Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SX1im açılmıyor, şarj olmuyor, ne oluyor?
06-03-2008, 06:07 PM
SX1im açılmıyor, şarj olmuyor, ne oluyor?
Arkadaslar, sx1imin uzerindeki kendi pili (sıcaklıktan kaynakladigini dusunuyorum) şişti ve çalışmaz hale geldi. ewt gercekten şişme yapmiş, kapak dahi tam kapanmaz oldu ve pil uzerinde çatlama ve gozle gorulur bir durum.
bu herneysede, ben de gittim, Oracell diye bir marka 3.7v, (ah sini bilmiyorum, uzerinde bilgi yok) pil aldim.
pili takıp çalıştırdıgımda, açılış ekrani geldi, dedim tamam çalışıyor, ama ışıklar açık bir vaziyette oyle donuyor.
pili çıkarıp tekrar çalıştırmak istedigimde sadece nasil tarif etsem, bbzzzttttt, zzzzttt Smile tarzi bir cızırtı çıkarıyor ve hiçbir şey olmuyor.
Hastalığı nedir, ne yapmak gerekir. Çorludayim burdaki telcilerde pilini dahi bulamadim, tamir edebilecek kişiyi nasil bulurum hiç bilemiyorum.
ama once benim yapabilecegim birşey var mi ogrenmek isterim.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-04-2008, 01:05 PM
RE: SX1im açılmıyor, şarj olmuyor, ne oluyor?
hard format denedinmi kardeşim ?

carbon black sx1
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü
24 mb flash (gurur duyarım Smile)
2 gb kingston dv-rs mmc
06-06-2008, 10:42 PM
sorunun Sx1 ine uygun bi batarya bulamamandan kaynaklanıyor...Ya uygun bi pil bul yada kendi bataryanı kendin yap...Ayrıntılı bilgi burada var...
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3758

Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...)

* SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash
* 2 GB Hafıza Kartı
* Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05

* SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash
* 512 MB Hafıza Kartı
* Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05

* NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!...
06-07-2008, 12:19 AM
nayir sorun ondan değil benimde başıma geldi ve arasıra geliyor ben pilini cok bitirdiğimde üstüne üslük birde boş bataryayla bir hafta kapalı bıraktığımda artık telefon şarj bağlandığını bile hissetmeye biliyor acıncada bızzt diyip gidiyor.
kardeş burada yapacağın illa başka batarya bulamam diyorsan batarya takılı şarj takılı değil iken sürekli telefonu açma girişiminde bulunacaksın arka kapağını takma açmazsa hemep pili gevşet tekrar dene tekrar tekrar belki 10.da belki 40. cı seferinde telefon söyle bi açılıvereyim diyecektir ama hemen o sırada yani açılışı gördüğün anda yapıştıracaksın şarjı yerine başlıycak açılmaya ve şarj olmaya.
06-09-2008, 05:30 PM
cagri Wrote:hard format denedinmi kardeşim ?

denedim ama yemiyor

Corludaki telcilerde pil aradim, bulamadim. sorduklarimda cikmadi. bende gittigidiyordan sipariş verdim. kargocunun yaninda taktigimda ekrana acilis gelince tamam çalışıyor dedim, ama oyle donup kaldi.

senol_1234 Wrote:nayir sorun ondan değil benimde başıma geldi ve arasıra geliyor ben pilini cok bitirdiğimde üstüne üslük birde boş bataryayla bir hafta kapalı bıraktığımda artık telefon şarj bağlandığını bile hissetmeye biliyor acıncada bızzt diyip gidiyor.
kardeş burada yapacağın illa başka batarya bulamam diyorsan batarya takılı şarj takılı değil iken sürekli telefonu açma girişiminde bulunacaksın arka kapağını takma açmazsa hemep pili gevşet tekrar dene tekrar tekrar belki 10.da belki 40. cı seferinde telefon söyle bi açılıvereyim diyecektir ama hemen o sırada yani açılışı gördüğün anda yapıştıracaksın şarjı yerine başlıycak açılmaya ve şarj olmaya.

şimdi başlıyorum denemeye, inş. senin dedigin gibidir sorunda, hallolur dostum
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  şarj göstergesi sürekli dolu gösteriyo!!! gizli.ajan_sx1 6 883 10-09-2008 10:37 PM
Last Post: gizli.ajan_sx1
  Şarj sorunu blackor 5 719 05-16-2008 02:28 AM
Last Post: robotica
Sad SX1 im Açılmıyor Lütfen Destek !! Ben Onsuz Yapamam xcodecx 10 1,687 02-04-2008 01:26 PM
Last Post: serkan487

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication