|
istanbuldan SX1ime fw atacak hayırsever bi arkadaş var mı
|
|
04-05-2008, 03:53 AM
(This post was last modified: 04-05-2008 04:09 AM by illegallll.)
|
|||
|
|||
|
istanbuldan SX1ime fw atacak hayırsever bi arkadaş var mı
Merhaba arkadaşlar,
Sx1 normal swup modda açılabiliyo ama ne yazık ki bataryası neredeyse boş ve bi türlü tanıtamadım bilgisyara bu yüzden kendim fw atamıyorum. İstanbul Bahçelievler'deyim sx1ime fw atacak arkadaşa 1.5-2 gün giden orjinal bi batarya hediye edeceğim veya isterse işçiliğini karşılarım yeterki işimiz görülsün saygılar... not:satıyorum bölümündeki sx1imle karışmasın bu farklı makina |
|||
|
04-05-2008, 04:54 AM
|
|||
|
|||
|
RE: istanbuldan SX1ime fw atacak hayırsever bi arkadaş var mı
şarj sorunu yüzündenmi fw atamıyorsun,
eğer öyle ise pili açıktan şarj eden cihaz var, hangi telefoncuya sorarsan sor vardır, hertürlü bataryayı cihaz olmadan şarj eder 5 veya 10 milyon fiyatı SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc Sx1 Sxg75 Depo |
|||
|
04-05-2008, 10:00 AM
|
|||
|
|||
jkomando Wrote:şarj sorunu yüzündenmi fw atamıyorsun, Diğer Bataryanı Denemedin mi İki Bataryan Var Sanırım. Artı Bence FW için Kimseye Bişey vermene gerek yok, Çok zor bi iş değil, Sadece dikkatli olursan Sen de yaparsın. Hangi FW yi Kurduğuna Karar Verdiysen Onunla İlgili (Firmware) Bölümden açıklamasını İyice Oku. Gerekirse FW yayınlayan arkadaşlarda, gerekse bende sana yardımcı olabiliriz. İyi Paylaşımlar.. Tavsiyem : Cristal2f+ By NAdiren (Ben de kullanıyorum, memnunum) >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
04-05-2008, 11:47 AM
|
|||
|
|||
|
bende trabzondanım varsa arkadaş rica ediyorum...
|
|||
|
04-05-2008, 02:12 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar nerde olduğunuz önemli değil biraz bilgi edinin okuyun bir kablo bir fw ile iş bitecektir gerçekten yapan için basit iş biraz dikkat biraz araştırma..
kendiniz yapabilirsiniz yapamıyorum diye ümitsizliğe kapılmak ona yenilmektir.. istemek başarmanın yarısıdır
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-05-2008, 07:22 PM
(This post was last modified: 04-05-2008 07:26 PM by illegallll.)
|
|||
|
|||
|
öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler ama sanırım yeterince açık olmamıış yanlış anlaşılmış.
benim yeterinci bilgim var zamanında her türlü fw ve patch atmışlığım var yeni bi üye de diilim bilgisayarımı ssattım ve vista olan bi bilgisayar aldım eski nickim de gitti kurmuş olduğum sx1 bağlantısı da. şu an sx1i bilgisayara tanıtamıyorum ya driver vistada çalışmıyor yada sanırım sx1 bozukken bilgisayar tanımıyor zaten tanıtsam fw çok basit atardım kendim
|
|||
|
04-05-2008, 07:52 PM
|
|||
|
|||
|
Vistada çalışmıyor sanırım.
telefonla ilgili bi sorun değil xp olan bi pcden at en iyisi SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc Sx1 Sxg75 Depo |
|||
|
04-05-2008, 07:52 PM
|
|||
|
|||
illegallll Wrote:öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler ama sanırım yeterince açık olmamıış yanlış anlaşılmış.swup driver'ı vistaya uyumlu değil, xp bilgisayar olmalı, tek dert buysa internet cafede bile atabilirsin fw'yi
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
04-05-2008, 07:53 PM
|
|||
|
|||
|
aynı anda yazmışız
SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc Sx1 Sxg75 Depo |
|||
|
04-05-2008, 07:56 PM
|
|||
|
|||
jkomando Wrote:aynı anda yazmışız
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
04-05-2008, 08:16 PM
|
|||
|
|||
|
o zaman tek sorun bataryaları doldurmak
teşekkürler arkadaşlar
|
|||
|
04-15-2008, 01:57 PM
|
|||
|
|||
ny_west15 Wrote:bende trabzondanım varsa arkadaş rica ediyorum... ben istanbuldayım kargoyla yollarsan atarım sorun deil ![]() ama ares_61 trabzondaydı galba bi öm at istersen
çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| 2. sx1ime flash atılmıyooooooo | HaCkErLy | 10 | 1,012 |
01-26-2007 11:47 PM Last Post: HaCkErLy |
|

Search
Member List
Calendar