Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arızalı board için güvenilir iş bilen teknik servis?
02-19-2008, 04:45 PM
Exclamation Arızalı board için güvenilir iş bilen teknik servis?
Selamlar, board arızası yüzünden 1 yıldır hiç kullanmadığım sx1 imin bataryası kendiliğinden şişti.(miş) Resmen göbek yaptı. Zaten hiç açılmayan (zamanında açılınca kendiliğinden kapanan) telefon 2.arızayı çıkarttı. Acaba uzun zamandır kullanmadığım telefonu ayağa kaldırmak için bi girişimde mi bulunsam diye düşünüyorum. Zamanında yaklaşık 100 küsür euro yada dolar istemişlerdi board için.( hangi board arızalı bilmiyorum) Ama forumu okuyunca ısıtma ile bazı arızaların giderilebildiğini okudum. Anadolu yakasında güvenilir bir servis bilen varmı? Ayrıca ana board ve MMI board hala bulabilirmiyiz bulursak fiyat nedir? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-19-2008, 04:54 PM
RE: Arızalı board için güvenilir iş bilen teknik servis?
problem %99 ihtimalle mmi board yani ön board, sana bir de çıkma batarya lazım; forumun alım-satım bölümüne bir bak, satan arkadaşlarımız var...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

02-19-2008, 06:05 PM
teşekkürler nadiren.. sıfır batarya buldum.(http://www.ceptopc.com/pinfo.asp?pid=40) birde mmi board buldum mu bu iş tamamdır. forumda güncel mmi board satan bulamadım, yinede arada bakacağım..
02-19-2008, 08:15 PM
clooneyist Wrote:teşekkürler nadiren.. sıfır batarya buldum.(http://www.ceptopc.com/pinfo.asp?pid=40) birde mmi board buldum mu bu iş tamamdır. forumda güncel mmi board satan bulamadım, yinede arada bakacağım..
orjinal olmayan pillerle arkadaşların çoğu sorun yaşamıştı (en önemli sorun şarjı full gösterip bir anda pilin bitmesi)...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

03-10-2008, 01:30 PM
mmi bord bende bir iki adet var isterse 55ytl ye adrese teslim balıkesir civarında ises elden teslim edebilirim....sx1 i komple alanı bulamadım parça parça satıyorum
05462844661 den ulaşabilirsin...:::
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  mmi board üzerindeki soket talha415 7 1,115 05-14-2008 11:11 AM
Last Post: volki-ceza
  SX1 Teknik Sorular - SiemensMania 174 23,611 05-09-2008 05:06 PM
Last Post: cagri
  alt board da sorun var kanımca nasıl çözeriz ? cagri 12 968 03-31-2008 01:35 PM
Last Post: cagri

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication