)

SX1_GREECE_TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_16_0001 YAKINDA SİNEMALARDA PARDON SX1'LERİNİZDE::::
04-12-2005, 11:30 PM

nurani kardeş sağol tekrar bi deneyeyim.
Sana birşey daha sorayım.Sen telefonunda web tarayıcısı kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan hangisini kullanıyorsun? Thumbup

04-12-2005, 11:31 PM

Quote:Originally posted by johnny@Apr 12 2005, 09:22 PM
merhabalar herkese. ben de donanımhaberden johnny. az önce kayıt oldum, zannedersem burda hepimiz daha rahat edeceğiz.

hemen bi sorum olacak. telefonumun ajanda özelliğini kullanmıyordum şimdiye kadar. bi de ajandayı açınca varsayılan gösterim gün gösterimi oluyodu. ayarlara girdim, ay gösterimi yaptım, ajandadan çıktım, tekrar girdiğimde yine gün gösterimi. deli oldum.
neyse bi güne bişey kaydettim, çıktım, tekrar girince o gün boş görünüyor. yani kaydettiğim şey gitmiş. yani olay şudur ki, ajandamda bi sorun var, hiç bişeyi değiştiremiyorum. ne yapabiliriz üstadlar buna? teşekkürler

Öncelikle sende aramıza hoşgeldin.Önce şunu sorayım telefona en son nezaman format attın ve en son ne zaman yedekledin.Çünki ajanda,not kaydedici vs. dökümanlarını C:\system\data içerisine atar ve eger telefonu yadeklemessen ve formatta attı isen onlara bir daha ulaşamazsın.

04-12-2005, 11:35 PM

yok hocam format atmadım hiç. alalı 3 ay oldu telefonu. yedeğini arada alıyorum, ama bu dediğim hemen oldu. yani silinmiş olamaz. kaydediyorum, ajandadan çıkıp geri girdiğimde hiç bi ayar değişmemiş oluyor.
bu arada az önce dediğiniz mp3playerı indirdim gerçekten ses çok iyi. basslar süper. fakat şarkı çalarken menüye filan girdiğimde player sapıtıyor biraz. hızlı filan çalmaya başlıyor. sizde de oldu mu bu olay? yoksa bende mi anormallik varBig Grin
04-12-2005, 11:35 PM

Selam millet bende geldim ii oldu walla kurtulduk donanımforumdan Smile)

Arkadaslar operatör logosunun uzantısı hangi klasörün içindeydi unuttum silemiyorum...

[B][I]tndhappy@hotmail.com[COLOR=blue]
04-12-2005, 11:36 PM

Quote:Originally posted by cobra060@Apr 12 2005, 09:30 PM
nurani kardeş sağol tekrar bi deneyeyim.
Sana birşey daha sorayım.Sen telefonunda web tarayıcısı kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan hangisini kullanıyorsun? Thumbup

Evet bir ara çok sık kullanıyordum.Onlarda şunlardı 1-NETfront 2-Opera
niye ikisini kullandıgıma gelince.Netfront hızlı ve telefonun tanıdıgı dosyaları download etmede iyiydi.2-operada download ettigin nesneyi MMc'ye yönlendirip ordan alabiliyordum,ama netfront Ram hafızsına atıyor eger tel tanımaz ise karta kaydetmeme izin vermiyordu.
Bence ikisinide kullan... Thumbup

04-12-2005, 11:38 PM

Quote:Originally posted by vodka@Apr 12 2005, 09:35 PM

Arkadaslar operatör logosunun uzantısı hangi klasörün içindeydi unuttum silemiyorum...

C:\system\apps\phone'nin içinde ordan sil teli kapat ve aç düzelir. Thumbup

04-12-2005, 11:39 PM

nurani sağol açıklayıcı bilgi için. Operayı buldum da net frontu nerden bulurum.
Sende adres var mı? Thumbup

04-12-2005, 11:41 PM

Quote:Originally posted by vodka@Apr 12 2005, 09:35 PM

op. logo c:\system\apps\phone\oplogo içinde kardeşim. 286_1_0.bmp isimli bişey

bu arada mp3 player filan dedik te, bu bende uyumsuzluk yaptı ya Sad mp3player özell
ik desteklemiyo gibi hata verdi bikaç kere, şimdi de telefon restart attı :ermm:
04-12-2005, 11:48 PM

teşekkür ederim sildim.

Bi de Sizde çalışan bir agile messenger var mı ben kendi sitesinden indirdim tüm ayarlarını yapmama rağmen 'unable to server' hatası veriyor...

