|
Isıl İşlemden Sonra Kulaklık Tanımıyor
|
|
03-28-2008, 07:06 PM
|
|||
|
|||
|
Isıl İşlemden Sonra Kulaklık Tanımıyor
Herkese selamlar öncelikle. Ben de bir Sx 1 kullanıcısıyım. Sizin bilgileriniz sayesinde çalışmayan telefonumu tamir ettirerek hayata döndürdük. Klasik mmi boarda ısıl işlemi ile.
Ancak bir sorun oluştu Isıl işlemden sonra, daha önce sorunsuz kullandığım orjinal stereo kulaklığı takıyorum ve cihazdan hiçbir tepki gelmiyor. Kulaklık işareti bile çıkmıyor. Nedeni nedir acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...
|
|||
|
03-28-2008, 07:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Isıl İşlemden Sonra Kulaklık Tanımıyor
schöntürk Wrote:Herkese selamlar öncelikle. Ben de bir Sx 1 kullanıcısıyım. Sizin bilgileriniz sayesinde çalışmayan telefonumu tamir ettirerek hayata döndürdük. Klasik mmi boarda ısıl işlemi ile. sx1'in giriş soketinde bir problem olmuş gibi, usb kabloyu tanıyor mu telefon? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-28-2008, 07:42 PM
|
|||
|
|||
|
Hayır denemedin çünkü yok ve hala orjinal yazılım kullanıyorum
|
|||
|
03-28-2008, 07:44 PM
|
|||
|
|||
|
şarj oluyor allahtan ama radyo ve mp3 ten mahrum vaziyetteyim.
|
|||
|
03-28-2008, 08:53 PM
|
|||
|
|||
schöntürk Wrote:şarj oluyor allahtan ama radyo ve mp3 ten mahrum vaziyetteyim.şarj çok ayrı bir olay sadece ilk 2 pini ilgilendiriyor soketteki, bence sen usb kablo ile dene; ayreten hemen bir modlu fw yükle, bak bakalım sx1'in ne marifetleri varmış ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-28-2008, 10:34 PM
|
|||
|
|||
schöntürk Wrote:Hayır denemedin çünkü yok ve hala orjinal yazılım kullanıyorum Keşke Kablo Kopyalama İcat edilseydi Sana Bi Tane Yollardık, Çok Zor Bulunuyor Artık ![]() Geçmiş OLsun.. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Tamirciden sonra sürekli kapanan telfon | luckyesref | 11 | 1,130 |
12-13-2007 06:56 PM Last Post: luckyesref |
|
| siemens kulaklık adaptörü | adigehalil | 64 | 9,441 |
10-28-2007 01:55 PM Last Post: alichan_1907 |
|
| SX1 Kulaklık Sorunu | fidanka | 11 | 1,352 |
10-18-2007 05:43 PM Last Post: cmert |
|

Search
Member List
Calendar
Help

Ancak bir sorun oluştu
Isıl işlemden sonra, daha önce sorunsuz kullandığım orjinal stereo kulaklığı takıyorum ve cihazdan hiçbir tepki gelmiyor. Kulaklık işareti bile çıkmıyor. Nedeni nedir acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...