Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sx1 sorunu acil yardım!!
05-10-2008, 12:12 AM (This post was last modified: 05-10-2008 12:16 AM by sergenkurt.)
Sx1 sorunu acil yardım!!
Arkadaşlar yeni aldığım sx1 de sorun çıkmaya başladı telefon açıldıktan kısa bir süre sonra siyah uzun bir çizgi gelip kapanıyor.bataryadan dediler başka batarya taktım aynı sorun devam etti.bazen açılmıyor bir kaç tane uzun çizgi geliyor.hard formatta denedim olmadı. Daha telefonuma doyamadımCray yardım edin lütfen
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-10-2008, 09:49 AM
RE: Sx1 sorunu acil yardım!!
sergenkurt Wrote:Arkadaşlar yeni aldığım sx1 de sorun çıkmaya başladı telefon açıldıktan kısa bir süre sonra siyah uzun bir çizgi gelip kapanıyor.bataryadan dediler başka batarya taktım aynı sorun devam etti.bazen açılmıyor bir kaç tane uzun çizgi geliyor.hard formatta denedim olmadı. Daha telefonuma doyamadımCray yardım edin lütfen
mesele mmi board meselesi gibi duruyor.. bence yeni bir board taktır...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

05-16-2008, 02:26 AM
RE: Sx1 sorunu acil yardım!!
mmi boarddan olabilir, ana boarddan da olabilir. sağlam bir sx1 de mmi boardını deneyip sonucu paylaşabilir misin?

sx1 (carbon black) + sx1_greece_15 + 32 mb flash + 2 gb kingston mmc plus

bellek read oldu mu
stack overflow verdi mi
mavi ekran yedin mi
imdi ureg irtilur
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kendinden Kapanma Sorunu farukanan28 3 430 12-09-2008 02:32 PM
Last Post: ntkm72242
  SX1 Buzzer upgrade sorunu blackor 5 931 06-28-2008 09:04 PM
Last Post: --DaNGeR--
  Şarj sorunu blackor 5 818 05-16-2008 02:28 AM
Last Post: robotica

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication