|
sx1 yardım lütfen
|
|
02-27-2008, 07:27 PM
|
|||
|
|||
|
sx1 yardım lütfen
sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha
şu an açıyorum satıcnızla görüşün 0) hatası veriyo biraz ugrastım acıldı menüye falan giremedim alt takım tuşların ısıgı yanmıyor sadece kapama düğmesi açıp kaparken işliyordu açılıncada sadece joystik kullanılıyodu dayanamadım tekrar yeniden açtım bidaha açılmadı tel , format attım ugrasa ugrasa fw yükledim fakat yine aynı hatayı veriyo ,telde nadiren yüklüydü ,biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum , |
|||
|
02-27-2008, 08:22 PM
|
|||
|
|||
RE: sx1 yardım lütfen
dogan_blade Wrote:sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidahatel soğuk lehime geçmiş görünüyor dogan_blade, forumda arat gerekli bilgiye ulaşırsın... geçmiş olsun bu arada... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
02-28-2008, 04:02 PM
|
|||
|
|||
|
en iyisi biraz dinlenmesi olmazsa tamire götürecegim ,yardımınız için teşekürler
|
|||
|
02-28-2008, 04:09 PM
|
|||
|
|||
|
nadiren ben teli tamamen söküp parçalayıp birleştirebiliyorum aceba söküp kendim temizlesem olurmu ? bildiğimiz tiner olurmu?temizleme işlemi için
|
|||
|
03-01-2008, 01:54 PM
|
|||
|
|||
dogan_blade Wrote:nadiren ben teli tamamen söküp parçalayıp birleştirebiliyorum aceba söküp kendim temizlesem olurmu ? bildiğimiz tiner olurmu?temizleme işlemi için Bildiğim kadarıyla Tiner, Kolonya vb gibi Alkollü Temizleyiciler zarar verebilirler. Kolonya uçucu olduğu için bazı elektronik parçalarda kullanılıyor belki ama gene de en tehlikesizi Su... Biliğmiz su - Kulak pamuğu ile güzel temizleniyor.Ulaşamadığın bölgelerdeki tozlar içinse hava tüpleri satılmakta. Kolay Gelsin... >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
03-01-2008, 01:56 PM
|
|||
|
|||
dogan_blade Wrote:sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha Eğer Şu an "Satıcınızla Görüşün" Mesajı Geliyorsa... Alternatif: Nadiren FW sini kurduktan sonra olduysa ve temizlemeden önce yeni FW yi denemediysen (Açılıp açılmadığını) Hafıza Kartından kaynaklanıyor da olabilir kartı değiştirmeyi denedinmi? >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
03-01-2008, 01:57 PM
|
|||
|
|||
|
plastik olmayan parçalarda tineri kullanabilirsiniz, kolonya olmaz...ölü bi diş fırçasını da temizlik için kullanabilirsiniz
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
03-01-2008, 03:51 PM
|
|||
|
|||
|
sagolun yardımlarınız için arkadaşlar ,telefoncuya verdim halletti sagolsun vitrine koydum ,satım bölümünde
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Sx1 sorunu acil yardım!! | sergenkurt | 2 | 572 |
05-16-2008 02:26 AM Last Post: robotica |
|
| Psiloc Programları Kaldırılamıyor? El Yardım :( | Activate | 5 | 734 |
04-21-2008 06:52 PM Last Post: ARES_61 |