Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sx1 yardım lütfen
02-27-2008, 07:27 PM
sx1 yardım lütfen
sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha
şu an açıyorum satıcnızla görüşün 0) hatası veriyo
biraz ugrastım acıldı menüye falan giremedim alt takım tuşların ısıgı yanmıyor sadece kapama düğmesi açıp kaparken işliyordu açılıncada sadece joystik kullanılıyodu dayanamadım tekrar yeniden açtım bidaha açılmadı tel , format attım ugrasa ugrasa fw yükledim fakat yine aynı hatayı veriyo ,telde nadiren yüklüydü ,biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum ,
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2008, 08:22 PM
RE: sx1 yardım lütfen
dogan_blade Wrote:sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha
biraz ugrastım acıldı menüye falan giremedim alt takım tuşların ısıgı yanmıyor sadece kapama düğmesi açıp kaparken işliyordu açılıncada sadece joystik kullanılıyodu dayanamadım tekrar yeniden açtım bidaha açılmadı tel , format attım ugrasa ugrasa fw yükledim fakat yine aynı hatayı veriyo ,telde nadiren yüklüydü ,biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum ,
tel soğuk lehime geçmiş görünüyor dogan_blade, forumda arat gerekli bilgiye ulaşırsın... geçmiş olsun bu arada...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

02-28-2008, 04:02 PM
en iyisi biraz dinlenmesi olmazsa tamire götürecegim ,yardımınız için teşekürler
02-28-2008, 04:09 PM
nadiren ben teli tamamen söküp parçalayıp birleştirebiliyorum aceba söküp kendim temizlesem olurmu ? bildiğimiz tiner olurmu?temizleme işlemi için
03-01-2008, 01:54 PM
dogan_blade Wrote:nadiren ben teli tamamen söküp parçalayıp birleştirebiliyorum aceba söküp kendim temizlesem olurmu ? bildiğimiz tiner olurmu?temizleme işlemi için

Bildiğim kadarıyla Tiner, Kolonya vb gibi Alkollü Temizleyiciler zarar verebilirler.

Kolonya uçucu olduğu için bazı elektronik parçalarda kullanılıyor belki ama gene de en tehlikesizi Su... Biliğmiz su Smile - Kulak pamuğu ile güzel temizleniyor.

Ulaşamadığın bölgelerdeki tozlar içinse hava tüpleri satılmakta.

Kolay Gelsin...

>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. <<
Visit this user's website Find all posts by this user
03-01-2008, 01:56 PM
dogan_blade Wrote:sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha

Eğer Şu an "Satıcınızla Görüşün" Mesajı Geliyorsa...

Alternatif:
Nadiren FW sini kurduktan sonra olduysa ve temizlemeden önce yeni FW yi denemediysen (Açılıp açılmadığını) Hafıza Kartından kaynaklanıyor da olabilir kartı değiştirmeyi denedinmi?

>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. <<
03-01-2008, 01:57 PM
plastik olmayan parçalarda tineri kullanabilirsiniz, kolonya olmaz...ölü bi diş fırçasını da temizlik için kullanabilirsinizWink

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
03-01-2008, 03:51 PM
sagolun yardımlarınız için arkadaşlar ,telefoncuya verdim halletti sagolsun vitrine koydum ,satım bölümünde
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Sx1 sorunu acil yardım!! sergenkurt 2 636 05-16-2008 02:26 AM
Last Post: robotica
  Psiloc Programları Kaldırılamıyor? El Yardım :( Activate 5 797 04-21-2008 06:52 PM
Last Post: ARES_61
  cözümsüz virüse yardım ntkm72242 7 834 04-14-2008 06:32 PM
Last Post: ntkm72242

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication