|
Tarihe Geçecek Maç: Türkiye: 3 - Çek Cumhuriyeti: 2
|
|
06-16-2008, 12:09 AM
(This post was last modified: 06-16-2008 12:17 AM by Sonic.)
|
|||
|
|||
|
Tarihe Geçecek Maç: Türkiye: 3 - Çek Cumhuriyeti: 2
Karşılaşmayı izleyenler ileride anlatacakları mükemmel bir maça şahitlik ettiler. 2-0 geriye düştüğümüz maçı çevirmeyi başardık
![]() Gollerimiz: Arda Turan (1), Nihat Kahveci (2) Uefa Maçın Adamı: Nihat Kahveci TÜRKİYE: 3 - ÇEK CUMHURİYETİ: 2 Stat: Stade De Geneve Hakemler: Peter Fröjdfeldt, Stefan Wittberg, Henrik Andren (İsviçre) Türkiye: Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih, Nihat Çek Cumhuriyeti: Cech, Grygera, Ujfalusi, Rozehnal, Jankulovski, Galasek, Matejovsky (Dk. 39 Jarolim), Polak, Sionko, Plasil, Koller Gol: Dk. 34 Koller (Çek Cumhuriyeti) Sarı Kartlar: Dk. 6 Mehmet Topal, Dk. 10 Aurelio (Türkiye) helal olsun çeyrek finaldeyiz Fatih Terim'in açıklaması: Adım adım Viyana'ya gidiyoruz 20 Haziran'da rakip Hırvatistan mac1.jpg (Size: 213.09 KB / Downloads: 3)
mac2.jpg (Size: 266.22 KB / Downloads: 1)
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
06-16-2008, 12:15 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Tarihe Geçecek Maç: Türkiye: 3 - Çek Cumhuriyeti: 2
ses kalmadı yazalım bari
ciddi dehşet maçtı ya biz gitsekmi die dşünürken arda ateşledi ortalıı ![]() sonrada nihat bitirdi zaten
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
06-16-2008, 11:26 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Tarihe Geçecek Maç: Türkiye: 3 - Çek Cumhuriyeti: 2
iş bitiminde eve doğru gidiyordum bir msj hooop 2-1 olmuş dedim bu maç böyle bitmez yolumu değiştirdim kalan dakkaları izlemeye gittim derken sonuç böyle iki gol izledim..onların kalecisini çok övmüştüler böyle bir hatayı nasıl yaptı çok şaşırdım zaten ondan sonra afalladı kaleci..
Türkiyemize misli basmıştım 2-0 olunca ümit bitti dedim...taki sahneye arda çıkana kadar! Helal Sana Türkiye! şimdi aklımdaki soru:Hırvatistan'ı yenebilir miyiz? Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Fenerbahçe ve Türkiye Kupası ;) | nadiren | 21 | 18,258 |
03-22-2008 04:14 PM Last Post: nadiren |
|

Search
Member List
Calendar