| Poll: Oylamaya başlıyoruz ! En güzel masaüstü kimin ? This poll is closed. |
|||
| gizli.ajan_sx1 | ![]() ![]() |
2 | 15.38% |
| cagri | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| Activate | ![]() ![]() |
1 | 7.69% |
| Julia | ![]() ![]() |
5 | 38.46% |
| nadiren | ![]() ![]() |
1 | 7.69% |
| sx1mania_38 | ![]() ![]() |
1 | 7.69% |
| jkomando | ![]() ![]() |
2 | 15.38% |
| justme | ![]() ![]() |
1 | 7.69% |
| senol_1234 | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| Total | 13 votes | 100% | |
| * You voted for this item. | [Show Results] |
|
! Ödüllü yarışma ! En Güzel Masaüstü Yarışması
|
|
05-20-2008, 03:45 AM
(This post was last modified: 06-07-2008 03:41 PM by Frank.)
|
|||
|
|||
|
! Ödüllü yarışma ! En Güzel Masaüstü Yarışması
En İyi Masaüstü Yarışmasına HOŞGELDİNİZ
![]() Arkadaşlar değişiklik her zaman insanın doğasında var ve gördüğüm kadarı ile bizler hakkaten mototon yaşıyoruz. haydi bir değişiklik yapalım. yarışmaya hazırmıyız ![]() katılıcaklar masaüstü görüntülerini bu başlık altında cevap olarak yazacaklar. Katılanlar arasında bir anket yapılıcak, Son Katılım Tarihi= 07.06.2oo8 En çok oyu alan üyemize Sx1 hediye edilecektir ![]() yalnız bildiğiniz gibi artık Sx1 parçası bulmak zor ! o yüzden Sx1'imizin küçük bir eksiği var o da alt boardının olmaması ![]() ama olsun en azından eksiği bir tane işinize yarayacak bir sürü parçası var dimi ![]() Ve tabii ki yanında ufak bir sürpriz hediye ile ![]() haydi oyunumuzun kurallarını belireyelim ![]() ! Tekrar ediyoruz ! Son Katılım Tarihi= 07.06.2oo8 (saat 23.oo) sonuçlar zaten ankette görülecektir ![]() Kurallar : Kuralmı ne kuralı ![]() Katılanlar masaüstünün sağ köşesinde kendi nick'ine ait bir klasör (alıntı olma ihtimaline karşı)(-ki burada hiç kimsenin böyle bir sahtecilik yapacağını sanmıyorum) oluşturacak. Herkes katılabilir (yöneticiler katılamaz :blink ![]() daha ne olsun ![]() haydi başlayalım
°oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
05-20-2008, 06:51 PM
(This post was last modified: 05-20-2008 06:55 PM by cagri.)
|
|||
|
|||
|
RE: ! Ödüllü yarışma ! En Güzel Masaüstü Yarışması
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
05-21-2008, 02:25 PM
(This post was last modified: 05-21-2008 02:33 PM by Activate.)
|
|||
|
|||
|
Activate Desktop
Selam.
Öncelikle Tüm Katılımcılara Başarılar Dileyelim. Bu Ödülü Alırsam Satmayı Düşündüğüm SX1 i Tamir Edip Devam Edeceğim. Yada Hayır Kurumuna... ![]() İlk Seçenek Daha Cazip ![]() İyi Olan Kazansın. ![]() ![]() Neden Bu Desktop? -Uçsuz Ama Yeşil Bir Hayatta Ben de Kendimi O Eskimiş DODGE gibi Hissediyorum.O Yüzden Resim Bende Yakınlık Uyandırdı. -Masaüstünde Simge Olmaması Makineme Fazla Program Eklentisi Yapmadığımdan, Artı Hız. -Hızlı Başlat Menüsü Temel de Günlük Olarak Kullandığım Öğelerimi Tutar. Onun Dışındakiler, Başlat Menüsünde Saklanır. -Çubuktaki Saatin Yanında Otomatik Başlatılan Programların Simgesini Pek Göremezsiniz. Hız ve Pratik Kullanım İçin. -Çöp Kutusu İse Saklandı Sanatsal Görüntüyü Bozmasın Diye ![]() -Sağ Üst Köşeye Klasör Açmadım Ortadaki Yazı Tescil Olsun ![]() Tekrar Bol Şanslar. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
05-22-2008, 09:52 AM
|
|||
|
|||
|
selam
Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
05-22-2008, 12:03 PM
|
|||
|
|||
|
buyrun bu da benim masaüstü:
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
05-22-2008, 02:59 PM
(This post was last modified: 05-23-2008 04:20 PM by sx1mania_38.)
