|
Rapid' e Çüüşşş...!
|
|
04-23-2008, 06:12 PM
|
|||
|
|||
|
Rapid' e Çüüşşş...!
Sevgili Dostlarım.
Rapishare' i ; - Kota Sınırı - Zaman Sayma - Bekletme - İllegal Palaşımları Silme - Modem Reset Attırma - Sabit IP li PC ler İçin Çile Gibi Aptal Teknik Özellikleri İle Hepimiz Biliyoruz. Şu Günlerde Sitede Bir Kaç Yenilik Var. Bu Kadar Eziyet Üstüne Bundan Sonra Download Ederken Bir de Hayvanlar Alemini İnceleyecez ![]() ![]() Resimde Görüldüğü Download Ederken Doğrulama Kodlarını Girilmesi İstendiğinde Artık Rakamların Hepsini Kutuya Girmeyeceğiz.Sadece Resimdeki Kedi Logosu İle Karışmış 4 Adet Karakteri Bulup (Karakter Sayısı Fazla da Çıkıyor) Onları Gireceğiz. Sonra İndireceğiz ![]() Rapid Böyle Zahmetli Bir Tedbiri Neden Almış Ben Anlam Vermedim ![]() (Belkide Bir Güvenlik Tedbiri Değildir, Herkesin PREMIUM USER Olması İçin Can Sıkıyordur )--------------------------------------------- Bir Diğer Konu "Happy Hours" - Mutlu Saatler. RapidShare Belli Saatler Arasında Bekleme Yapmadan, Kod Falan İstemeden, Linki Tıkladığınız Anda İndirmeye Başlayan ve Ard Arda (Aynı Anda Değil) İndirme Yapabilmenizi Sağlayan bir Yenilik te Getirmiş. Şu An Kadar Standart Bir Zaman Aralıkları Olmadığını Gözledim... Artık Ballı İseniz Denk Gelebilirsiniz. --------------------------------------------- Bu Konuların Ardınan "SKY DRIVE" hakkında biraz bilgi verelim. Microsoft' a Ait Olan "SKyDrive" Sistemi de Bir Dosya Paylaşım Platformudur. Şu ana Kadar Gayet Sağlam Çalışmakta Olan Bu Yeni Sistemi "HOTMAIL" Hesabı Olan Herkes Ücretsiz Kullanabiliyor. Bazı Özellikleri : - 5 GB Depolama Alanı - 50 Mb. Dosya Büyüklüğü - Paylaşım Klasörü Oluşturup Herkese Açık Paylaşım Yapma. - Kendi Dosyalarınız İçin size Özel Ayrı Bölüm Oluşturma. İncelemek İsteyen Arkadaşlar : http://skydrive.live.com/?mkt=tr-tr Tıklayabilir. Tüm Yenilikler Herkes İçin Hayırlı Olur İnşallah. * İyi Paylaşımlar. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
04-23-2008, 07:00 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Rapid' e Çüüşşş...!
evet rapid iyice abarttı, amaç freemium kullanımı bitirip herkesi premium kullanıcı yapmak... ama bizim Türk milletine sökmez bu numaralar!...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
04-23-2008, 07:20 PM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:Bu Kadar Eziyet Üstüne Bundan Sonra Download Ederken Bir de Hayvanlar Alemini İnceleyecez ![]() Rapid çok can sıkmaya başladı, işi yokuşa sürüyor, alternatifi çok kendisi kaybeder Microsoft'un sistemi oldukça güzel. Forumda böyle bir paylaşım yapılmıştı Activate tarafından yanlış hatırlamıyorsam (paralel download ve bekleme yok) Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
04-24-2008, 01:39 PM
|
|||
|
|||
|
ama rapid yine diğerlerine göre daha uzun saklamakta ,tabi eksilerinin yanında bu bişey değil aslında doğru.
|
|||
|
04-24-2008, 08:17 PM
|
|||
|
|||
|
tam bi sinir yaa kedileri bulana kadar elli kere yeniliyom..
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-24-2008, 08:19 PM
|
|||
|
|||
|
ben tüm paylaşımlarımlarımda alternatif link kullanıyorum zaten rapid çilesi çekmek istemeyenler için ama süre konusunda rapid gerçekten ii julia haklı
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
04-24-2008, 08:23 PM
|
|||
|
|||
|
uzun süre saklama konusunda güzel ama diğer saçma yönleri insanı delirtiyo..
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-25-2008, 08:04 PM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:tam bi sinir yaa kedileri bulana kadar elli kere yeniliyom.. Bazen Hile de Yapıyo Bu Var yaa.. Kedilerin Hepsini Buluyorum, Hatta Gözüm Şaşı Oluyo, Hala Yanlış Giriyon Demesin mi
>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
04-25-2008, 08:06 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:ben tüm paylaşımlarımlarımda alternatif link kullanıyorum zaten rapid çilesi çekmek istemeyenler için ama süre konusunda rapid gerçekten ii julia haklı Yerim Saklamasını Yahu... Zaten 1-2 Ay İçinde İndirilmeyen Paylaşımın Vakti Doluyo, İllaki Daha Sonra Gelenler Link Kırık Bir Daha Alalım Demiyolar mı
|||
|
04-25-2008, 10:19 PM
|
|||
|
|||
|
file uplader olmak böle bşi abi link krıldıkça yenilicen paylaşım gbi yüce bi amacımız var
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
04-26-2008, 10:16 PM
|
|||
|
|||
|
bu rapid'i anlamadın şimdi de kediler felan hiçbşy cıkmıyo direk indiriyom beklemeden anlamadım gitti ya
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-26-2008, 10:19 PM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:Bir Diğer Konu "Happy Hours" - Mutlu Saatler. mutlu downloadlar ![]() kedileri bulmakta ustalaştım bu arada
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
04-26-2008, 10:35 PM
|
|||
|
|||
|
mahalledeki kedilere bile gıcık olmaya başladım, kedi katili olucam bu gidişle
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
04-26-2008, 10:41 PM
|
|||
|
|||
Sonic Wrote:Activate Wrote:Bir Diğer Konu "Happy Hours" - Mutlu Saatler. kedilerle aram yokta şu ard arda indirme doğru mu acaba çünkü bana denk geldi kod istemeden direk indirdim ama ard arda değil keşke deneseydim ama bilmiyodum ki.. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-26-2008, 10:43 PM
|
|||
|
|||
cmert Wrote:mahalledeki kedilere bile gıcık olmaya başladım, kedi katili olucam bu gidişle aman gıcıklıktan 6120'yi fırlatma kafalarına nayklarını fırlat
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
04-26-2008, 10:53 PM
|
|||
|
|||
cmert Wrote:mahalledeki kedilere bile gıcık olmaya başladım, kedi katili olucam bu gidişle kuyruğa dikkat diyorum ayırtedici oluyo ![]() gizli.ajan_sx1 Wrote:aman gıcıklıktan 6120'yi fırlatma kafalarına nayklarını fırlat 6120'ye belki kedisavar programı çıkmıştır, Sx1'de üretim durdu da
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
04-26-2008, 11:27 PM
|
|||
|
|||
|
valla en son sivrisineksavar vardı
![]() Sonic Wrote:6120'ye belki kedisavar programı çıkmıştır, Sx1'de üretim durdu da sx1 den kalma yan sanayi kasa vardı, onu fırlatayım diyorum ![]() gizli.ajan_sx1 Wrote:aman gıcıklıktan 6120'yi fırlatma kafalarına nayklarını fırlat ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
04-27-2008, 01:44 AM
|
|||
|
|||
|
sivrisineksavarı denemiştim işe yaramamıştı
![]() yan sanayiyse atma kedinin de bi gururu var
|||
|
04-27-2008, 01:53 AM
|
|||
|
|||
![]() Sonic Wrote:yan sanayiyse atma kedinin de bi gururu var ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
05-07-2008, 01:39 AM
|
|||
|
|||
|
for ever premium
нα¢кєяℓу
|
|||
|
05-07-2008, 12:19 PM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:bu rapid'i anlamadın şimdi de kediler felan hiçbşy cıkmıyo direk indiriyom beklemeden anlamadım gitti ya Kedidir Kediiiii ![]() cmert Wrote:mahalledeki kedilere bile gıcık olmaya başladım, kedi katili olucam bu gidişle Satanistlerin Cemiyetinden Davet Gelebilir.
|||
|
05-07-2008, 12:19 PM
|
|||
|
|||
justme Wrote:for ever premium Forever Money Ha?
|||
|
05-07-2008, 05:38 PM
|
|||
|
|||
|
valla biz her türlü indiririz rapidden ya katlanmadıımız işkence kaldımıki para harcamıcaz die
|||
|
05-07-2008, 06:34 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:valla biz her türlü indiririz rapidden ya katlanmadıımız işkence kaldımıki para harcamıcaz die
|||
|
06-04-2008, 10:49 AM
|
|||
|
|||
|
Rapid' de Son Gelişmeler...
![]() "Rapid News " ![]() - Download Esnasında Güvenlik Kodundaki Kedileri Bulmaya Çalışan 2.326.984 Kullanıcı Artık Gözlük Kullanıyor ![]() - Kedileri Bulup, Doğru Kodları Girdiği Halde, Rapid' in " Bilemediiiin...! " Cevabı Vermesi Üzerine Bir Çok Kullanıcı Klavyesini Parçalara Ayırarak Kullanılamaz Hale Geldi, Öte Yandan Klavye Üreticileri Olaya Olumlu Bakıyor... - Rapidshare Genel Yönetim Kurulu Başkanı "Mr.Hoyto" Konuyla İlgili Şu Açıklamaları Yaptı : Valla Bizim Makinelerde Bir Sorun Olmuyo, Tıkır Tıkır Çalışıyor. Ayrıca Aşağıda Gördüğünüz Resimlerdeki Yeni Güvenlik Önlemleri de Yolda Yakında Hizmetinize Girmiş Olacak O zaman Daha İyi İNDİRECEZ Merak etmeyin... ![]() ![]() ![]() * İyi Paylaşımlar. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

![[Image: adszrp6.jpg]](http://img176.imageshack.us/img176/5048/adszrp6.jpg)

)

![[Image: rapid2da4ez9.png]](http://img99.imageshack.us/img99/5262/rapid2da4ez9.png)
![[Image: rapid3ir7ki3.png]](http://img261.imageshack.us/img261/7716/rapid3ir7ki3.png)
![[Image: rapidix6gr9.png]](http://img526.imageshack.us/img526/8760/rapidix6gr9.png)