Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ARIZALI SX1 IM
05-13-2008, 06:09 PM
Sad ARIZALI SX1 IM
arkadaslar gecenlerde elıme bır sx1 ana board gectı ve hemen mmı yı ekranı falan takıp denedım ama su sorunlarla karsılastım

1: swup modda ekran ısıgı cok gusel normal acılmada ekran ısıgı yok
2: hafıza kartı yokken bıle hafıza k. bozuk bıcımlendırılsınmı dıe soruyo evt dıyınce basarılamadı

denedıklerım :

şimdi bazı arkılerım dıyıcekkı ekranın bozuk veya mmı bozuk

ama mmı ve ekranı dıyer ıcebluede kullanıyorum halende kullanıyorum bı sorun yok hafı kartı da aynı sekılde ben bundan hıc bısey anlamadım yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tsk ederım her kese ıyı gunler

2 sx1 ımme kavusmak ıstıyorum CrayCrayCraySorrySorry

delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir

KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-13-2008, 06:25 PM
RE: ARIZALI SX1 IM
bu halde 2. ana board bozuk bence... başka alternatif yok...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

05-14-2008, 11:08 AM
abı bı tamırcıye gosterdım program hatası dedı ıkıncısıne goturdum ısık entegresınden dedı anlamadım ben bundan bısı sımdı hangısınden yapıyor acaba onu cozemedım

delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir

KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C
05-16-2008, 02:25 AM
Kardeş tamircilerin lafı klasiktir, ya program hatası ya da board arızası derler.

Büyük boardındaki bir entegrede problem var, ışık gitmediğine göre ekranla alakalı entegrede sorun var demektir. O şekilde kullanacaksan kullan, kasaplara verirsen daha çok bozarlar.

sx1 (carbon black) + sx1_greece_15 + 32 mb flash + 2 gb kingston mmc plus

bellek read oldu mu
stack overflow verdi mi
mavi ekran yedin mi
imdi ureg irtilur
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication