|
En Son Ne Zaman Oyunu - Katılım Serbest :)
|
|
05-09-2008, 08:22 PM
|
|||
|
|||
RE: En Son Ne Zaman Oyunu - Katılım Serbest :)
Activate Wrote:cagri Wrote:cvp : ben arabesk dinlemem ama hayattan bıktımm anlarda olmuyo deil trafik değilde başka kaza olsa??bugun geçirdim
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-09-2008, 08:25 PM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:trafik değilde başka kaza olsa??bugun geçirdim Geçmiş Olsun Yaw...! Kazanı Açıkla Ve Bi Tanede Soru Sor Ajan ![]() Yukarda Oynadığımız Gibin (en Son Ne zaman diye başlayarak... )
>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
05-09-2008, 08:30 PM
|
|||
|
|||
|
Bugün futbol turnuvası maçımız vardı maça hızlı başlamamıza rağmen kaybettik kaleciyle beraber yükseldik bi pozisyona ve beni direk indirdi herif iki katım...havada ucurdu valla sonuç sağ kol kayıp:Dben yetmiyomuşum gibi diğer forvetide sakatladılar ikimizde aynı koldan hastaneye gittik kollar sarılı bi tuhaf olduk millet bakıp bakıp gülümsüyo yaw
![]() Soru:En son ne zaman maçta biyerini sakatladın?
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-09-2008, 09:08 PM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:Bugün futbol turnuvası maçımız vardı maça hızlı başlamamıza rağmen kaybettik kaleciyle beraber yükseldik bi pozisyona ve beni direk indirdi herif iki katım...havada ucurdu valla sonuç sağ kol kayıp:Dben yetmiyomuşum gibi diğer forvetide sakatladılar ikimizde aynı koldan hastaneye gittik kollar sarılı bi tuhaf olduk millet bakıp bakıp gülümsüyo yaw Geçmiş Olsun Diyelim Kazayı Şöyle Bi Gözümde Canlandırdım, Canın Yanmış Olmalı ![]() Cevap : Zaten Küçükken En Son Maçta Sakatlanınca Bi Daha Ne Oynadım Ne Seyrettim Nede Takım Tuttum. sahada Kendi Başına Gezen Bir Demir Levha, Ben Düşünce Sol Dirseğime Girmişti ![]() Soru : En Son Ne Zaman Ağladın (İçli İçli )
|||
|
05-09-2008, 09:11 PM
|
|||
|
|||
|
cvp : benim gözyaşı pınarlarım kuru yaş akmıyo yapay damla kullanıyorum
sru : en son hatunu ne zaman aldattın yada yaptınmı öle bi terbiyesizlik
çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-10-2008, 12:53 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp ==> Yarım Saat Önce ( İstanbulda olunca doğal
)Soru ==> en son ne zman sx1 e firmware yükledin
нα¢кєяℓу
|
|||
|
05-10-2008, 12:59 AM
|
|||
|
|||
|
ayıp ettin abi yaf benim ilk ve tek kıyamam ona
![]() cvp : 2 gün önce ![]() sru : en son n zaman sarhoş oldun ?
çanakkale onsekiz mart university ![]() carbon black sx1 24 mb flash (gurur duyarım) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-10-2008, 11:17 AM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:ayıp ettin abi yaf benim ilk ve tek kıyamam onael-cvp: bizim kitabımızda tek sarhoşluk "zafer" sarhoşluğudur onu da bugün 20:45'de yaşayacağız inşallah!... hehehehehe ![]() el-soru: en son ne zaman toplu taşıma aracında uyuyup ineceğin durağı geçtin? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-10-2008, 12:15 PM
|
|||
|
|||
|
cvp : ben uyusamda otobüs her durduunda uyanabile bi insanım hiç kaçırmadım yani
sru: en son ne zaman brine seni seviyorum dedin ?
|||
|
05-10-2008, 03:29 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cvp : ben uyusamda otobüs her durduunda uyanabile bi insanım hiç kaçırmadım yani cevap:galiba dün demiştim maçta düştükten sonra hastaneye giderken ![]() Sorun:En Son Ne Zaman İddaa Oynadın? Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-10-2008, 03:39 PM
|
|||
|
|||
|
cvp : 15 dk önce
![]() sru : en son ne zaman iddiadan para kazandın
|||
|
05-10-2008, 03:44 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cvp : 15 dk önce cvp:4 gün önce hafta başında.. Soru:En son ne zaman teknomag forumunu başka bi forum ile aldattın
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-10-2008, 03:46 PM
|
|||
|
|||
|
cvp : hiç bi zaman
![]() sru : en son ne zaman eline bi takoz (nokya) aldın ?
