|
Kendinden Kapanma Sorunu
|
|
10-19-2008, 09:26 PM
|
|||
|
|||
|
Kendinden Kapanma Sorunu
Telefonum sürekli kendi kendine kapanmaya ve böyle olunca şarjda olsa bile şarj olmamaya başladı.
Ayrıca şarj göstergesi de bir dolu bir boş göstermeye ve şarjı bitip kapanınca şarja taktığımda 1 saat falan sonra batarya dolu uyarısı vermeye başladı. Tahminen batarya ömrünü tamamladı (3.5 senelik orjinal bataryaydı) Eğer sorun bataryaysa nereden orjinal veya yan sanayi bir batarya bulabilirim, veya sorun yazılımsal olabilirmi? Usta arkadaşlardan yardım bekliyorum
|
|||
|
10-21-2008, 05:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Kendinden Kapanma Sorunu
herkes sattı herhalde telefonu
batarya alıcam ama orjinal bulamam herhalde, çakma alsam bir sorun olurmu? çakma batarya alacak arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir
|
|||
|
10-22-2008, 07:19 PM
|
|||
|
|||
|
Şahsen Çakma Batarya 3 Sebepten Dolayı Tavsiye Etmem.
1)Gösterge Problemi 2)Donanım Bozukluğu 3)Kısa Pil Ömrü SX1 İçin Kesinlikle Orjinal Batarya Derim.Orjinal Batarya Bende Mevcut 2 Tanesi 15 YTL den Satabilirim. Durumları İse Oldukça İyi. Memnun Kalacağından Eminim. İyi Paylaşımlar. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
12-09-2008, 02:32 PM
|
|||
|
|||
|
tamam ıkısınede talıbım maıl atarsan ayrıntıları konusalım filozof_4141@hotmail.com cunku lazım banada
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| SX1 Buzzer upgrade sorunu | blackor | 5 | 927 |
06-28-2008 09:04 PM Last Post: --DaNGeR-- |
|
| Şarj sorunu | blackor | 5 | 806 |
05-16-2008 02:28 AM Last Post: robotica |
|
| Sx1 sorunu acil yardım!! | sergenkurt | 2 | 636 |
05-16-2008 02:26 AM Last Post: robotica |
|

Search
Member List
Calendar
Help

batarya alıcam ama orjinal bulamam herhalde, çakma alsam bir sorun olurmu? çakma batarya alacak arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir