|
Tıkla Kazan Ptc Az Biraz Para Kazanmak İstiyorsanız Buyrun
|
|
06-14-2008, 08:14 PM
(This post was last modified: 11-06-2008 08:18 PM by jkomando.)
|
|||
|
|||
|
Tıkla Kazan Ptc Az Biraz Para Kazanmak İstiyorsanız Buyrun
Öncelikle bu konunun burda yeri varmı yokmu bilmiyorum.
Eğer uygun görmezlerse yönetici arkadaşlar silebilir ![]() Sistem şu arkadaşlar tıkla ve kazan Ptc sitelerinden para kazanıyorsunuz. Örnek: siteye üye oldunuz diyelim.. sitenin üyelerine günlük reklam gösterimi var, atıyorum 30 reklam var,, Bu reklamlara tıklayıp 30 saniye geriye saymasını bekliyoruz, geri sayım bitince anında hesaba bir cent geçiyor, bu şekilde 30 reklama tıklayınca hesabınıza 30 cent geçiyor.. Burda kazancı arttırmak katlamakta tamamen size bağlı,, Örneğin benim şuan yaptığım gibi insanlara tanıtıp kendi referansınızdan üye yapıp kazancınızı katlıyabilirsiniz.. Aa ne güzel ben tıklıycam sen kazanıcan muhabbetini yaparsanız burdan sonrasını hiç okumayın bile Ama referansızda kayıt olabilirsiniz tabiki bu sizin tercihiniz ![]() Siz normal olarak üye olsanız dahi sistem tarafından premium üyelerden rasgele birinin referansı ile üye olmuş olacaksınız zaten ![]() Bu sitelerin ortak özelliği budur. Minimium ödeme miktarları kimisinde 5 dolar kimisinde 10 dolar kimisinde 2 dolardır. Ödemeler AlertPaya yapılır. Önceden Paypaldı Şuanda Yüzde 80ni Alertpay ile çalışıyor ALERTPAY HESABI ALMAK İÇİN: BURDAN TIKLAYIN Üye olduğum epey bi sistem var ama ben sadece 1 tanesini tanıtmak istiyorum şimdilik. • Ödemeyi Saniyeler İçinde Yapması Siteyi Kuşkusuz En Güvenilir Site Yapıyor • 2 Saniyede Otomatik Ödeme Yapan Sitenin mükemmel İstatistik Sitemi Var. • Değişik Yapısının Yanında İlgi Çekiçi Bir Çok Özelliği Mevcut • NeoBux Sağlam ve Güvenilir Yapısıyla Kaçırılmayacak Sitelerden • Reklam Tıklamalarından $ 0.01 - $ 0.015 (Golden: $ 0.01 - $ 0.02) Kazanç • Referans Üye Tıklamasından $ 0.005 - $ 0.01 (Golden: $ 0.01 - $ 0.02) Kazanç • Sitede 4 + Adet Reklam Mevcut (30 Saniye Gezinme) • İlk Minimum Ödeme Miktarı $ 2.00 ve Ödemeyi AlertPay ve Paypala Yapıyor Şuana kadar 525 dolar aldım ödeme aldım bu siteden ![]() ◊ Üye Olmak İçin Tıklayınız http://www.neobux.com/?rh=74656B6E6F6D6F62696C SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
06-27-2008, 02:49 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Tıkla Kazan Ptc Az Biraz Para Kazanmak İstiyorsanız Buyrun
Bildiğiniz Gibi Artık İnternetten Para Kazanmak Mümkün.
Bu Konuyu Ben de Yaklaşık 5 Senedir Takip etmekteyim. Eskiden Üye Olunan Sitelerin Çoğunda üzücü Durumlar Yaşanmıştı. (4Daily, Spedia, StormOfCash... Gibi) Şimdi İse Durumlar Değişti artık Üçkağıtçılar İçin Güzel Önlemler Alındı. Gerçekten Kazandıran Sitelerden Alınan Ücret Bilgileri de İspat Oldu. Şahsen Bu 4 Siteyi Ve Daha Bir Çok Siteyi Günlük Ziyaret Olarak Ziyaret Ederim. Ufak Da Olsa Bir Ek Gelir Kazanırım. Ama Şunu Bilin ki Bu İşi Gerçek Kazanç Kapısı Haline Getirenlerde Oldukça Fazla ![]() Bol Kazançlar... >> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
06-27-2008, 03:49 PM
|
|||
|
|||
|
Nasıl işmiş bu ya oturduğumuz yerden para mı kazanıcaz yani:S
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
06-27-2008, 04:00 PM
|
|||
|
|||
|
Evet gayaet basit baştaki mesajda anlattığım gibi herşey
Öyle uçuk paralar değil ama. Kazanılıyor sadece bi site için günde 5 dakika yetiyor. damlaya damlaya göl oluyor işde
SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
07-05-2008, 11:58 AM
(This post was last modified: 11-06-2008 08:28 PM by jkomando.)
|
|||
|
|||
|
Farklı Bir siteden daha ödeme aldım
![]() Sadece referans bularak 17 ödeme daha aldım. Ödemeyi paypala istedim. Bu sitede isterseniz tekliflere katılın istersenizde sadece referans toplayarak referans başına 10 cent alın 10 referans bulursanız 1 dolar alırsınız. Ama fazla abartmadan günde 1 referans yapamaya bakın Benim referansımdan iye olmak için BURDAN TIKLAYIN SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
11-06-2008, 08:29 PM
|
|||
|
|||
|
• Ödemeyi Saniyeler İçinde Yapması Siteyi Kuşkusuz En Güvenilir Site Yapıyor
• 2 Saniyede Otomatik Ödeme Yapan Sitenin mükemmel İstatistik Sitemi Var. • Değişik Yapısının Yanında İlgi Çekiçi Bir Çok Özelliği Mevcut • NeoBux Sağlam ve Güvenilir Yapısıyla Kaçırılmayacak Sitelerden • Reklam Tıklamalarından $ 0.01 - $ 0.015 (Golden: $ 0.01 - $ 0.02) Kazanç • Referans Üye Tıklamasından $ 0.005 - $ 0.01 (Golden: $ 0.01 - $ 0.02) Kazanç • Sitede 4 + Adet Reklam Mevcut (30 Saniye Gezinme) • İlk Minimum Ödeme Miktarı $ 2.00 ve Ödemeyi AlertPay ve Paypala Yapıyor Bugün itibariyle toplam 525 dolar aldım ödeme aldım bu siteden ![]() ◊ Üye Olmak İçin Tıklayınız http://www.neobux.com/?rh=74656B6E6F6D6F62696C SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Buyrun Çok kral bi soru :D | justme | 21 | 1,540 |
12-09-2007 05:10 PM Last Post: cagri |
|
| internetten para kazanın(%100 güvenli) | zet | 5 | 870 |
04-12-2007 12:06 PM Last Post: KorkmazTR |
|
| OSMANLI DEVLETİ hakkında neler biliyoruz? Buyrun konuya.. | ugurupa | 23 | 3,037 |
03-03-2007 06:23 PM Last Post: zet |
|

Search
Member List
Calendar
Help