|||
|
05-10-2008, 04:56 PM
|
|||
|
|||
|
cevap: aile efradında bir babamda nokia var o da 3310!... o yüzden fazla nokia ile haşır neşir olamuyorum
![]() soru: en son ne zaman çok utandın?!? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-14-2008, 12:16 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp:-Ben aslında sakin bir insanım .....Ama elimde değil her gün küfrediyorum ...iyi bir keşif
..insanı rahatlatıyor..Fakat bunu yaparken dikkat edin karşınızdaki kişi duymamalı![]() ![]() ![]() Soru:- En son ne zaman annenizin elini öpüp ona ne kadar minnettar olduğunuzu söylediniz...? (Keşke şimdi sağ olsada elini öpebilsem)
|
|||
|
05-14-2008, 01:24 PM
|
|||
|
|||
|
"Comkeeper" Hoşgeldin...!
Seni Buralarda Görmek Güzel Oldu ![]() Cevap : Sanıyorum En Son Askere Giderken Öpmüştüm... Sonra Birdaha Nasip Olmadı ![]() Soru : En Son Ne Zaman Kustun
|||
|
05-14-2008, 01:38 PM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:"Comkeeper" Hoşgeldin...! cvp:bu bi gerçek: 'yaw galiba ben hiç kusmadım 'Soru:En son ne zaman bilgisayarını camdan aşağı atmak istedin?(ben şuanda istiyorumda) Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-14-2008, 03:49 PM
|
|||
|
|||
|
el cuvap:
format yemediği, SATA sürücüleri yüklemediği gün ![]() sual: en son ne zaman "bugün çok eğlendik,yarın sınav sonucu iyi gelmeyecek galiba" dedin
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
05-14-2008, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap: En Son Lisedeyken yanlış hatırlamıyosam Coğrafyadan Sınav Vardı, önceki günde Felsefe dersi boş geçmişti iyi şımarmış, iyi gülmüştük
başımıza bişey gelecek demiştik ![]() Soruyorum : En Son Ne zaman Ağaca Tırmandın
|||
|
05-15-2008, 05:27 AM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:Cevap: En Son Lisedeyken yanlış hatırlamıyosam Coğrafyadan Sınav Vardı, önceki günde Felsefe dersi boş geçmişti iyi şımarmış, iyi gülmüştükcevap: geçen yazdı sanırım, köyde meyve ağacına çıkmış idim!... ![]() sual: en son ne zaman yemek yaptın?!? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-15-2008, 10:06 AM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:sual: en son ne zaman yemek yaptın?!? cvp= ben her zaman kendi yemegimi kendim yapiyorum hatta en son 25 dk. once kendime kahvalti hazirladim.soru= en son ne zamn insanlik yararina herhangi birsey yaptin? Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
05-15-2008, 01:19 PM
|
|||
|
|||
Julia Wrote:olmaz ama yemek sorusunu erkekler için sormuşrumnadiren Wrote:sual: en son ne zaman yemek yaptın?!? ![]() cvp: ben öğretmenim, zaten işim gereği "insanlık" yararına çalışıyorum!! ![]() sual: en son ne zaman birine hediye aldın ve ne?!? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-15-2008, 01:51 PM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:olmaz ama yemek sorusunu erkekler için sormuşrum ayrimci biriyiz galiba hımm? ![]() cvp=en son kızarkadasima yasgunu hediyesi olarak bir jip aldim saka saka... muzik kutusu ve balerin icinde dans ederken.soru=en son ne zaman birisine tokat attin. Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
05-15-2008, 03:17 PM
|
|||
|
|||
|
cvp: hiç bir zaman şiddet karşıtıyım
sru: en son ne zaman ben gerçekten aşığım galiba dedin
|||
|
05-15-2008, 10:14 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cvp: hiç bir zaman şiddet karşıtıyım cvp:Aşk bu ne zaman çıkacağı belli olmuyo..ben her dakka diyebilirim ![]() soru:en son ne zaman bu 'en son ne zaman'oyununun biteceğini düşündün?
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Dünyanın en zor oyunu denmiş ! | Frank | 5 | 1,092 |
06-13-2008 04:30 PM Last Post: gizli.ajan_sx1 |
|
| İZMİR GENPAYA VERDİM TELİ...NE ZAMAN GELİR Kİ? | fugitif95 | 11 | 1,217 |
01-09-2007 01:13 AM Last Post: MoBiLToR |