Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
02-22-2008, 01:12 PM (This post was last modified: 02-22-2008 01:30 PM by nadiren.)
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
Evet arkadaşlar, @activate'in de uyarması ile en son fw'de flashı 32 mb'lık olanların c'yi 12 mb yapma patchinde bir hata (daha doğrusu unutkanlık :shySmile tespit ettim, Buradan hemen paylaşayım:

"Extra\32mb'lık flashlar icin" klasörü içerisindeki 32mbflash.sxp dosyasındaki "startup.mbm->c: satırını ve alttaki satırı silin!... Daha sonra fw'yi patchleyin. Eğer bu satırı silmeden fw'yi yüklerseniz telefon açılmaz!...

O patch'i startup.mbm'yi c'ye alma çalışmalarım sırasında kullanmıştım ama sonradan silmeyi unutmuşum. Bu unutkanlıktan dolayı tüm dostlardan özür dilerim Shy Smile

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-22-2008, 04:10 PM
RE: Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!? Big Grin

benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!?
02-26-2008, 07:17 PM
kalimero Wrote:fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!? Big Grin
evet, olabilir tabii ama linki düzelttim artık, ortada del,l yok yani Wink

kalimero Wrote:benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!?
aslında e-gold ancak farklı bir varyant yüklediğinde yüklenmesi gereken bir kısım... fw15 tabanlı herhangibir fw yüklerken işaretlemeye gerek yok...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

02-26-2008, 07:24 PM
yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirim Big Grin

çanakkale onsekiz mart university Cool
carbon black sx1
24 mb flash (gurur duyarım)
2 gb kingston dv-rs mmc
02-26-2008, 07:26 PM
cagri Wrote:yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirim Big Grin
aynen öyle, e-goldsuz 10 dk bile sürmüyor fw yüklemek Wink

02-29-2008, 03:25 PM
5 Dk : 33 Sn FW tamam.. Big Grin
Zaman Tuttum

>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. <<
Visit this user's website Find all posts by this user
02-29-2008, 04:15 PM
Activate Wrote:5 Dk : 33 Sn FW tamam.. Big Grin
Zaman Tuttum
rekor sende galiba!... Big Grin

02-29-2008, 04:38 PM
nadiren Wrote:Evet arkadaşlar, @activate'in de uyarması ile en son fw'de flashı 32 mb'lık olanların c'yi 12 mb yapma patchinde bir hata (daha doğrusu unutkanlık :shySmile tespit ettim, Buradan hemen paylaşayım:

"Extra\32mb'lık flashlar icin" klasörü içerisindeki 32mbflash.sxp dosyasındaki "startup.mbm->c: satırını ve alttaki satırı silin!... Daha sonra fw'yi patchleyin. Eğer bu satırı silmeden fw'yi yüklerseniz telefon açılmaz!...

O patch'i startup.mbm'yi c'ye alma çalışmalarım sırasında kullanmıştım ama sonradan silmeyi unutmuşum. Bu unutkanlıktan dolayı tüm dostlardan özür dilerim Shy Smile

:thumbup:Cristal2F+v2b.by.nadiren Fw'yi yükledim NADİREN BEN FW Yİ VERDİGİN GİBİ KULLANIYORUM TELEFONDA AÇILMAMAZLIK OLMADI sadece kapanırken ışık 5 dakiki açık kalıyor

EFSANELER ÖLMEZ FW DEĞİŞTİRİR
                SX1 FW15
      ICE BLUE : B 136 32MB FLASH

SYMBİAN OS 6.1 .... LİNUX
Ayrılamadığım Tek Dostum SX1

SX1 Siyah Kapak Arıyorum...!
03-03-2008, 11:25 PM
murat18 Wrote::thumbup:Cristal2F+v2b.by.nadiren Fw'yi yükledim NADİREN BEN FW Yİ VERDİGİN GİBİ KULLANIYORUM TELEFONDA AÇILMAMAZLIK OLMADI sadece kapanırken ışık 5 dakiki açık kalıyor
ilk fw yükledikten sonra normal bir olay o, yeni dataları özümsüyor sx1 Big Grin

03-03-2008, 11:27 PM (This post was last modified: 03-03-2008 11:34 PM by cagri.)
allahm ya sx1 den robot yapcaz en sonunda Big Grin
ben ruhunun olduuna inanmaya başlıcam bu gdişle Big Grin

çanakkale onsekiz mart university Cool
carbon black sx1
24 mb flash (gurur duyarım)
2 gb kingston dv-rs mmc
03-09-2008, 05:21 PM
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz.
03-09-2008, 07:08 PM
erkahan Wrote:Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz.

ilk yüklemede hafıza kartı takılı olmalıydı, hafıza kartı takılı olarak format at tele...

Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  (14.02.2008) SX1.Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware nadiren 479 21,774 09-17-2008 04:08 PM
Last Post: nadiren
  Cristal2 Final+ Turkce Winswup Firmware by nadiren (alfa sürüm :) nadiren 58 5,288 04-06-2008 10:14 PM
  arkadaşlar yardım SX1.Cristal2F+.v2c.by.nadiren koraysx 12 1,435 03-23-2008 10:10 PM

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication