|
arkadaşlar yardııım ..!
|
|
07-18-2008, 06:42 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar yardııım ..!
benim kuzuya bişeyler olmuş. uzun zamandır çalıştırmıyordum. şimdi hiç çalışmıyor
FW yükledim.FW kartı görmediği için açılmıyor ve satıcınızla görüşün hatası veriyor.başka kartlarda da denedim sonuç değişmedi.telefoncuda kart yuvasını ve alt bordda temassızlık olabilir düşüncesi ile değiştirttim yine sonuç yok. sanırım kartı okutturamıyorum.önerisi olan varmı.teşekkürler.
Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
07-18-2008, 09:08 PM
|
|||
|
|||
|
RE: arkadaşlar yardııım ..!
satıcınızla görüşün hatas..bu hata bi zamanlar bende de oluşmuştu galiba fw vs..uğraşlar sonucu gitmişti..inş.sorun büyük değildir
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
07-19-2008, 08:57 AM
|
|||
|
|||
|
Julia, bataryadan da olabilir dediğin hata, ya da mmi board hatası da olabilir...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
07-19-2008, 03:29 PM
|
|||
|
|||
|
evet ya benm o hatanın kaynağı bataryaydı...
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
07-21-2008, 11:19 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkürler. sorun mmi board muş. ama neyseki arıza değil sandece temizleyip yuvaya daha sıkı oturmasını sağlayınca sorun çözüldü.tekrar teşekkür ederim.
Nükleer başlıklı kız. |
|||
|
07-21-2008, 08:30 PM
|
|||
|
|||
|
ahuaha seninkide alkolik olmuş tuğba ayda bi saf olkol ver bşicik olmas
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Arkadaşlar Lütfen Yardım Eder misiniz? | feyzul31 | 0 | 403 |
02-21-2008 04:27 AM Last Post: feyzul31 |
|
| arkadaşlar bu saçmalık bi çözümmm | yedibeyza | 11 | 998 |
09-23-2007 03:37 PM Last Post: yedibeyza |
|
| SX1 ci arkadaşlar flash? | sinanben | 26 | 2,465 |
05-10-2007 06:45 PM Last Post: ibrzrv |
|

Search
Member List
Calendar
Help

FW yükledim.FW kartı görmediği için açılmıyor ve satıcınızla görüşün hatası veriyor.başka kartlarda da denedim sonuç değişmedi.telefoncuda kart yuvasını ve alt bordda temassızlık olabilir düşüncesi ile değiştirttim yine sonuç yok. sanırım kartı okutturamıyorum.önerisi olan varmı.teşekkürler.