|
En Son Ne Zaman Oyunu - Katılım Serbest :)
|
|
05-15-2008, 10:54 PM
|
|||
|
|||
RE: En Son Ne Zaman Oyunu - Katılım Serbest :)
gizli.ajan_sx1 Wrote:soru:en son ne zaman bu 'en son ne zaman' oyununun biteceğini düşündün?ce-ve-pe: ben bu topicin biteceğini değil, sx1 kardeşliği topicini geçeceğini umuyorum ![]() se-o-re-u: en son ne zaman (min. 3 saat ) kuyrukta bekledin?
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-15-2008, 11:06 PM
|
|||
|
|||
|
cevap: hiç unutmuyorum; 05-06 sezonu kadıköydeki gs maçı, 1 saat polis barikatında 4 saatte kuyrukta beklemiştim
![]() soru: en son ne zaman burundan sondaj yaptın ![]() nadiren Wrote:ce-ve-pe: ben bu topicin biteceğini değil, sx1 kardeşliği topicini geçeceğini umuyorum ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
05-18-2008, 12:14 PM
(This post was last modified: 05-18-2008 12:15 PM by cagri.)
|
|||
|
|||
|
cvp: sondaj bana göre deil rüzgar gücü kullanıyom
sru: en son ne zaman kardeşinden nefret ettin ( tabi olana )
çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-19-2008, 02:18 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:sru: en son ne zaman kardeşinden nefret ettin ( tabi olana ) Cvp = yeni arabamı duvara çarptığında ![]() soru = en son ne zamn konsere gittin? Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
05-19-2008, 06:24 PM
|
|||
|
|||
Julia Wrote:Cvp = yeni arabamı duvara çarptığındaCevap: Zamanını Hatırlamıyorum Ama En Son "Eros Ramazotti" nin İstanbul Ali Sami Yen Deki Konserine Gittim (Beleşti) Soru: En Son Ne Zaman Ambulans İle Yolculuk Yaptın
>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
05-20-2008, 02:24 AM
|
|||
|
|||
|
işte tam bana göre bir soru
![]() cevap : az önce ![]() soru en son ne zaman fitil kullandın erkeksen cevapla hadi hadi ![]() (arkadaşlar yoğunluğum azaldı ve artık daha fazla sizlerleyim inşallah) yaz geldi yahu canlanalım ![]() sevdim ben bu tapiği eline sağlık Activate °oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
05-20-2008, 03:43 PM
|
|||
|
|||
Frank Wrote:işte tam bana göre bir soru cvp: walla bebekliğimizde kullanmışlığımız vardı muhakkak ama akıl baliğ olduktan sonra tööbbeee!! ![]() soru: en son ne zaman büyük bir sakarlık yaptın? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-30-2008, 12:23 PM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:soru: en son ne zaman büyük bir sakarlık yaptın? Cevap Veriyorum : Geçen Kış Halk Otobüsünde İken olmuştuHoş Olmayan Bir Pozisyonda Narin Bir Bayanın Üstüne Düştüm, (Ben 87 Kiloyum Bu arada ) Ama Benim Suçım Değildi, O Hıyar Şoför LANK diye Frene Koyunca Öyle Oluverdi. Pancar Gibi Kızardım Bayandan Özür Diledim. Ama Bayanın Kafası Yarıldığı İçin Hem Bana Hem Şoföre Baya Söylendi ![]() Soru Soruyorum : En Son Ne Zaman "Nerde ve Nasıl Öleceğini" Hayal Ettin (Açıklayıcı Olsun Litfen )
|||
|
06-19-2008, 05:58 PM
(This post was last modified: 06-19-2008 08:44 PM by Frank.)
|
|||
|
|||
|
cvp:Her gün sabah saat 09.00 dan itibaren akşam saat 19.30 a kadar muhtelif saat aralıkları ile (meslegim geregi)
cvp:Böyle bir hayali hiç kimsenin isteyebileceğini sanmıyorum pek iç açıcı diil yaa..Hayali bile ürkütücü ...Oysa hayat herşeye rağmen güzel...(örnek) Karpuz, beyaz peynir,Yeni rakı,deniz kenarında olsa daha da güzel ,cıvıl cıvıl kızlar,temiz hava ,güneş...Bilmem baska açıklamaya gerek varmi?.. ![]() Soru: En son ne zaman 1 tabak et suyuna bulgur pilavı yiyip, irice bir bardak soguk ayran içip,yüksekce bir tepede, büyük bir sögüt ağacının altında uyudunuz? (güzel bir hayal ben hiç yapamadım da)
|
|||
|
06-19-2008, 06:00 PM
(This post was last modified: 06-19-2008 06:00 PM by justme.)
|
|||
|
|||
|
söğüt ağacını çıkar ordan en son dün yaptım
![]() SORU : Fenerbahce En son TÜRKİYE kupasını ne zman aldı ?
нα¢кєяℓу
|
|||
|
06-19-2008, 09:50 PM
|
|||
|
|||
justme Wrote:söğüt ağacını çıkar ordan en son dün yaptım CVP:HöNk!M.Ö....senebindokuzyüzçoksıfırlı! SORU:Beşiktaş En Son Ne Zaman Aldı? Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
06-19-2008, 10:03 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap : 06-07 sezonunda ...
Soru : takımınızın sekiz gol birden yiyerek bir rekor kırmasına en son ne zaman şahit oldunuz
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
06-20-2008, 01:53 AM
|
|||
|
|||
|
cevap: araya girmiş olcam ama
6 Kasım 2007'de gerçekleşti hadise ancak bnm takımım değildi ![]() soru: en son ne zaman denize girdin ? Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
06-20-2008, 04:31 AM
|
|||
|
|||
Sonic Wrote:cevap: araya girmiş olcam amacevap : geçen sene mimaroba'da kötü bir anı ile ![]() deniz kabuğu sağ ayak başparmağımı kesti ![]() kendi söküğümü kendim diktim ![]() soru : en son bir bayan'a ne tür bir hediye aldınız ? °oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
06-20-2008, 11:28 AM
|
|||
|
|||
|
CVP : M.ö ....senebindokuzyüzçoksıfırlı!
soru ==> En son ne zman raki içtin ? нα¢кєяℓу
|
|||
|
06-20-2008, 12:38 PM
|
|||
|
|||
|
cvp = hiç içmedim
![]() soru = en son ne zaman bir günahın için tövbe ettin ? Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
06-20-2008, 06:07 PM
|
|||
|
|||
Julia Wrote:cvp = hiç içmedimcvp: günde 5 vakit etmeye çalışırız acizane ![]() soru: en son ne zaman asker uğurladın? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
06-23-2008, 03:50 PM
|
|||
|
|||
|
cvp: bayanları alsalardı 3 üncüyü bu sne gönderirdik
![]() soru: en son ne zaman 3/5 luk disket kullandın.? >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
06-23-2008, 04:12 PM
|
|||
|
|||
|
cvp => Disket Ne olaki ?
![]() Soru => En sn ne zman Memleketine gitttin ? нα¢кєяℓу
|
|||
|
06-23-2008, 07:25 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap : 6 sene önce
![]() Soru : En son ne zaman ve ne için harcadığın paraya acıdın ? ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
06-23-2008, 10:38 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp=> gereksiz arkadaşlarımla meyhanede yediğim paraya acıdım
![]() Soru => en son ne zman hamama gittin ? нα¢кєяℓу
|
|||
|
06-24-2008, 01:28 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap : Tellaktan Dayak Yedikten Sonra Daha Gitmedim
![]() Soru : En Son Ne Zaman "Kır Pidesi" Yedin
|||
|
06-24-2008, 01:46 PM
|
|||
|
|||
|
CVP => bu sabah ve hr sabah
İş yerinde Böle ne yapalım ![]() Soru => En son Ne zman halı saha maç yaptın ? нα¢кєяℓу
|
|||
|
06-24-2008, 02:53 PM
|
|||
|
|||
|
cvp = halı saha hiç yapmadım ama kum saha olursa beach volley
geçen yazsoru = en son ne zaman bilmediğin bir yerde,gittiğin bir adreste kayboldun. Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
06-24-2008, 10:38 PM
|
|||
|
|||
|
cvp => Nerdeyse her gün
Soru => en son ne zman soracak bi soru bulamadın (su an benim Bulamadığım Gbi )
нα¢кєяℓу
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Dünyanın en zor oyunu denmiş ! | Frank | 5 | 1,092 |
06-13-2008 04:30 PM Last Post: gizli.ajan_sx1 |
|
| İZMİR GENPAYA VERDİM TELİ...NE ZAMAN GELİR Kİ? | fugitif95 | 11 | 1,217 |