|
Mpx i Olanlar Buraya
|
|
05-22-2005, 06:11 PM
|
|||
|
|||
|
Mpx i Olanlar Buraya
bu forumda motorola bakımıdnan hiç hareket yok, biraz canlansın
|
|||
|
05-22-2005, 06:14 PM
|
|||
|
|||
|
pilin ömrünü artıracak program bilen var mı?
|
|||
|
05-22-2005, 08:44 PM
|
|||
|
|||
|
evet aslında her modelden kullanıcılar olsa da ortalık kaynasa kavga ederiz bizimki iyi sizinki kötü diye
![]() bir ara cok düşündüm nerdeyse alıyodum mpx bu telefonun iyi yanı kötü yanı nedir, hala alınırmı ? Birlikten kuvvet doğar |
|||
|
05-22-2005, 08:57 PM
|
|||
|
|||
|
motorola'nın en çok satan telefonlarındandır sanırım, baya meşhur model
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
05-23-2005, 01:52 AM
|
|||
|
|||
|
kamera fazla kullanmıosan ve bluetooth u sadece bilgisayardan veri atmak için kullanıosan en ii telefon bu ancak pili az gidio, sonuçta yine de uygun bi telefon en azından fiyatı düşük
mpx kullanıp da elinde güzel program olan var mı? yükleye yükleye salak sulak programlar yükledim, biri bana doru düzgün program tavsiye etsin telefon biraz yavaşladı, nasıl hızlandırabilrim bilen var mı? |
|||
|
04-20-2007, 09:59 PM
(This post was last modified: 04-20-2007 10:01 PM by erdemchetin.)
|
|||
|
|||
|
RE: Mpx i Olanlar Buraya
FİRMVARE YÜKLERKEN KAPANDI AÇILMIYOR NE YAPMALIYIM MPX200
http://www.alankentim.tr.gg |
|||
|
04-20-2007, 10:02 PM
|
|||
|
|||
|
cihazı ortadaki mavi tuş ile açarak " master reset " yapın, işe yaramazsa tekrar firmware yükleyin
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
04-21-2007, 06:25 PM
|
|||
|
|||
|
erdemcetin,
pilini dışardan açık şarj yap, ondan sonra romu tekrardan yükleyebilirsin, mpxde rom yüklerken yarıda kalsa bile bişey olmaz, sadece şarjın tam dolu olmasına dikkat et SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help