|
|||
|
|||
W810i BlacK R4EA031 CID49-Acoustic:TvH8-Cam Driver: 8.52 |
|||
|
05-28-2008, 09:46 PM
(This post was last modified: 05-28-2008 09:51 PM by gizli.ajan_sx1.)
|
|||
|
|||
![]() Neden bu masa üstü? -sadelik ve masa üstündeki simgelerin güzel görünümünü sağlaması -arkaplan resmi güzel sıkıldığım zamanlarda değiştirme yaparım -kısayollarım alt barın sağ ve sol kısımlarına gizlenmiştir,ortalıkta fazlalık olmasın die -ihtiyacım olan öncelikli kısayollar ise üstteki bardadır.. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
06-01-2008, 01:16 PM
(This post was last modified: 06-01-2008 09:45 PM by jkomando.)
|
|||
|
|||
![]() Dağınık masaüstünü hiç sevmem o sebepten herşeyi hızlı menüye alırım ![]() Dosyayı nereye kaydedeceksem o bölgede açarım dosyayı. Masaüstü salon gibidir Düzenli görünmesi önemlidir
SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
06-04-2008, 12:08 AM
|
|||
|
|||
|
yarışmda bi ben yokmuşum meğer
![]() ![]() kazanma şansımı artırmak isterim ![]()
нα¢кєяℓу
|
|||
|
06-07-2008, 12:10 AM
|
|||
|
|||
| RE: ! Ödüllü yarışma ! En Güzel Masaüstü Yarışması | |||
|
06-07-2008, 05:48 PM
|
|||
|
|||
|
gereksiz mesajları sona atacaktım açıkcası beceremedim
![]() bende sildim ![]() oylama 14.06.2008 'de bitecek °oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
06-09-2008, 11:01 AM
|
|||
|
|||
|
Hadi Bakalım Gün Geldi Çattı!Oylar Kapış Kapış
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
06-09-2008, 11:33 AM
|
|||
|
|||
|
Julia Kolay Gelsin
![]() Böyle Fark Türkiye Maçında Bile Yok Yani
>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
06-09-2008, 02:36 PM
|
|||
|
|||
Activate Wrote:Julia Kolay Gelsin isteyerek yapmadımki hem kazanırsam ihtiyacı olana verecem bende
Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
06-09-2008, 03:43 PM
|
|||
|
|||
Julia Wrote:Activate Wrote:Julia Kolay Gelsin Tamam İşte Benim İhtiyacım Var, Kazanırsan Öyle Bir İyilik Beklerim Senden O zaman. >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
06-09-2008, 11:15 PM
|
|||
|
|||
Julia Wrote:Activate Wrote:Julia Kolay Gelsin biri beni mi çağırdı?
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
06-09-2008, 11:19 PM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:Julia Wrote:Activate Wrote:Julia Kolay Gelsin Yok canım benden Bahsediyo
нα¢кєяℓу
|
|||
|
06-11-2008, 12:04 PM
|
|||
|
|||
|
Alın Sizin Olsun Bee
Dandirik Bir SX1 İçin Kapışıyolar ![]() Ama Yinede Önce Ben Geldim ![]() Çekilin Ordan ... >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
06-13-2008, 04:16 PM
|
|||
|
|||
|
şşş millet yarın son gün oylara bi yüklendik böyle kaldı..
yarın son gün yok mu yarışmayı heycanlandıracak.. yok mu başka oy kullanan.? Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
06-14-2008, 09:45 AM
|
|||
|
|||
Frank Wrote:gereksiz mesajları sona atacaktım açıkcası beceremedim Frank Saat Kaçta Bitecek ? Çok Heyecanlı Oldu Yaw
|||
|
06-14-2008, 10:04 AM
|
|||
|
|||
|
gece yarısı araba kabağa dönüşür
![]() eh sonuç belli tebrikler diyelim,bi board ile hayata döner! Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
06-14-2008, 02:06 PM
(This post was last modified: 06-14-2008 06:45 PM by Frank.)
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:gece yarısı araba kabağa dönüşür Dur Yaaa. Daha Gece Olmadı Belki Bana 5 Oy Birden Gelir ![]() Şimdi Frank Diyormuş... -Eveeet Arkadaşlar Nasıl Yarışacağımızı Öğrendiyseniz Pazartesi Yarışa Başlıyoruz Bu Testti...
|||
|
06-14-2008, 06:45 PM
|
|||
|
|||
|
çok ilginç bir oylama olmuş kimler oyunu kime vermiş hakikaten çok ilginç
o kadar mütevazi arkadaşlarımız var ki çok etkilendim, bu konuda çok samimiyim, neyse daha fazla duygusallığa gerek yok bazı forumları geziyordum, takdir edersiniz ki internet alemi çok geniş bir alem, beynimi müthiş zorlayan bir alem. öyle forumlar varki o an binlerce kişi online, binlerce konu var. kimse kimseyi tanımıyor, kimin ne yaptığı belli değil, ama buradaki samimiyet ve alçakgönüllülük hiçbiryerde yok. bir ara sonic nicli (tanışmanızı tavsiye ederim ) arkadaşımız ile üyeliği durdurmak bile istedik,tabii bir anlık düşünce idi o, ama sonra dedik ki aramıza bizler gibi hoş sohbet, samimi sevecen, ne bileyim, ne diyeyim, dost canlısı (bak yine duygusallaştım :shy arkadaşlarkatılır diye vazgeçtik. lafı fazla uzatmayacağım, sözde yarışmamız biraz daha kaynaşmamız içindi, farkedersiniz ki kural falan yoktu. şimdi "Julia" arkadaşımız demiş ki; "kazanırsam ihtiyacı olana verecem bende" Julia arkadaşımıza diyorum ki; "sx1'i ve sürpriz hediyeleri sana gönderebilirim, sen istediğin kişiye gönderebilirsin" veya arkadaşları, kendini ve beni kargo masrafından kurtarmak için "bana "sx1"'i kime vermek istediğini bana bildirirsen, sx1'i o arkadaşa, sürpriz hediyeleri sana "Julia" gönderebilrim" sana kalmış ![]() yarışmaya katılan, oy veren ve okuyan herkese çok teşekkür ederim. hepinizi saygı ile selamlıyor alnınızdan öpüyorum sağlıcakla
°oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
06-14-2008, 07:45 PM
|
|||
|
|||
Frank Wrote:çok ilginç bir oylama olmuş kimler oyunu kime vermiş hakikaten çok ilginçbu ne böyle frank yaa, çok duygusal olmuş, olmaz ama böyle, şaka bir yana buradaki arkadaşlık ve dostluğu hiçbir yerde bulamadım, belki sayımız onlarla ifade edilebilir ama dostluğumuz-kardeşliğimiz nice binlere bedel!...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
06-14-2008, 08:17 PM
|
|||
|
|||
|
oyumu başka bir arkadaşımıza vermiştim ama @Julia nın kazanmasına sevindim.kendisi çok cömert bir üyemiz, ki daha önce de bunu ispatlamıştı
bir de moderatörlüğümün iptalini istiyor, yeni bir yarışma talep ediyorum
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| TDK'dan düzgün Türkçe'yle "kısa mesaj" yarışması | Sonic | 4 | 837 |
03-31-2008 01:55 PM Last Post: Activate |
|
| GÜZEL ÖĞÜTLER... | Cangökçe | 0 | 1,072 |
10-04-2007 04:42 PM Last Post: Cangökçe |
|
| Google'a Türkiye'ye özel logo teklifi .... güzel.. | Frank | 4 | 869 |
03-30-2007 02:02 AM Last Post: erkahn |
|

Search
Member List
Calendar
Help

en azından eksiği bir tane
işinize yarayacak bir sürü parçası var dimi 

![[Image: 3301924~masaustuuu.jpg]](http://www.imageshock.eu/img_small/3301924~masaustuuu.jpg)
![[Image: adszpw9.jpg]](http://img207.imageshack.us/img207/4329/adszpw9.jpg)
![[Image: ads_z.jpg]](http://site.mynet.com/gizli.ajan_sx1/ads_z.jpg)
![[Image: jkomandoyk6.png]](http://img223.imageshack.us/img223/4783/jkomandoyk6.png)

![[Image: adszqf2.jpg]](http://img232.imageshack.us/img232/6484/adszqf2.jpg)
![[Image: gk7yn7yneg7qnij8lv.jpg]](http://resimupload.gen.tr/images/gk7yn7yneg7qnij8lv.jpg)