|
SX1 bitkisel hayatta
|
|
05-17-2008, 03:43 AM
(This post was last modified: 05-17-2008 03:47 AM by banderas777.)
|
|||
|
|||
|
SX1 bitkisel hayatta
Arkadaşlar bana yardım edin,cmert,nadiren en başta bu işi cok iyi bilen arkadaşlar sizden yardım talep ediyorum.SX1 ime bişey oldu joysticke sağ tarafa doğru hamle yapınca menüde sağ tarafta takılı kalıyo tüm menüyü dolaşıyo ya basık kalıyo yani kendi kendine joysticki ters tara aşağı yukarı kilitliyorum yok takılıyo telefon hiç bir tuş işlemiyo yandaki kamera kısayol tuşu hariç.Telefon takılıyo anlayacağınız öylece ekranda kalıyor.Daha öncede oluyodu dışarda soğuk zamanlarda elimizdeyken telefon soğuyunca bazı tuşlar calısmıyodu ama eve getirip ısınınca normal oda sıcaklığına gelince tuşlar birer birer acılıp eskisi gibi calısıyodu.MMI board uyla alakalımı.Donanımsal bir sorun yok telefon hiç düşmedi darbe ve hasarda almadı..Tel takılınca bataryayı cıkarıp takıyorum bu sefer hafıza kartı verileri düşmüş.yüklediğim tüm programlar menüye yerleşmiş klasörülerinden cıkıp.BEn de circular menü olduğu için sağ tarafa basmıyorum joystickte aşağı yukarı veya kısayol numaralarıyla atlıyorum..Bazen 5 dk sonra yerine geliyo kafa ama sağ tarafa basınca yine o tarafa doğru takılıyo menüyü dolaşıyo joystik.hiç bi tuş işlemiyo basık kaldığı için.Sadece sağ tarafa değil sol tarafa yada aşağı yönünede tepki veremebiliyordu önceden SX1 ama overclock yağtığım için öyle olduğunu söylemişlerdi.Çözüm nedir? Birde Virüs girmiş olabilirmi daha önce okumuştum internette hafıza kartı yoluyla girdiği telefonlarda ters tepkiler veriyomuş işlemler.ama bunu sanmıyorum neyse yardımlarınızı bekliyorum saçmaladı telefon.TUş board unumu temizlemeliyim ne yapmalıyım?
Bir Tek seni sevdim S...... |
|||
|
05-17-2008, 01:15 PM
|
|||
|
|||
|
RE: SX1 bitkisel hayatta
Büyük ihtimalle sorun joystikte, joystiki değiştirirsen problem kalmaz.
Joystik takılı olduğu için diğer tuşlaar doğal olarak çalışmayacaktır, benzer bi sorun önceden benimde başıma gelmişti, joystik değişince problem kalmamıştı, dandik telefonculara değilde servise götürüp yaptır, en fazla 10 milyon alırlar. SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
05-17-2008, 06:27 PM
|
|||
|
|||
|
joysticki nerden bulcam acıp düzeltilemezmi.artı joystik bulsam kendim takabilirmiyim işlem kolaymı..?
|||
|
05-17-2008, 07:07 PM
|
|||
|
|||
|
joystick değiştirmeden joystick switchine kontak spreyi uygulamakta yarar var.bu tür mekanik parçalarda çok işe yarıyor.nasıl uygulandığı daha önce forumda anlatılmıştı.sonuç alınamazsa parça değişimi yapılabilir ki bu evde değişecek bir parça değildir
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
05-18-2008, 03:19 AM
(This post was last modified: 05-18-2008 03:20 AM by banderas777.)
|
|||
|
|||
|
ilginçlik şu durki durum düzeldi kendi kendine ama arada bi gene olabiliyo ben işlemci hızını değiştirdiğimde oluyo ma değiştirmiyorum artık bi daha böyle ağır şiddetli olursa dediğiniz işlemleri bişekilde yaparım ,yaptırırım yinede joystik kafasına göre işlem yaparsa,teşekkürler arkadaşlar cvp lar için...!
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help