|
cözümsüz virüse yardım
|
|
04-12-2008, 07:27 PM
|
|||
|
|||
|
cözümsüz virüse yardım
slm arkadaslar sx1 imi yeniledim daha dogrusu iki sx1 den saglam tek bir sx1 cıkardım fakay bir virüs telefona musallat oldu bir turlü gitmiyor saçma sapan numaralara MMS göndermeye calısıyor en kısa zamanda siz sx1 kardeslerinin yardımlarını beklıyorum cesitli virus programlarını yukledım fakat om,nları engellıyo bir turlu kullanamıyorum virüs programlarını da sayglırımla sx1 asığı....
|
|||
|
04-12-2008, 09:36 PM
|
|||
|
|||
|
RE: cözümsüz virüse yardım
arkadaşım dediğin olayı anladım aynı şey bazı arkadaşlarımın başına gelmişti
virüs programlarının işe yaramadığı bu durumda: -telefonun yedeğini al -hafıza kartını çıkar -bilgisayarda virüs testinden geçir -tele format at -hafıza kartını tak -yedeği geri yükle *sorun düzelecektir! Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-13-2008, 10:35 AM
|
|||
|
|||
|
evet, ömür'ün de dediği gibi virüs h.k.'ında olduğundan format atsan da gitmez, h.k.'ına format atmalısın temiz bir bilgisayarda...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
04-13-2008, 02:31 PM
|
|||
|
|||
|
sagolun arkadaslar ilk denedıgım yol oydu hafıza kartındakını temızledım format atıım ama virus oyle bır musallat olmus kı oralı bıle olmadı hala telefondakı varlıgını ısrarla devam ettırıyor baska bır cozum onerınız varsa beklıyorum yardımlarınızı
|
|||
|
04-13-2008, 02:35 PM
|
|||
|
|||
ntkm72242 Wrote:sagolun arkadaslar ilk denedıgım yol oydu hafıza kartındakını temızledım format atıım ama virus oyle bır musallat olmus kı oralı bıle olmadı hala telefondakı varlıgını ısrarla devam ettırıyor baska bır cozum onerınız varsa beklıyorum yardımlarınızıformatı bilgisyarda attın değil mi?! öyleyse bilgisayarda demek ki virüs, bir de mesela fotoğraf makinesi ile format at(os olamdığı için virüs falan bulaşmaz böylece)... formatla silinmeyecek virüs duymadım daha ben!... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
04-13-2008, 09:42 PM
|
|||
|
|||
ntkm72242 Wrote:sagolun arkadaslar ilk denedıgım yol oydu hafıza kartındakını temızledım format atıım ama virus oyle bır musallat olmus kı oralı bıle olmadı hala telefondakı varlıgını ısrarla devam ettırıyor baska bır cozum onerınız varsa beklıyorum yardımlarınızı arkadaşım yazdıklarımı anlamadın galiba tamam doğru olanı yaptın ve hafıza kartına format attın!ve üstüne diyorsun ki telefondaki varlığını ısrarla devam ettiriyor!ben sana dedim ki hafıza kartına format attıktan sonra hemen tele takma tele'de format at................. sonra temiz hafıza kartını teline tak virüsten eser kalmaz.......... virüsün bu şekilde gitmemesi mümkün değil!............. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-14-2008, 12:05 PM
|
|||
|
|||
|
-Hafıza Kart Çıkar
-Telefona Format -Hafıza Kartına Format NOT : Eğer Kart veya Telefonun Yedeğini alma gibi bir operasyon yapıyorsan Temizlendikten sonra virüsü de bilgilerle geri koyuyor olabilirsin. (Bunu Yapıyor isen, Bilgilerden Virüsü Temizleyemiyorsan Bilgilerden Feragat Etmelisin) Kolay Gelsin. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
04-14-2008, 06:32 PM
|
|||
|
|||
|
tesekkurler bilgilere veda ettim sorun cozuldü
|
|||