Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geforce4 MX440 Help me!
04-13-2005, 06:52 PM

Ya Fx5200'den önce bir Geforce4 MX440 DDR 128mb kartım vardı. (hala var) Kartın driverini kurup Win XP çalıştırdığında windows yükleniyor ekranına kadar sorun yok. Ancak sonra birden monitör kapanıyor ve bilgisayar restart oluyor. Sorun nedir? Çözümünü bilen arkadaş var mı. Eğer kartta sorun yoksa FX'le birlikte satıp kendime bi ati alıcam ya kahrolsun EX AŞKIM NVIDIA

Siemens Hardware ve Software Destek...
TEKNOLOJİ HAKKINDA HERŞEY: TEKNOMAG[img][img]http://www.cakmakina.com/sx/antinokia2.gif[/img]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2005, 11:58 AM

Windowsta SP2 kurulumu ?

Bazen bu tür sorunlara sebep verebiliyo diye duymuştum birde mesela yeni oyunlar için bu tür kilitlenme donma reset olayları için en güncel driverı çekip denedin mi ?

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

Birlikten kuvvet doğar
Find all posts by this user
04-14-2005, 12:18 PM

sorun driverdandır nvidia nın sitesinden 71.84 u cekip dene birde

Trance Around The World With Above&Beyond
04-14-2005, 12:43 PM

71.84 ile de denedim. Güvenli modda çalışırken hiçbir sorun yok. Ama XP'yi normal çalıştırmaya kalktığımda ilk açılış ekranına kadar geliyor sonra önce monitör kapanıyor. Sonra da pc restart oluyor Sad

Siemens Hardware ve Software Destek...
TEKNOLOJİ HAKKINDA HERŞEY: TEKNOMAG[img][img]http://www.cakmakina.com/sx/antinokia2.gif[/img]
04-14-2005, 01:41 PM

O zaman donanımsal ya board un irq ları ile uyumsuzdur yada ekran kartı arızalıdır mümkünse başka bir makinada deneyin

Trance Around The World With Above&Beyond
07-18-2006, 12:30 AM
RE: Geforce4 MX440 Help me!
oncelikle korkma ekran kartinda ariza olma ihtimali cok dusuk. (Eger guvenli modda bunu yapmiyorsan. Si
stemi sifirdan kurarsan bu sorunu yasiyacagini sanmiyorum.ç Driver cakismasi gibi gozukuyor.
IURQ diyen arkadasada +1

Law is the love, love under will
SX1, C65, C60, C55 ve C35
Samsung D500, D600
Qtek S100
09-19-2006, 04:31 AM
Slmlar..Nvidia satılıp ATİ alınacak diye işittim geldim =) eğer bir oyun tutkunuysan ATİ çoğu grefiği yüksek oyunu desteklemediğini belirtmeliyim.. Nvidia oyunlar için en sağlamıdır bnm kanımca ..teşekkürler

-Zor başarılır, İmkansız sadece Biraz Zaman alır...
-Bir çok kez ben ''şimdi''den söz ederken, bu şimdi sizin için çok daha ileri bir tarihte yaşanacaktır...
               FİNALLER BİTTİİİ..! ARTIK TAM GAZ.!
03-13-2007, 06:42 PM
eğer ekran kartınız başka bi makinada sorunsuz çalışıyosa kart sağlam demektir.o zaman irq çakışması var demektir.yapmanız gereken biostan anakart üstündeki ses ethernet gibi donanımları kapatın.sonra hepsinin diriverlerini kaldırın.makinayı resetleyin.ilk önce ekran kartının driverini kurun.resetleyin.daha sonra diğerlerini tek tek tanıtıp yükleme yapın.her cihaz yüklemesinde resetleyin.yada donanımların irq lerini kontrol edip çakışma olanları irq değiştirin.saygılar
03-29-2007, 12:52 PM
Mr-Sahin'e katılıyorum...
03-29-2007, 01:15 PM
bilgisayarı açarken F8 e basıp vga modunu etkinleştir dersen bilgisayar normal bi şekilde açılacaktır daha sonra çözünürlik ve ekran yenileme hızını makul bi değere çekersen sorunun hallolur tabi her format attığında bunu tekrarlaman lazım ..(sorun monitörden kaynaklı moniteri değiştirirsen sorun kökten hallolur)
07-29-2007, 06:45 PM
kardeş win 98-Me driver ı kurmuş isen ondan yapıyor.
10-29-2007, 04:01 PM
kareş driver sisteminle(XP) çakışıyor formatta kendi tanır XP onu bi format at yeter Wink

нα¢кєяℓу
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication