Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
02-22-2008, 01:12 PM (This post was last modified: 02-22-2008 01:30 PM by nadiren.)
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
Evet arkadaşlar, @activate'in de uyarması ile en son fw'de flashı 32 mb'lık olanların c'yi 12 mb yapma patchinde bir hata (daha doğrusu unutkanlık :shySmile tespit ettim, Buradan hemen paylaşayım:

"Extra\32mb'lık flashlar icin" klasörü içerisindeki 32mbflash.sxp dosyasındaki "startup.mbm->c: satırını ve alttaki satırı silin!... Daha sonra fw'yi patchleyin. Eğer bu satırı silmeden fw'yi yüklerseniz telefon açılmaz!...

O patch'i startup.mbm'yi c'ye alma çalışmalarım sırasında kullanmıştım ama sonradan silmeyi unutmuşum. Bu unutkanlıktan dolayı tüm dostlardan özür dilerim Shy Smile

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-22-2008, 04:10 PM
RE: Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yüklerken Problem Yaşayanlar!....
fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!? Big Grin

benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!?
02-26-2008, 07:17 PM
kalimero Wrote:fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!? Big Grin
evet, olabilir tabii ama linki düzelttim artık, ortada del,l yok yani Wink

kalimero Wrote:benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!?
aslında e-gold ancak farklı bir varyant yüklediğinde yüklenmesi gereken bir kısım... fw15 tabanlı herhangibir fw yüklerken işaretlemeye gerek yok...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

02-26-2008, 07:24 PM
yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirim Big Grin

carbon black sx1
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü
24 mb flash (gurur duyarım Smile)
2 gb kingston dv-rs mmc
02-26-2008, 07:26 PM
cagri Wrote:yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirim Big Grin
aynen öyle, e-goldsuz 10 dk bile sürmüyor fw yüklemek Wink

02-29-2008, 03:25 PM
5 Dk : 33 Sn FW tamam.. Big Grin
Zaman Tuttum

>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. <<
Visit this user's website Find all posts by this user
02-29-2008, 04:15 PM
Activate Wrote:5 Dk : 33 Sn FW tamam.. Big Grin
Zaman Tuttum
rekor sende galiba!... Big Grin

02-29-2008, 04:38 PM
nadiren Wrote:Evet arkadaşlar, @activate'in de uyarması ile en son fw'de flashı 32 mb'lık olanların c'yi 12 mb yapma patchinde bir hata (daha doğrusu unutkanlık :shySmile tespit ettim, Buradan hemen paylaşayım:

"Extra\32mb'lık flashlar icin" klasörü içerisindeki 32mbflash.sxp dosyasındaki "startup.mbm->c: satırını ve alttaki satırı silin!... Daha sonra fw'yi patchleyin. Eğer bu satırı silmeden fw'yi yüklerseniz telefon açılmaz!...

O patch'i startup.mbm'yi c'ye alma çalışmalarım sırasında kullanmıştım ama sonradan silmeyi unutmuşum. Bu unutkanlıktan dolayı tüm dostlardan özür dilerim Shy Smile

:thumbup:Cristal2F+v2b.by.nadiren Fw'yi yükledim NADİREN BEN FW Yİ VERDİGİN GİBİ KULLANIYORUM TELEFONDA AÇILMAMAZLIK OLMADI sadece kapanırken ışık 5 dakiki açık kalıyor

EFSANELER ÖLMEZ FW DEĞİŞTİRİR
                SX1 FW15
      ICE BLUE : B 136 32MB FLASH

SYMBİAN OS 6.1 .... LİNUX
Ayrılamadığım Tek Dostum SX1

SX1 Siyah Kapak Arıyorum...!
03-03-2008, 11:25 PM
murat18 Wrote::thumbup:Cristal2F+v2b.by.nadiren Fw'yi yükledim NADİREN BEN FW Yİ VERDİGİN GİBİ KULLANIYORUM TELEFONDA AÇILMAMAZLIK OLMADI sadece kapanırken ışık 5 dakiki açık kalıyor
ilk fw yükledikten sonra normal bir olay o, yeni dataları özümsüyor sx1 Big Grin

03-03-2008, 11:27 PM (This post was last modified: 03-03-2008 11:34 PM by cagri.)
allahm ya sx1 den robot yapcaz en sonunda Big Grin
ben ruhunun olduuna inanmaya başlıcam bu gdişle Big Grin

carbon black sx1
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü
24 mb flash (gurur duyarım Smile)
2 gb kingston dv-rs mmc
03-09-2008, 05:21 PM
Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz.
03-09-2008, 07:08 PM
erkahan Wrote:Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz.

ilk yüklemede hafıza kartı takılı olmalıydı, hafıza kartı takılı olarak format at tele...

Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  (14.02.2008) SX1.Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware nadiren 479 21,086 09-17-2008 04:08 PM
Last Post: nadiren
  Cristal2 Final+ Turkce Winswup Firmware by nadiren (alfa sürüm :) nadiren 58 5,014 04-06-2008 10:14 PM
  arkadaşlar yardım SX1.Cristal2F+.v2c.by.nadiren koraysx 12 1,311 03-23-2008 10:10 PM

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication