Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Lütfen Yardım Eder misiniz?
02-21-2008, 04:27 AM
Arkadaşlar Lütfen Yardım Eder misiniz?
Öncelikle merhaba, 2004 yılında başlayan sx1 aşkım, 2006 da elimden düşerek ekranın kırılmasıyla yeni bir yola girmişti, son derece harika(!) olan siemens teknik servisi benden 300 lira gibi güzel bir fiyat istemişti, her neyse ben başka daha ucuz bir teknik servisçiye yaptırdım, neyse telefon 1 ay daha çalıştı ve ondan sonra iptal, açılıyor ışık geliyor siemens yazıyor, ancak bomboş ekran, ışık var, şarj doluysa, şarj yoksa dıt dıt ötüyor şarj et beni diye, bir de bu uyduruk teknik servisçi telefonumun # tuşunu sabitlediğinden ona da basamıyorum, böylelikle format atamadım, swup mode da açmayı başarıyorum, fw yükleyip öyle acaba çalıştırabilir miyim diye düşündüm, ancak bilgisayar telefonu görmedi, daha önce gören bilgisayarım yani bence sorun yok, sorun telefon kaynaklı gibi, aslında telefon fiyatları düştü ancak ne de olsa insanın kendi telefonu gibi yok, belki de çok basitçe halledilebilecek bir sorun benimki belki değil bilmiyorum, bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? veya istanbul anadolu yakasında kendisine güvenebileceğim, sizin önereceğiniz bir teknik servis?
şimdiden çok teşekkürler.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  arkadaşlar yardııım ..! Julia 5 618 07-21-2008 08:30 PM
Last Post: cagri
  Sx1 sorunu acil yardım!! sergenkurt 2 572 05-16-2008 02:26 AM
Last Post: robotica
  Psiloc Programları Kaldırılamıyor? El Yardım :( Activate 5 734 04-21-2008 06:52 PM
Last Post: ARES_61

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication