Thread Closed 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
full carbon black aksesuar arıyorum.
04-12-2008, 01:26 PM
full carbon black aksesuar arıyorum.
selam.
SX1 model cep telefonumu carbon black şeklinde kullanmak istiyorum. gerekli olan kasa, tuşlar, cam, joystick vs. gibi parçalar aramaktayım. elinizde bu tip parçalar varsa talibim. lütfen fiyatları ile belirtiniz.
Find all posts by this user
04-13-2008, 10:38 AM
RE: full carbon black aksesuar arıyorum.
Julia Wrote:selam.
SX1 model cep telefonumu carbon black şeklinde kullanmak istiyorum. gerekli olan kasa, tuşlar, cam, joystick vs. gibi parçalar aramaktayım. elinizde bu tip parçalar varsa talibim. lütfen fiyatları ile belirtiniz.
en iyisi bu şekilde parça parça araman değil de susmuş temiz bir carbon black alman olur... şu ilanda 30 ytl'ye satıyor biri:

http://forum.donanimhaber.com/m_22370947/tm.htm

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

04-24-2008, 01:37 PM
RE: full carbon black aksesuar arıyorum.
nadiren Wrote:
Julia Wrote:selam.
en iyisi bu şekilde parça parça araman değil de susmuş temiz bir carbon black alman olur... şu ilanda 30 ytl'ye satıyor biri:

http://forum.donanimhaber.com/m_22370947/tm.htm

bu linkten değil ama, dediğin yöntemle bitane edindim sağol.
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  sx1 mmi bord arıyorum ssoytarii20 2 320 Yesterday 01:25 AM
Last Post: cmert
  Philips S660 Arıyorum felix11 0 451 02-05-2008 12:01 AM
Last Post: felix11
Question Sx1 Siyah Kasa + Alt Tuş Takımı Arıyorum xcodecx 4 1,165 02-04-2008 12:58 AM
Last Post: felix11

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication