|
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
|
|
02-22-2008, 01:12 PM
(This post was last modified: 02-22-2008 01:30 PM by nadiren.)
|
|||
|
|||
|
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
Evet arkadaşlar, @activate'in de uyarması ile en son fw'de flashı 32 mb'lık olanların c'yi 12 mb yapma patchinde bir hata (daha doğrusu unutkanlık :shy
tespit ettim, Buradan hemen paylaşayım:"Extra\32mb'lık flashlar icin" klasörü içerisindeki 32mbflash.sxp dosyasındaki "startup.mbm->c: satırını ve alttaki satırı silin!... Daha sonra fw'yi patchleyin. Eğer bu satırı silmeden fw'yi yüklerseniz telefon açılmaz!... O patch'i startup.mbm'yi c'ye alma çalışmalarım sırasında kullanmıştım ama sonradan silmeyi unutmuşum. Bu unutkanlıktan dolayı tüm dostlardan özür dilerim
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
02-22-2008, 04:10 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!?
![]() benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!? |
|||
|
02-26-2008, 07:17 PM
|
|||
|
|||
kalimero Wrote:fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!?evet, olabilir tabii ama linki düzelttim artık, ortada del,l yok yani ![]() kalimero Wrote:benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!?aslında e-gold ancak farklı bir varyant yüklediğinde yüklenmesi gereken bir kısım... fw15 tabanlı herhangibir fw yüklerken işaretlemeye gerek yok... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
02-26-2008, 07:24 PM
|
|||
|
|||
|
yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirim
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
02-26-2008, 07:26 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirimaynen öyle, e-goldsuz 10 dk bile sürmüyor fw yüklemek
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
02-29-2008, 03:25 PM
|
|||
|
|||
|
5 Dk : 33 Sn FW tamam..
![]() Zaman Tuttum >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
02-29-2008, 04:15 PM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:5 Dk : 33 Sn FW tamam..rekor sende galiba!...
|||
|
02-29-2008, 04:38 PM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:Evet arkadaşlar, @activate'in de uyarması ile en son fw'de flashı 32 mb'lık olanların c'yi 12 mb yapma patchinde bir hata (daha doğrusu unutkanlık :shy :thumbup:Cristal2F+v2b.by.nadiren Fw'yi yükledim NADİREN BEN FW Yİ VERDİGİN GİBİ KULLANIYORUM TELEFONDA AÇILMAMAZLIK OLMADI sadece kapanırken ışık 5 dakiki açık kalıyor EFSANELER ÖLMEZ FW DEĞİŞTİRİR SX1 FW15 ______________________________ SUSKUN KRAL 18 _______________ M U R A T ICE BLUE : B 136 32MB FLASH SYMBİAN OS 6.1 .... LİNUX Ayrılamadığım Tek Dostum SX1 SX1 Siyah Kapak Arıyorum...! |
|||
|
03-03-2008, 11:25 PM
|
|||
|
|||
murat18 Wrote::thumbup:Cristal2F+v2b.by.nadiren Fw'yi yükledim NADİREN BEN FW Yİ VERDİGİN GİBİ KULLANIYORUM TELEFONDA AÇILMAMAZLIK OLMADI sadece kapanırken ışık 5 dakiki açık kalıyorilk fw yükledikten sonra normal bir olay o, yeni dataları özümsüyor sx1
|||
|
03-03-2008, 11:27 PM
(This post was last modified: 03-03-2008 11:34 PM by cagri.)
|
|||
|
|||
|
allahm ya sx1 den robot yapcaz en sonunda
ben ruhunun olduuna inanmaya başlıcam bu gdişle
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
03-09-2008, 05:21 PM
|
|||
|
|||
|
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz.
|
|||
|
03-09-2008, 07:08 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz. ilk yüklemede hafıza kartı takılı olmalıydı, hafıza kartı takılı olarak format at tele... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| (14.02.2008) SX1.Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware | nadiren | 479 | 21,086 |
09-17-2008 04:08 PM Last Post: nadiren |
|
| Cristal2 Final+ Turkce Winswup Firmware by nadiren (alfa sürüm :) | nadiren | 58 | 5,014 |
04-06-2008 10:14 PM Last Post: nadiren |
|
| arkadaşlar yardım SX1.Cristal2F+.v2c.by.nadiren | koraysx | 12 | 1,311 |
03-23-2008 10:10 PM Last Post: nadiren |
|

Search
Member List
Calendar
Help

tespit ettim, Buradan hemen paylaşayım: