Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şikayetim Var...
09-15-2008, 08:14 PM
Şikayetim Var...
2005 tarihinde almış olduğum telefonuma bugün bir sms geldi. ..............0060 IMEI numarası klonlanmıştır. Çağrı merkezinizi aradım ve telefonun faturasının, garanti belgesinin ve diğer herşeyinin bende olduğunu ve ne yapmam gerektiğini sordum. Aldığım cevap çok ilginçti!

Telefonumu herhangi bir hat ile eşleştirmem gerekiyormuş ve bu hattan başka hatla telefonumu kullanamayacakmışım.

Aldığımda bu telefon az para değildi ve az çile çekmedim bu telefon için...

Şimdi napayım arkadaşlar dedikleri gibi gidip tek bir hat için kayıt mı ettireyim telefonu. Yoksa bende başka bi telefondan klon mu yapayım.

Şuçsuzum ama bu gidişle asıl suçlu ben olacam.

Allah bu Telekomünikasyon kurumunu başımızadan eksik etmesin. SorrySad

...Oyun Bitince Şahta piyonda aynı kutuya konulur...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2008, 11:38 PM
RE: Şikayetim Var...
Emre kardeş merhaba, öncelikle geçmiş olsun...Sana önerim kullanılmayan imeisi kayıtlı bir cihaz bul ve onun imesini cihazına çaktır...Ama tek hat kullanacaksan diğer öneriyi yap derim aga ben sanaWink

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
Visit this user's website Find all posts by this user
09-20-2008, 11:50 PM
Şöylede bişi var imei değişmesi için işlemci felan değişecek gibi birşey söylediler bana...
Böyle bişe varmı
yada oluyosa bu değişim işi nası yapılıyo biri bana bi yol söylesin bakiim

...Oyun Bitince Şahta piyonda aynı kutuya konulur...
09-21-2008, 05:17 PM
işlemci değişmicek.Yanlış hatırlamıosam bu işlem için tp gerekio ve tp için de işlemcinin kaldırılması gerekio.Adamın yapacagı sey; işlemciyi söküp, direnci kesip, daha sonra işlemciyi tekrar yerine oturtmak..Daha sonrası yazılımsal.Frea ile yeni imei numaranı girecek....

Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...)

* SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash
* 2 GB Hafıza Kartı
* Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05

* SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash
* 512 MB Hafıza Kartı
* Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05

* NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!...
10-26-2008, 04:32 PM
telefonunun faturası varsa hiçbirini yapma gitr savcılığa suç duyurusunda bulun zorunlu olarak açmak zorundalar Wink
Visit this user's website Find all posts by this user
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication