|
Ustalara sorular.
|
|
04-06-2007, 04:53 PM
|
|||
|
|||
|
Ustalara sorular.
Merhaba arkadaşlar.Bende Cmert in _15.4plus versiyonu yüklü.
birkaç sorum ve ricam olacak sizden. 1. mp3 leri nasıl zil sesi yapıcaz 2. uçuş modunda hafıza kartını görüyor ama verileri okumuyor.dolayısıyla karrtan mp3 dinlenilmiyor, çözümü var mı? 3. mp3 player a veya radio ya ekolayzır eklenebilir mi. 4. Radyodaki frekans aralığının genişletilmesinin pratik bir faydası var mı? 5. Bir de sizden sx1 de olmazsa olmaz dediğiniz prolar varsa onları rica edicem arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler. |
|||
|
04-06-2007, 05:04 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Ustalara sorular.
sorduğun tüm soruların cevaplarını forumda bulabilirsin...
İstersen biraz oku, haa ne dersin ?
Küllenen Aşk SX1 !!! Servis FW 15 |
|||
|
04-06-2007, 05:24 PM
(This post was last modified: 04-06-2007 05:24 PM by HaCkErLy.)
|
|||
|
|||
|
harbiden offf yaniiii bak şurdan hepsini bulabilirsin ==> http://www.forum.teknomag.com/search.php
мα∂єм тüякѕüи göѕтєя üякѕüи |
|||
|
04-06-2007, 05:44 PM
|
|||
|
|||
sinanben Wrote:2. uçuş modunda hafıza kartını görüyor ama verileri okumuyor.dolayısıyla karrtan mp3 dinlenilmiyor, çözümü var mı? diğer soruların cevapları arama motorunda mevcut ama belki bu soruları cevapları olmayabilir, onları da ben yanıtlayayım ![]() 2.aslında dinlenebiliyor (en azından ben ) ancak bunu etkileyen birçok faktör var.tel ve mmc hafızasında bulunan herhangi dosya bunu etkileyebilir.3.orjinal uygulamalara eklenemiyor ancak eko destekli birçok mp3player mevcut.radio da mümkün değil ... 4.standart radi frekanslarını dışındaki frekanslar sayesinde havalanı veya polis telsizlerine sızmak mümkün olabiliyormuş, hiç denemediğim için sadece ...muş diyorum
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
04-06-2007, 06:01 PM
|
|||
|
|||
|
Herkese teşekkür ederim beyler.Cmert sana ekstra teşekkür.
|
|||
|
06-04-2007, 05:24 PM
|
|||
|
|||
|
ah be kardesım varya ıste bak
|
|||
|
06-10-2007, 02:53 PM
|
|||
|
|||
|
1. mp3 leri nasıl zil sesi yapıcaz
2. uçuş modunda hafıza kartını görüyor ama verileri okumuyor.dolayısıyla karrtan mp3 dinlenilmiyor, çözümü var mı? 3. mp3 player a veya radio ya ekolayzır eklenebilir mi. 4. Radyodaki frekans aralığının genişletilmesinin pratik bir faydası var mı? 5. Bir de sizden sx1 de olmazsa olmaz dediğiniz prolar varsa onları rica edicem arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler. 1-www.goldwave.com 2-benimkinde görüyor.normalde görmesi lazım. 3-mp3 çalarlar için prolar var,radyoda şimdilik olmuyor. 4-cmert yazmış 5-forum.teknomag.com - SX1 - uygulama paylaşım platformu
sx1 (carbon black) + sx1_greece_15 + 32 mb flash + 2 gb kingston mmc plus bellek read oldu mu stack overflow verdi mi mavi ekran yedin mi imdi ureg irtilur |
|||
|
09-24-2007, 12:52 PM
|
|||
|
|||
|
Ben sx1 de programsız uçuş modu kullanıyorum
Şöle Şebeke seçimini "elle" yapıyorum ve o anda bulduğu hatlardan benim kullanmadığım hattı seçiyorum. Sonra telefon kapsama alanı dışında no tuşuna basıp ana menüe geliyorum. İşlem tamam... Sevgiyle (SX1 le) kalın |
|||
|
09-24-2007, 02:15 PM
|
|||
|
|||
kara1A2023 Wrote:Ben sx1 de programsız uçuş modu kullanıyorum Sanırım bu çözüm değil. Farklı bir şebeke seçtiğinde; şebeke olmadığından dolayı çağrı almazsın fakat telefon şebeke aramaya devam eder. Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart!.. |
|||
|
09-24-2007, 02:31 PM
|
|||
|
|||
|
Haklısın..
ama ulaşılamamak istediğinde işe yarıyo bir nevi çevrimdışı göstert... |
|||
|
11-08-2007, 09:52 PM
|
|||
|
|||
|
benim telefonum hiç açılmıyor ve sorun tamamen yazılımsal
|
|||
|
04-18-2008, 10:46 AM
|
|||
|
|||
|
ustalarım sıze bı sorum olacak sx1 ime yukledıyım bazı programlarım menude gozukmuyo dosya yonetıcısınde kurulu olarak gozukuyor hıc bısı anlamadım yardımcı olursanız sevınırım
bı arkadasımız yazmıstı sankı bı yerden b dosya slıyoduk gelıyolardı ama neydı bulamadım :'( yardım edınnnn delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
04-25-2008, 08:11 PM
|
|||
|
|||
volki-ceza Wrote:ustalarım sıze bı sorum olacak sx1 ime yukledıyım bazı programlarım menude gozukmuyo dosya yonetıcısınde kurulu olarak gozukuyor hıc bısı anlamadım yardımcı olursanız sevınırım Benim Bildiğim Kadarı İle SX1 ileUyumsuz Programların İkonları Çıkmayabiliyor. Bende de Olmuştu. Başka Telefonda Çıkıyolardı. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
04-28-2008, 03:13 PM
|
|||
|
|||
|
ikonu çıkmayan programa fexplorer ya da baska bir dosya yoneticisi yoluyla programın .exe dosya sına ulas ordan bi kere tıkla daha sonra telefonu açıp kapayınca ikon menude cıkabilir
ben bi kaç kere denemiştim bunu başarılı da olmuştu amma sende ne olur bilemem imzasız |
|||
|
06-20-2008, 12:36 AM
|
|||
|
|||
|
slm ustalar. benim sx1 de bazen hiç açılmıyor, açılsa da ekranda [Telefon açılması hatalı. Satıcınızla görüşün. 0)] şeklinde uyarı çıkıyor. ne yapmam gerekiyor. lütfen yardım
|
|||
|
06-20-2008, 12:40 AM
|
|||
|
|||
|
ayrıca joystik+no tuşu ile açılıyor. pc de görüyor fakat fw yüklerken yine hata veriyor.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

) ancak bunu etkileyen birçok faktör var.tel ve mmc hafızasında bulunan herhangi dosya bunu etkileyebilir.