Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sx1 unlock codee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07-31-2005, 11:55 PM
sx1 unlock codee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar benim sx1 öldüü unlock code istiyor ben izmirdeyim maille veya tel ile destek verebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkür ederim
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-02-2005, 09:58 AM

SX1 ler öyle çabuk ölmez müşteri hizmetlerini ara veya forumda siemensmania ve siemenstechin telefonu olması lazım biryerlerde onu bul onlarla bağlantıya geç ama bildiğim akadarıyla müşteri hizmetleri sorununu çözer. senden garanti belgesi ve faturayı fax olarak isteyecekler muhtemelen

SİEMENSSSSSSX1(Black) + 256 MB PİO MMC=Bilgisayar+multimedya+ Azda olsa cep telefonu
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
08-20-2005, 01:18 PM

hunter1 Wrote:SX1 ler öyle çabuk ölmez müşteri hizmetlerini ara veya forumda siemensmania ve siemenstechin telefonu olması lazım biryerlerde onu bul onlarla bağlantıya geç ama bildiğim akadarıyla müşteri hizmetleri sorununu çözer. senden garanti belgesi ve faturayı fax olarak isteyecekler muhtemelen

kendi yazıma cevap yazacağım aynı olay bu gün benimde başıma geldi. [url="http://www.siemens-mobile.com"]www.siemens-mobile.com[/url] adresindeki telefondan müşteri hizmetlerini aradım. imei numarasını isteyip 3-5 dakikada bir kod verdiler ve sorunum çözüldü

SİEMENSSSSSSX1(Black) + 256 MB PİO MMC=Bilgisayar+multimedya+ Azda olsa cep telefonu
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
08-25-2005, 05:06 PM

walla canım telefonun garantiliyse başarının teknik servisine götür 15 dk.içinde kodu açar verirler.aksi taktirde kilidi parayla açan kişiler var onları bulmalısın.
08-17-2006, 12:17 AM
RE: sx1 unlock codee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağolasın
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication