Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SX1 yazılım başarıyla yüklendi ama sim kartı takınca donuyor
03-27-2008, 12:13 PM
SX1 yazılım başarıyla yüklendi ama sim kartı takınca donuyor
Öncelikle Herkese hayırlı işler.
Telefon 3 gün önce geçti elime geldiğinde telefon açılması hatalı 7) hatası veriyordu sonradanda farkettimki telefon şarjda almıyor sanırım bir direç yanmış ona daha bakmadım. Telefona flash sorunsuzca yüklendi kartsız açtım sim kartı takın yazısı geldi tekrar kapattım sim kartı taktım açtım ama bir mac os resmi geliyor loading yazıyor anten simgesi yanıp sönüyor öyle kalıyor başka hiç bişey yapmıyor. Şimdiden herkese teşekkürler.Sorry
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2008, 01:50 PM
RE: SX1 yazılım başarıyla yüklendi ama sim kartı takınca donuyor
okanmert2 Wrote:Öncelikle Herkese hayırlı işler.
Telefon 3 gün önce geçti elime geldiğinde telefon açılması hatalı 7) hatası veriyordu sonradanda farkettimki telefon şarjda almıyor sanırım bir direç yanmış ona daha bakmadım. Telefona flash sorunsuzca yüklendi kartsız açtım sim kartı takın yazısı geldi tekrar kapattım sim kartı taktım açtım ama bir mac os resmi geliyor loading yazıyor anten simgesi yanıp sönüyor öyle kalıyor başka hiç bişey yapmıyor. Şimdiden herkese teşekkürler.Sorry

merhaba okan, hangi fw'yi yükldein?!? anladığım kadarı ile fw'deki bir patch'de problem var, v2c'yi veya cmert all-in-one'ı yükle e-goldla beraber.. telin şarj almaması ve "telin açılması hatalı" yazısı pilden de kaynaklanıyor olabilir, başka bir pille dene...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

03-27-2008, 03:42 PM (This post was last modified: 03-27-2008 03:44 PM by okanmert2.)
(SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_) Böyle birşeydi yüklediğim FW. Telefonu şarja bataryasız takıp batarya pinlerini avometre ile ölçtüğümde 1.2 V falan gösteriyor sonra yavaş yavaş düşüyor batarya ile şarja taktığımda bi müddet ediyo sonra kesiliyo sarjı çıkarıp takınca yine aynı bende bu yüzden direnç falan yanmıştır diye düşündüm. birde kardeş senin FW ler baya övülüyo nette ben burdan bazı dosyaları alamıyom özellikle rapid falan bide senin fw leri denesem bana bi şekilde yollaman mümkün mü acaba.
Bu arada ilk defa sx1 le uğraşıyorum genelde SE lerle uğraşırdım onlar biraz daha kolaydı sanki Smile
03-27-2008, 04:05 PM
okanmert2 Wrote:(SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_) Böyle birşeydi yüklediğim FW. Telefonu şarja bataryasız takıp batarya pinlerini avometre ile ölçtüğümde 1.2 V falan gösteriyor sonra yavaş yavaş düşüyor batarya ile şarja taktığımda bi müddet ediyo sonra kesiliyo sarjı çıkarıp takınca yine aynı bende bu yüzden direnç falan yanmıştır diye düşündüm. birde kardeş senin FW ler baya övülüyo nette ben burdan bazı dosyaları alamıyom özellikle rapid falan bide senin fw leri denesem bana bi şekilde yollaman mümkün mü acaba.
Bu arada ilk defa sx1 le uğraşıyorum genelde SE lerle uğraşırdım onlar biraz daha kolaydı sanki Smile
bence pil ömrünü tamamlamış, şarj almıyor; öncelikle orjinal bir batarya bulmalısın...
benim fw'ye gelince rapid'den sorunsuzca indirebilirsin... sx1'e fw yüklemek inanılmaz kolaydır merak etme Thumbup

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

03-27-2008, 05:21 PM
bence pil ömrünü tamamlamış, şarj almıyor; öncelikle orjinal bir batarya bulmalısın...
benim fw'ye gelince rapid'den sorunsuzca indirebilirsin... sx1'e fw yüklemek inanılmaz kolaydır merak etme Thumbup
[/quote]

Çok Teşekkürler ben aslında memurum hobi olarak elektronikle uğraşıyorum şuan dairedeyim bizim net rapid i açmıyor akşam evden senin FW lerden indirip deniycem sonucu sana bildiririm. bişey daha soriyim seni yakalamışken Smile flash yüklerken batarya voltu en az kaç olmalı?
03-27-2008, 06:15 PM
okanmert2 Wrote:Çok Teşekkürler ben aslında memurum hobi olarak elektronikle uğraşıyorum şuan dairedeyim bizim net rapid i açmıyor akşam evden senin FW lerden indirip deniycem sonucu sana bildiririm. bişey daha soriyim seni yakalamışken Smile flash yüklerken batarya voltu en az kaç olmalı?
winswup zaten eğer batarya voltajı yeterli değilse "voltage low, please recharge" hatası verir ve fw yükletmez...
benim fw'yi yükleyeceksen h.k. takılı olmalı ilk açılışta, bunu unutma!...

Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hafıza Kartı (Mp3 Dosyalarını dinlerken Kesiliyo) ny_west15 4 775 03-22-2008 04:15 PM
Last Post: gizli.ajan_sx1
  sx1'in ekran kartı çöker mi? enghol 5 851 10-20-2007 04:57 AM
Last Post: chadear
  hafıza kartı sorunu yardım lütfen........... yedibeyza 6 1,238 09-19-2007 03:37 PM
Last Post: cmert

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication