Post Reply 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SX1 Teknik Sorular -
09-15-2007, 11:29 PM
RE: SX1 Teknik Sorular -
ya benim sx1 imde açılırken sorun veriyor tuşlar çalışmıyor donuyor telefon açılışta ... bazen açılır gibi oluyor telefon yazılımda hata oldu gibi bi uyarı veriyor ya ... bu fw yide indiremedim bugün üye oldum...çokkk canım sıkılıyorr..bana nasıl yardım edebilirsiniz... şimdiden herkese teşekkürler...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-24-2007, 01:08 PM
Benim SX1 e şu sıralar bişeyler oldu.
Telefon açılmıyor...
Ama telefonun rakam tuşların altı, menü tuşlarının yanındaki bölümü
sıkıştırınca açılıyor.elimi kaldırınca kapanıyor.
Neden olabilir....Cray

Sevgiyle (SX1 le) kalın
10-03-2007, 01:25 PM
telefonun içini açmak gerek bende mmc kart görmüyordu bastırınca okuyordu bende içini açtım ayakları hafif yukarı kaldırdım yani sadece temassızlık..senin nedeninde buna benzer
10-09-2007, 11:37 PM
arkadaşlar sx1imde java sorunu oluştu. 1 haftadır telefonuma java olan oyun yada program yükleyemiyorum. acep nedendir ve nasıl çözülür bir cevap verebilen varmidSmile

İNSANLAR BEKLEMEYİ ÖĞRENDİKLERİ ZAMAN GENELDE BEKLEDİKLERİ BİRŞEY KALMAMIŞTIR.

BEKLENTİLERİNİZ BİTMEDEN BEKLEMEYİ ÖĞRENİN
Visit this user's website Find all posts by this user
10-22-2007, 12:10 AM
mrb arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım...

geçen kış sx1imde sorun çıkmıştı, özgür tamir etmişti ama sanırım yine benzer bir sorun çıktı... telefonum yine açilmiyor... ozgüre we coşkuya ulaşmaya çaliştim ama ulşamadım... şimdi kim bana yardım edecek ya da telefonumu tamir edecek? SadSadSad
10-22-2007, 12:03 PM
özgür abiyi unut...

şimdi sorun tam olarak ne?söylersen coşku nasıl çözüleceğini anlatabilir...

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
10-22-2007, 12:55 PM
SMS ini aldım ama inan vakit bulupta cevap yazamadım ...
sana sadece fikir bakımından yardımcı olabilirim.cihazın tekrar soğuk lehime geçmiş.güvenilir bir serviste (umarım elazığda bulabilirsin) cihazın boardlarına flux ve ısı uygulattır.

alperbhc Wrote:mrb arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım...

geçen kış sx1imde sorun çıkmıştı, özgür tamir etmişti ama sanırım yine benzer bir sorun çıktı... telefonum yine açilmiyor... ozgüre we coşkuya ulaşmaya çaliştim ama ulşamadım... şimdi kim bana yardım edecek ya da telefonumu tamir edecek? SadSadSad

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
10-22-2007, 04:11 PM
cosku.elazigda degilim...artik ankaradayim...simdi.bana tekrar bi öneride bulunursar cok sewinirim,cünkü zor durumdayim Sad
10-23-2007, 10:26 AM
yukarıda yazdıklarım Ankara içinde aynen geçerli.sonuçta yapılacak işlem belli Wink

alperbhc Wrote:cosku.elazigda degilim...artik ankaradayim...simdi.bana tekrar bi öneride bulunursar cok sewinirim,cünkü zor durumdayim Sad

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
10-31-2007, 02:47 PM
SX1 'imin ekranı karıncalanma yapıyor çoğu zaman açılmıyor aca flashımı çöktü
11-22-2007, 09:31 AM
lütfen yardım. benim sx1 usb ye taktığımda bilgisayarda (bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor) diye ibare çıkıyor. oysa aynı şartlarda başka bir sx1 taktığımda herşey aynı sadece tel farklı bir sorun olmuyor ve cihazı görüyor. ne yapabilirim arkadaşlar. lütfen yardım...
01-25-2008, 04:34 PM
mmı uzerındekı omap 310 yazan entegre (cpu) ya ıs gec 100/100 duzelecektırWink
02-04-2008, 12:59 AM
Sad RE: SX1 Teknik Sorular -
iimmdaaatt! sx1im elden gidiyor Sad
biricik tlfnm sx1'im birgün durup dururken "dıııt" dedi kapandı. açma tuşuna basınca dı dı dı dı deyip kapanıyo. format atmayı denedim ama olmadı. arada bi kndi kndine dı dı dı dı deyip susuyo Cray

noluursunuz yardım edin yoksa 3310 kullanmaya devam edicemSorry

DiKKaT!!! AcEM! Sx1 KuLLaNIcISI
02-04-2008, 01:23 PM
edelım ne olacakkı
04-13-2008, 11:40 AM
Exclamation RE: SX1 Teknik Sorular -
SA Dün konu olarak yazmıştım ama silmişler herhalde. Neyse ben de buraya yazayım. SX1 All İn One kullanıyordum. Bildiğimiz üzere bu fw lerde telefonu kilitle yerine restart eklenmiş. Ben de ayarlardan telefonumu kilitleyebilir miyim diye bakmak istedim. (Çünkü çocuklar çok el düşüyorlar.) Güvenlik kodunu girdim. Sonra Telefonunuz kilitlendi lütfen güvenlik kodunu giriniz yazısı çıktı. Fakat güvenlik kodunu yazmama rağmen birşey olmuyor. Sadece acil aramalar diyor. Yani simkart takılmamış gibi çalışıyor sanki. Fw yi yeniden yükleyeyim dedim ve up4 yükledim ama sonuç aynı. Şimdi yardımlarınızı bekliyorum. Gerçekten SX1 siz olmuyor. Selametle...
04-13-2008, 02:23 PM
f.osman_sx1 Wrote:SA Dün konu olarak yazmıştım ama silmişler herhalde. Neyse ben de buraya yazayım. SX1 All İn One kullanıyordum. Bildiğimiz üzere bu fw lerde telefonu kilitle yerine restart eklenmiş. Ben de ayarlardan telefonumu kilitleyebilir miyim diye bakmak istedim. (Çünkü çocuklar çok el düşüyorlar.) Güvenlik kodunu girdim. Sonra Telefonunuz kilitlendi lütfen güvenlik kodunu giriniz yazısı çıktı. Fakat güvenlik kodunu yazmama rağmen birşey olmuyor. Sadece acil aramalar diyor. Yani simkart takılmamış gibi çalışıyor sanki. Fw yi yeniden yükleyeyim dedim ve up4 yükledim ama sonuç aynı. Şimdi yardımlarınızı bekliyorum. Gerçekten SX1 siz olmuyor. Selametle...
yapacağın şey başarı müşteri hizmetlerini arayıp telin master code'unu almak... başka çare yok...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

04-13-2008, 05:26 PM
Teşekkürler ama ben master koduyla düzeleceğini zannetmiyorum. Çünkü güvenlik kodu zaten 12345 ti. Dediğim gibi ne yazarsam yazayım tamam fonksiyonu yok. Ben bi çözüm düşündüm onu deneyecem. SX1 in normal fw sini yükleyip girmeyi düşünüyorum inşallah düzelir selametle...Cray
04-14-2008, 10:06 PM
Tamamdır kardeş dediğin gibiymiş.Thumbup Ben şu Mastercode.sis diye bir program vardıya onunla çözememiştim. O yüzden. Neyse Selametle...Thumbup
04-14-2008, 10:11 PM
f.osman_sx1 Wrote:Tamamdır kardeş dediğin gibiymiş.Thumbup Ben şu Mastercode.sis diye bir program vardıya onunla çözememiştim. O yüzden. Neyse Selametle...Thumbup
eh, sx1 konusunda az da olsa bir tecrübemiz var Smile)

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

04-14-2008, 10:15 PM
f.osman_sx1 Wrote:SA Dün konu olarak yazmıştım ama silmişler herhalde. Neyse ben de buraya yazayım. SX1 All İn One kullanıyordum. Bildiğimiz üzere bu fw lerde telefonu kilitle yerine restart eklenmiş. Ben de ayarlardan telefonumu kilitleyebilir miyim diye bakmak istedim. (Çünkü çocuklar çok el düşüyorlar.) Güvenlik kodunu girdim. Sonra Telefonunuz kilitlendi lütfen güvenlik kodunu giriniz yazısı çıktı. Fakat güvenlik kodunu yazmama rağmen birşey olmuyor. Sadece acil aramalar diyor. Yani simkart takılmamış gibi çalışıyor sanki. Fw yi yeniden yükleyeyim dedim ve up4 yükledim ama sonuç aynı. Şimdi yardımlarınızı bekliyorum. Gerçekten SX1 siz olmuyor. Selametle...

geçmiş olsun kardeş!
sx1 kullanan arkadaşlar neden bu hataya düşer anlamam sx1'in en acı hatalarından birisidir bu!aslında acayip güvenlik kodu koymak istersin telefon kendini kilitler kendine özel bir kod ister ve senin koyduğun kodu kabul etmez!inş.bundan sonra yeni sx1 ile yeni tanışan arkadaşlar böyle birşey yapmaz...
-müşteri hizmetlerini arayarak imei'ni vererek güvenlik kodunu alabilirsin,aldıktan sonra bir kenara not al ilerde lazım olabilir..

Nokia 5700 XpressMusic
04-15-2008, 12:32 AM
geçmiş olsun kardeşler allah benim siyah ile beyazımı korusun temsili beyaz yani mavi Big Grin
04-28-2008, 12:35 PM (This post was last modified: 04-30-2008 12:30 PM by f.osman_sx1.)
gizli.ajan_sx1 Wrote:

geçmiş olsun kardeş!
sx1 kullanan arkadaşlar neden bu hataya düşer anlamam sx1'in en acı hatalarından birisidir bu!aslında acayip güvenlik kodu koymak istersin telefon kendini kilitler kendine özel bir kod ister ve senin koyduğun kodu kabul etmez!inş.bundan sonra yeni sx1 ile yeni tanışan arkadaşlar böyle birşey yapmaz...
-müşteri hizmetlerini arayarak imei'ni vererek güvenlik kodunu alabilirsin,aldıktan sonra bir kenara not al ilerde lazım olabilir..

Teşekkürler kardeşBig Grin O sorunu hallettik. Size jkomando nun verdiği mp3 çalarlı ogg playerin ekolayzır animasyonunun neden çalışmadığını soracaktım. Resimlerde oynadığı görülüyor. Bi de benim javalrı açmak istediğimde Uyg. Kapandı MidpUİ diyor. Çnce birkaç kez olmuştu format atınca düzeliyordu. Ama her seferinde formatla olmaz değil mi. Biz de yooruluyoruz. Neyse buna sebep olan şey nedir? Selametle...
05-03-2008, 11:41 AM
Size zahmet mesajıma bi cevap yazın... Selametle...
05-09-2008, 05:03 PM
Merhaba arkadaşlar. Benim siyah canavara nazar değdi sanırım, her gören ay ne güzel telefon geyiğindeydi çünkü.

Telefon hafızasında 1 mb boş yer olmasına rağmen, kısa mesaj gelince yeterli yer yok diyerek mesaj kutum açılmadı. Sonra tüm menüler sistem hatası vererek açılmamaya başladı. Mecburen format çektim, yüzlerce sms im yalan oldu. Ardından yeniden başlattım, hafıza kartını taktım, beş altı saat kadar normal kullandım. Bir kısa mesaj geldi, telefon çalmaya başladı iki üç saniye sonra cızırtı sesi ile telefon dondu, telefondan sürekli bir ses geliyordu. Bataryayı söktüm. Tekrardan taktım. O saatten beridir, telefonun açma kapama tuşuna ciddi bir baskı uygulamadan telefon açılmıyor açılsa da ya siemens mobile ekranında ya da gözde takılı kalıyor, açılsa da en ufak bir işlemde donup kalıyor ya da 40 50 dakika sonra kendi kendine kapanıyor. Sorun ne olabilir?

sx1 (carbon black) + sx1_greece_15 + 32 mb flash + 2 gb kingston mmc plus

bellek read oldu mu
stack overflow verdi mi
mavi ekran yedin mi
imdi ureg irtilur
05-09-2008, 05:06 PM
benimkide yapıo öle arada fw yi tekrar yükle abi sonra standart prosedür bliosun benimki de sapıtınca öle yapıorum Smile

çanakkale onsekiz mart university Cool
carbon black sx1
24 mb flash (gurur duyarım)
2 gb kingston dv-rs mmc
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation Arızalı board için güvenilir iş bilen teknik servis? clooneyist 4 912 03-10-2008 01:30 PM
Last Post: nforcer
  Teknik Servis boldblaze 4 903 06-25-2007 09:39 PM
Last Post: fugitif95
  teknik bir soru??? --DaNGeR-- 4 694 06-15-2007 12:18 AM
Last Post: cmert

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication