|
alt board da sorun var kanımca nasıl çözeriz ?
|
|
03-20-2008, 01:28 PM
|
|||
|
|||
|
alt board da sorun var kanımca nasıl çözeriz ?
benim ikizlerden ice blue olan hasta birazcık
sorun tam olarak şu telefon açıldıı anda donuyodu tinere yatırıp bütün devrelerini temizledim sonra fw attım şimdi telefon açılıyo ama tuslardan bazılarını algılamıyo ![]() telefon bu sorunu çözeblirmiyiz yoksa yeni boardmu almam lazım ? fikirlerinizi almak istiyorum başına böyle bşi gelen varmı ? çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
03-21-2008, 02:51 PM
|
|||
|
|||
|
RE: alt board da sorun var kanımca nasıl çözeriz ?
HANGİ TUSLAR ÇALIŞMIO?
sol-sağ seçim tuşu, menü tuşu #,0,9 mu???? Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...) * SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash * 2 GB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash * 512 MB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!... |
|||
|
03-21-2008, 03:22 PM
|
|||
|
|||
|
soldan 4le5 sagdan 8-9-0
çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
03-21-2008, 04:13 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:soldan 4le5 sagdan 8-9-0tuş basmaması genelde yan sanayi kapaktan veya kapağın deforme olmasından kaynaklanır, alt boarddan olduğunu sanmıyorum çağrı.. ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-21-2008, 06:10 PM
|
|||
|
|||
|
boardların güzel bi ısıya ihtiyacı var
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
03-21-2008, 07:51 PM
(This post was last modified: 03-21-2008 08:09 PM by cagri.)
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:tuş basmaması genelde yan sanayi kapaktan veya kapağın deforme olmasından kaynaklanır, alt boarddan olduğunu sanmıyorum çağrı.. kapak orjin abi hatta carbon kasaya taktım ondada aynı tuşlar basmadı cmert Wrote:boardların güzel bi ısıya ihtiyacı var iki mmı nin ikisindede aynı tuşlar basmadı alt board un neresini ısıtcam abi
çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
03-30-2008, 01:21 PM
|
|||
|
|||
|
cmert cevap bekliyom abi yavru kendi kendini tamir etti biraz şimdi 4-5-* çalışmıyo
nereyi ısıtcam bi söle bide fön makinası iş görürmü ?
|||
|
03-30-2008, 03:17 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cmert cevap bekliyom abi yavru kendi kendini tamir etti biraz şimdi 4-5-* çalışmıyo şu linkte gerekli bilgi var çağrı... fön makinesi olmaz ![]() http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3316 ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-30-2008, 04:38 PM
|
|||
|
|||
|
abi benim mmı de sorun yokki dier boarda sorun var bütün devrelerini ısıtıyımı yoksa sadece mmı nin altında kalan yermi ısıtılcak onu sorduyodum
|||
|
03-30-2008, 04:45 PM
|
|||
|
|||
|
zaten ısıtılacak üç entegre var anakartta: infineon, flash (joystickin sol üstündeki) ve dialog.bu üçünü ısıt sorun çözülür.
|||
|
03-30-2008, 04:55 PM
|
|||
|
|||
|
tmm cmert saolasın ben bgün hallediyim o işi sonucu yazarım buraya
|||
|
03-30-2008, 05:03 PM
|
|||
|
|||
|
kolay gelsin
|||
|
03-31-2008, 01:35 PM
|
|||
|
|||
|
yalan oldu ya altboard alcam yada dier parçaları satıcam
|||
|
12-09-2008, 02:41 PM
|
|||
|
|||
|
sorununu asagı yukarı anladıgımı dusunuyorum mesajı sımdı uzun suredır uzaktaydım forumdan sımdı olmus bıtmıs ama tekrar aynı durumla karsılasırsan aynı durumlar ıkı tane bakır levhayı araya koyarsan ıyıce yerlestırırsen sorunun cozulur tabı daha saglam olsun dıyorsan tusların altına yapıskan noktalar konuluyo ya onlardan koyabılırsın ısıtma ıle falan ugrasmamaıs olursun arkadasım
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| mmi board üzerindeki soket | talha415 | 7 | 1,206 |
05-14-2008 11:11 AM Last Post: volki-ceza |
|
| Arızalı board için güvenilir iş bilen teknik servis? | clooneyist | 4 | 906 |
03-10-2008 01:30 PM Last Post: nforcer |