|
En Son Ne Zaman Oyunu - Katılım Serbest :)
|
|
05-08-2008, 11:45 AM
|
|||
|
|||
|
En Son Ne Zaman Oyunu - Katılım Serbest :)
"EN SON NE ZAMAN" Oyununda Birbirimize Soru Cümleleri Oluşturuyoruz.
Her Cevap Yazan Oyuncu Bir Önceki Soruyu Cevaplayıp "En Son Ne zaman....... " Gibi Kendi Soru Cümlesini Yazacak. (Güzel Cevaplar ve Yaratıcı Sorular Çıkınca Baya Güleceğiz.) ÖRNEK: Activate: En son ne zaman elma yedin? Mahmut : En Son 2 Gün Önce Elma Yedim. -En son ne zaman kitap okudun? Mehmet : Ben Kitap Hiç Okumadım. -En Son Ne Zaman Denize Gittin.... Gibi... Şimdi İlk Soruyu Sorarak Oyunu Başlatıyorum. Hadi Rastgele ![]() - EN SON NE ZAMAN BİRİNE KAFA ATTIN? >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
05-08-2008, 03:40 PM
|
|||
|
|||
RE: En Son Ne Zaman Oyunu - Katılım Serbest :)
Activate Wrote:- EN SON NE ZAMAN BİRİNE KAFA ATTIN?Cevap: ben çok uysal ve barışçıl bir insanım, hiç kafalı kavgam olmadı!.. ![]() Soru: En son ne zaman 1 litre (bu kısım önemli süt içtin?!?
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-08-2008, 04:16 PM
(This post was last modified: 05-08-2008 04:17 PM by cagri.)
|
|||
|
|||
|
cevap: dün
![]() soru : en son ne zaman nereye gitceeni bilmeyerek dışarı çıkıp bi yerleri dolaştın
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-08-2008, 04:44 PM
(This post was last modified: 05-08-2008 08:02 PM by Activate.)
|
|||
|
|||
|
Cevap : Geçen Hafta, (can sıkıntısından bunalıp öyle bi çıkıym dedim, alışveriş mağzasına girmiştim gerisini hatırlamıyorum
)Soru : En Son Ne Zaman Birine "Seni Seviyorum" Dedin? >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
05-08-2008, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
cevap: geçen sene (ve bi kroya tercih edildim
)soru: en son ne zaman bugnden daha mutlu olamam heralde dedin ? carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-08-2008, 05:48 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cevap: geçen sene (ve bi kroya tercih edildimcevap: ben çok iyimser birisiyim, muhakkak bundan da mutlu anlarım olacaktır ileride diye düşünmüşümdür hep!.. ![]() SORU: Hepimiz sağlığın değerini hastalık gelince anlarız, ben de hastalıklarla ilgili bir soru sorayım dedim!!.. En son ne zaman kabız oldun?!?
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-08-2008, 05:56 PM
|
|||
|
|||
|
cevap: hiç olmadımki
soru: tam fotoğraf çekerken önünüzden biri geçerse naapıyosunuz
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-08-2008, 06:14 PM
|
|||
|
|||
|
cevap: güzelse onu da çekiyorum
![]() soru: en son nezaman otobüste ihtiyacı olan birisine yer verdin ? Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
05-08-2008, 06:20 PM
|
|||
|
|||
|
cevap : 2 saat önce
soru : güzel bi kzın yanında bi kro görünce sizde kahroluyomusunuz ?
|||
|
05-08-2008, 07:37 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cevap : 2 saat önce Cevap : Hinlik Yok Bizde, Allah Sahibine Bağışlasın Der Geçeriz.Soru : En Son Ne Zaman ÖLDÜN (Manevi Yaneee )
>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
05-08-2008, 08:11 PM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:Cevap : Hinlik Yok Bizde, cevap: ben her gece ölür, her sabah dirilirim!.. (şiir gibin oldu bu )soru: en son ne zaman yağmurda yürüdün ?!? (biraz romantikleşelim, fonda "love story"
|||
|
05-08-2008, 09:03 PM
|
|||
|
|||
|
cevap : daha nasip olmadı
soru : en son ne zaman sx1 den ayrı kaldın
|||
|
05-08-2008, 10:59 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cevap : daha nasip olmadı cevap:Yaklaşık Bir Sene Kadar Oluyor Ki Çok Üzücü! Soru:En Son Ne Zaman Bi Köşeye Çekilip Geçmişte Yaptıklarını Düşündün? Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-09-2008, 11:39 AM
(This post was last modified: 05-09-2008 11:40 AM by Activate.)
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:cevap:Yaklaşık Bir Sene Kadar Oluyor Ki Çok Üzücü! Cevap : Geçen Ramazan Ayında, Geçmiş Günahlarımın Hesabına Bi Oturdum Soru : En Son Ne Zaman Bi Bayanla Öpüştün (Duruma Göre Erkek Te Olabilir ) (Evliysen Eşin Hariç)
|||
|
05-09-2008, 01:40 PM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:Cevap : Geçen Ramazan Ayında, Geçmiş Günahlarımın Hesabına Bi Oturdum el-Cevap: cuma cuma nasıl soru bu böyle? ![]() Sual: Bir matematik işleminde x=3 ve y=2 değerleri veriliyor; (x+y).3,4= işleminin sonucu nedir?
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
05-09-2008, 01:54 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:Activate Wrote:Cevap : Geçen Ramazan Ayında, Geçmiş Günahlarımın Hesabına Bi Oturdum Al-Cevap: ixancan bu sorunun neresi "en son" ?!? yoksa sormak istediğin böyle bir soruyu en son nem zaman çözdünüz müydü?!? işim gereği her zaman ![]() el-soru : en son ne zaman bilgisayar başında sabahladınız? ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-09-2008, 02:42 PM
|
|||
|
|||
|
cevap: 3 gün önce trident reklam çekimlerini yaparken
soru : en son ne zaman bilgisayarın bi bağımlılı8k olduğunu düşündün ? carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-09-2008, 02:54 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cevap: 3 gün önce trident reklam çekimlerini yaparken Answer : Hergün Düşünüyorum Ama Hergün Daha da Bağlanıyoruz ![]() Question : En Son Ne Zaman Sevdiklerinin Kıymetini Düşündün? >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
05-09-2008, 07:34 PM
|
|||
|
|||
|
el-cuvap:Her gece...
Soru: En son ne zaman dünyanın aslında düz olabileceğini düşündün? Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
05-09-2008, 07:40 PM
|
|||
|
|||
|
cevap : imkansız dşünmeye ne gerek var
soru : en son ne zaman saat umrunda olmadan arkadaşlarınla sabahladın ? carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-09-2008, 07:43 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:el-cuvap:Her gece...al-cevap: bir fizikçiye sorulacak soru mu bu şimdi?!? tabii ki de hiçbir zaman!.. ama string theory'den ve kara deliklerin "olay ufuklarındaki" singularity olayından dolayı "acaba ben gerçekten dünyada mıyım?!?" "şu etrafımda gördüklerim birer hayalden ibaret olabilir mi?" gibi mantıklı! sorular üzerinde çok kafa yormuşumdur!... ![]() al-sual: en son ne zaman "acaba bu dünyaya ben niye geldim?" diye tefekküre daldın?!? (fonda orhan baba çalıyor ona göre )
|||
|
05-09-2008, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
cvp : ben arabesk dinlemem ama hayattan bıktımm anlarda olmuyo deil
en son geçen hafta sru : en son ne zaman tiyatroya gittin
|||
|
05-09-2008, 08:19 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cvp : ben arabesk dinlemem ama hayattan bıktımm anlarda olmuyo deil Cevap Veriyorum : Anaaaa.. Ben Hayatımda Hiç Tiyatroya Gitmedim Varya Çok Zengin Olduğumuz İçin Tiyatrocular evime Geliyolar ![]() Soru Soruyorum : En Son Ne zaman, Trafik Kazası Geçirdin ? (KAn Çıksın Ama )
|||
|
05-09-2008, 08:19 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:cvp : ben arabesk dinlemem ama hayattan bıktımm anlarda olmuyo deil cevap:galiba tiyatroya hiç gitmedim ![]() soru:En son ne zaman ismail YK'nın 2008 şarkılarını dinledin? Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-09-2008, 08:20 PM
(This post was last modified: 05-09-2008 08:24 PM by cagri.)
|
|||
|
|||
|
cvp : geçen sene sıcak bir agustos akşamı bsikletimle eveg dönerken polis arabası çarptı 3 yerden krık bi bacak
sru : en son ne zaman trafikte küfrettin ?
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Dünyanın en zor oyunu denmiş ! | Frank | 5 | 902 |
06-13-2008 04:30 PM Last Post: gizli.ajan_sx1 |
|
| İZMİR GENPAYA VERDİM TELİ...NE ZAMAN GELİR Kİ? | fugitif95 | 11 | 1,152 |
01-09-2007 01:13 AM Last Post: MoBiLToR |
|