[B][I]tndhappy@hotmail.com[COLOR=blue]
04-12-2005, 11:49 PM

Quote:Originally posted by johnny@Apr 12 2005, 09:35 PM
yok hocam format atmadım hiç. alalı 3 ay oldu telefonu. yedeğini arada alıyorum, ama bu dediğim hemen oldu. yani silinmiş olamaz. kaydediyorum, ajandadan çıkıp geri girdiğimde hiç bi ayar değişmemiş oluyor.
bu arada az önce dediğiniz mp3playerı indirdim gerçekten ses çok iyi. basslar süper. fakat şarkı çalarken menüye filan girdiğimde player sapıtıyor biraz. hızlı filan çalmaya başlıyor. sizde de oldu mu bu olay? yoksa bende mi anormallik varBig Grin

Evet dedeiğin gibi başka bir programa girmeye çalışınca önce tel yavaşlıyor ve dediğin gibi çalıyor.SEn onu dinlerken başka birşey açmayacan....Evet bendede bir kere programı kurup çalıştırdıktan sonra restart attı..normaldir...
Seni ajanda meselesine gelince önce E:\system\data içine bak orda calender.ini adlı bir dosya varsa onu kopyala(Eger KOpyalamana izin vermez ise data klasörünü adını değiştir öyle içine gir kopyala ve sonra tekrar düzelt) ve C:\system\Data'dakini de başka bir yere kopyala ve E'den aldıgını C'ye yapıştır ve teli kapa aç düzelmesse zaten degişen bir şey olmaz.... Thumbup

04-12-2005, 11:52 PM

Quote:Originally posted by cobra060@Apr 12 2005, 09:39 PM
nurani sağol açıklayıcı bilgi için. Operayı buldum da net frontu nerden bulurum.
Sende adres var mı? Thumbup

Netfrontu http://www.iphone-forum.org veya http://www.mobileturkiye.com veya http://www.cepcity.net veya http://www.my-cep.com adlı sitelere ücretsiz üye olarak bulup indirebilirsin..... Thumbup

04-12-2005, 11:59 PM

nurani hocam e de yoktu, ben de c:\system\data'daki calendar dosyasını e:\system\data'ya da kopyaladım. kapadım açtım teli, şimdi herşey güzel kayıt ta ediyo, ayarları da değişiyor. sorun kalmadı. teşekkürler :thumbup2:

ama bi de şöyle bi olay var. telefounun pili azalmıştı, hatta bitti şimdi şarja taktım, şarjdayken yaptım bu denemeyi. (kapatıp açmayı değil). belki ondandır dicem de aman neyse işte hallettik işte sağolun varolun işte SX1 kardeşliği budur.
04-13-2005, 12:06 AM

Quote:Originally posted by johnny@Apr 12 2005, 09:59 PM
nurani hocam e de yoktu, ben de c:\system\data'daki calendar dosyasını e:\system\data'ya da kopyaladım. kapadım açtım teli, şimdi herşey güzel kayıt ta ediyo, ayarları da değişiyor. sorun kalmadı. teşekkürler :thumbup2:

ama bi de şöyle bi olay var. telefounun pili azalmıştı, hatta bitti şimdi şarja taktım, şarjdayken yaptım bu denemeyi. (kapatıp açmayı değil). belki ondandır dicem de aman neyse işte hallettik işte sağolun varolun işte SX1 kardeşliği budur.

Asıl ben teşekkür ederim,yardımcı oldugum için sevindim...Evet yaşasın SX1 kardeşliği.... Thumbup

04-13-2005, 12:07 AM

Quote:Originally posted by vodka@Apr 12 2005, 09:48 PM
teşekkür ederim sildim.

Bi de Sizde çalışan bir [b]agile messenger
var mı ben kendi sitesinden indirdim tüm ayarlarını yapmama rağmen 'unable to server' hatası veriyor...

[/b]
bu forumun dosyalar bölümünde sx1 için ayrı agile var onu dene. diğer versiyonlar sorun yapıyor heralde.
04-13-2005, 12:08 AM

Frank dost öyle uzaktan bakmayla olmaz iki kelam ette sesini pardon yazını görek.... Thumbup

04-13-2005, 12:15 AM

[Haydin bakalım herkes evine dagılsın.(şaka şaka) Neyse hepinize iyi geceler.... Clapping

04-13-2005, 12:18 AM

Quote:Originally posted by cobra060@Apr 12 2005, 09:18 PM

prince of persia sands of time mı o? o oyun galiba sx1de uyumsuzluk yapıyor. çalışmayabilir yani

jar uzantılı (yani java) oyunlarını, programlarını kaldırmak için ekstralar bölümündeki java uyg. menüsünden "kaldır" ı seçerek kaldırabilirsiniz.
04-13-2005, 12:54 AM

Quote:Originally posted by nurani@Apr 12 2005, 11:15 PM
[Haydin bakalım herkes evine dagılsın.(şaka şaka) Neyse hepinize iyi geceler.... Clapping

Herkes eve dağıldı ben yeni geldim Smile iyi geceler...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,

katılımlarınızla öyle gözüküyor ki bu konu Siemens destek için sağlam bir başvuru kaynağı olacak.

Teknoloji Magazin

forum.teknomag.com / sozluk.teknomag.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Sad SX1 im Açılmıyor Lütfen Destek !! Ben Onsuz Yapamam xcodecx 10 1,735 02-04-2008 01:26 PM
Last Post: serkan487
  siemens kulaklık adaptörü adigehalil 64 9,441 10-28-2007 01:55 PM
Last Post: alichan_1907
com portta takılan bir siemens RS-232 humeh 5 1,096 07-08-2007 06:21 PM
Last Post: chadear

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication