Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sitemize ne oldu
04-13-2008, 02:27 PM (This post was last modified: 04-13-2008 07:32 PM by cmert.)
sitemize ne oldu
sevgili arkadslar sx1 dostları sitede söyle bir dolastım va rolan linkleri bir gezdim gördüm ki linklerin bir cogu bozulmus ve kaynak olan sitelerden alınan programlar kaldırılmıs sizleri bunları yeni bastan olusturmaya koymaya davet ediyorum tum sx1 kardeslerine duyurulur...

Yazı boyutuna dikkat edelim : @cmert
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2008, 02:33 PM (This post was last modified: 04-13-2008 07:32 PM by cmert.)
RE: sitemize ne oldu
ntkm72242 Wrote:sevgili arkadslar sx1 dostları sitede söyle bir dolastım va rolan linkleri bir gezdim gördüm ki linklerin bir cogu bozulmus ve kaynak olan sitelerden alınan programlar kaldırılmıs sizleri bunları yeni bastan olusturmaya koymaya davet ediyorum tum sx1 kardeslerine duyurulur...
aslında bu sitenin paylaşım yükünün bir elin parmakları kadar üyede olmasından (fugitif,cmert, activate, çağrı aklıma gelenler) kaynaklanıyor; herkes çorbada benim de tuzum olsun dese dediğin olmazdı!...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

04-13-2008, 02:46 PM
iste bende o yuzden boyle bır cagrıda bulundum ve simdi net basında o kırık lınklrın dogrusunu arıyorum insallah herkes buna destek olur
04-15-2008, 09:13 AM
tabıkı kardesım oluruz elımızden gelenı yapmaya hazırız

delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir

KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C
04-15-2008, 10:57 AM
Sömürücü Milletiz Abi....
Sö Mü Rü Cüüüüüü

Bedava ve emek sarfetmeden alınanlar bilgi çok tatlıdır. Big Grin

>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. <<
Visit this user's website Find all posts by this user
04-15-2008, 11:18 AM
ama bedava somuruculuk sonucunda b sıtede kımse kalmayacak ole gozukuyo sonucu somuruculuk yerıen uretıcı olalım

delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir

KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  dosyalar bolumune ne oldu ntkm72242 1 298 04-30-2008 07:01 PM
Last Post: Sonic
Toungue beyler benim sx1 ayyaş oldu :D cagri 8 935 02-03-2008 10:23 PM
Last Post: serkan487
  SX1 Başıma Bela Oldu depoli 3 618 10-15-2007 07:04 PM
Last Post: depoli

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication