|
SX1 Tuş board u
|
|
07-20-2008, 01:49 PM
|
|||
|
|||
|
SX1 Tuş board u
Arkadaşlar gecen telefonum yanımda duruyordu bi baktım kapanmış basıyorum acılmıyor.bataryayı cıkar tak cıkar tak telefon acılmıyor.bi kaç kere daha cıkarıp taktım siemens mobile yazısında kalıyor problemin ne olduğunu anlamaya calıstım önce yazılımsal mı diye hayır değil.fw atacaktım software update modunda pc okumadı telefonu.meğerki tuş board u tam temas etmiyor anakarta.artık siz nediyorsanız.telefonun önünde tam göbeğinde siemens yazan yere bastırıyorum ozaman telefon acılıyor kullanabiliyorum fakat elimi cektiğim zaman takılıyor telefon donuyor yada ekran entegre oluyor cizik cizik cubuklar cıkıyor.anlayacağınız tuş board u temas etmiyor benim gözlemlediğim .tedavisi varmı temas etmesini sağlayabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim
Bir Tek seni sevdim S...... |
|||
|
07-23-2008, 01:12 PM
|
|||
|
|||
|
RE: SX1 Tuş board u
Kardeş.benim sx1 lerin bi tanesinde de aynı dediğin sorun var....Malesef MMI soguk lehime geçmiş...Sıcak hava ve flux sorunu çözecektir ama bunu yapabilecek tertibata sahipmisin?Değilsen tamircinin basında dur derim...Çünkü pek nazik davranmıolar telefonlara.....
Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...) * SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash * 2 GB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash * 512 MB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help