|
ARIZALI SX1 IM
|
|
05-13-2008, 06:09 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaslar gecenlerde elıme bır sx1 ana board gectı ve hemen mmı yı ekranı falan takıp denedım ama su sorunlarla karsılastım
1: swup modda ekran ısıgı cok gusel normal acılmada ekran ısıgı yok 2: hafıza kartı yokken bıle hafıza k. bozuk bıcımlendırılsınmı dıe soruyo evt dıyınce basarılamadı denedıklerım : şimdi bazı arkılerım dıyıcekkı ekranın bozuk veya mmı bozuk ama mmı ve ekranı dıyer ıcebluede kullanıyorum halende kullanıyorum bı sorun yok hafı kartı da aynı sekılde ben bundan hıc bısey anlamadım yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tsk ederım her kese ıyı gunler 2 sx1 ımme kavusmak ıstıyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
05-13-2008, 06:25 PM
|
|||
|
|||
|
RE: ARIZALI SX1 IM
bu halde 2. ana board bozuk bence... başka alternatif yok...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-14-2008, 11:08 AM
|
|||
|
|||
|
abı bı tamırcıye gosterdım program hatası dedı ıkıncısıne goturdum ısık entegresınden dedı anlamadım ben bundan bısı sımdı hangısınden yapıyor acaba onu cozemedım
delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
05-16-2008, 02:25 AM
|
|||
|
|||
|
Kardeş tamircilerin lafı klasiktir, ya program hatası ya da board arızası derler.
Büyük boardındaki bir entegrede problem var, ışık gitmediğine göre ekranla alakalı entegrede sorun var demektir. O şekilde kullanacaksan kullan, kasaplara verirsen daha çok bozarlar. sx1 (carbon black) + sx1_greece_15 + 32 mb flash + 2 gb kingston mmc plus bellek read oldu mu stack overflow verdi mi mavi ekran yedin mi imdi ureg irtilur |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help