Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
data kablo
08-02-2005, 09:40 PM
data kablo
arkadaşlar sx1 de fw yükseltmek için mutlaka kutudan çıkan orjinal kablo olması mı gerekiyo?bende orjinal olmayan ama her türlü program,mp3,video vs. yükleyebildiğim bir usb kablosu var,ben bu kabloyla fw yükleyebilirmiyim?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-2005, 02:40 AM

cmert17 Wrote:arkadaşlar sx1 de fw yükseltmek için mutlaka kutudan çıkan orjinal kablo olması mı gerekiyo?bende orjinal olmayan ama her türlü program,mp3,video vs. yükleyebildiğim bir usb kablosu var,ben bu kabloyla fw yükleyebilirmiyim?
Yükleyebilirsin

Law is the love, love under will
SX1, C65, C60, C55 ve C35
Samsung D500, D600
Qtek S100
Visit this user's website Find all posts by this user
12-24-2006, 03:30 PM
RE: data kablo
yüklersin benimki de pazar malı herseyi yüklüyodum taki kabloyu pinlerden koparana kadar Big Grin
12-24-2006, 07:00 PM (This post was last modified: 12-24-2006 07:07 PM by adigehalil.)
[Image: s17.gif][Image: s17.gif][Image: s17.gif][Image: s17.gif]

nereden bulup çıkartısınız bunları........

http://cecenistanda-rus-teroru.blogspot.com/
http://www.ihh.org.tr/
http://www.alancuma.com/
12-24-2006, 07:54 PM
Bak şu soru sorana ... Yahoo

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
12-24-2006, 07:56 PM
cmert 17 noluo?

ajan  MAKAVELİ          I'm loyal to the game
http://img133.imageshack.us/img133/8683/...ereda4.jpg
BÖCÜK
ANTİ YUNAN
ANTİ ERMENİ
ANTİ FETTOŞ
ANTİ AMPUL
12-24-2006, 08:00 PM
Sx1 le yeni tanıştığım zamanlardan kalma sevimli bir soru Shy

01-09-2007, 09:38 PM
Ohaaa o zamandan mı bu konu Smile
01-10-2007, 01:03 AM
hmmmm , CÖMERT17 olsa bizim Coşku nun eski nick diycem ama , cmert 17 de kim acaba ? Big GrinToungue

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, “Ne mutlu Türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.
01-10-2007, 01:46 AM
Big GrinBig GrinBig GrinToungue

Popcorn

ajan  MAKAVELİ          I'm loyal to the game
http://img133.imageshack.us/img133/8683/...ereda4.jpg
BÖCÜK
ANTİ YUNAN
ANTİ ERMENİ
ANTİ FETTOŞ
ANTİ AMPUL
01-10-2007, 10:03 AM
cmert17 Wrote:arkadaşlar sx1 de fw yükseltmek için mutlaka kutudan çıkan orjinal kablo olması mı gerekiyo?bende orjinal olmayan ama her türlü program,mp3,video vs. yükleyebildiğim bir usb kablosu var,ben bu kabloyla fw yükleyebilirmiyim?

vaaaay...cosku mert beyToungueToungueToungue:whistling:sen ne guzel sorular soruyosun canim oyle...cevaplayayim;evet yukleyebilirsin ama dikkat et bagalnti kopmasin fw atarken..yoksa c55 kablosu lazim olur..

hahahahahahahahahahaaaaaaa....Big GrinToungueToungueToungue:P17ne kurban senin...

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
01-10-2007, 12:10 PM
fugitif95 Wrote:vaaaay...cosku mert beyToungueToungueToungue:whistling:sen ne guzel sorular soruyosun canim oyle...cevaplayayim;evet yukleyebilirsin ama dikkat et bagalnti kopmasin fw atarken..yoksa c55 kablosu lazim olur..

hahahahahahahahahahaaaaaaa....Big GrinToungueToungueToungue:P17ne kurban senin...

bi de yazabilsen ... Toungue Toungue

01-10-2007, 02:00 PM
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:vaaaay...cosku mert beyToungueToungueToungue:whistling:sen ne guzel sorular soruyosun canim oyle...cevaplayayim;evet yukleyebilirsin ama dikkat et bagalnti kopmasin fw atarken..yoksa c55 kablosu lazim olur..

bi de yazabilsen ... Toungue Toungue

Big GrinBig Grin:Ddikkatlimisin diye bilerek yazdim...WhistlingWhistlingWhistling

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
01-10-2007, 05:09 PM
3310 Wrote:hmmmm , CÖMERT17 olsa bizim Coşku nun eski nick diycem ama , cmert 17 de kim acaba ? Big GrinToungue

Bu mesajı yeni gördüm ya Big Grin Görmesem daha mı iyiydi ne, her halükarda malzemeyiz Big Grin Toungue

01-10-2007, 06:24 PM
selam arkadaşlar
benim baya ciddi bir problemim var

sx1 im servisten geldi geleli data kablosu çalışmıyordu. usb uyarısı veriyor. yeni kablo aldım gene aynı şey. anladım ki telefonun kabloyu taktığımız kısmında sorun var..

belki teması sağlarım diye uğraşırken birden bilgisayar telefonu gördü. hemen cmert in fw up 4 ü yüklemeye koyuldum yüklemenin sonuna doğru gene bağlantı koptu. ve bilgisayardaki program kırmızıda kaldı "error" yazıyordu. ama telefon açıldı. bir göz attım problem yok gibi ama tam yüklanmemiş olacağanı düşünerek içim rahat etmedi. yeniden yüklemeye karar verdim. tekrar yüklerken bu sefer bağlantı yüklemenin daha başlarında gitti.

şu anda telefon yükleme modundaki açılıştaki yazıda duruyor. bataryayı çıkararak kapanıyor ancak. yeniden açınca gene yükleme modunda açılıyor. bilgisayar telefonu görmüyor. yani usb yi görmüyor.

lütfen yardım....
01-12-2007, 04:15 PM
Slm.Hazır konu açılmışken sorayım ben de...Usb yerine com kablosu alsam fw yükleyebilirmiyim,veya x55 com kablosu alsam fw yükleyip veri alışverişi yapabilirmiyim...Nolur nolmaz telefon 2 hafta önce kendiliğinden çöktü formatla düzeldi ama flash atma ihtimaline karşı cevap önem taşıyor,bir de telefon cebimde sıkışınca kendiliğinden kapanıyor,araştırdım tuşlara baskı yapınca bazen kapanıyor acaba bu sorun hepsinde mi var teşekkürler...
01-12-2007, 04:22 PM
Firmware birden çok parametreden oluşur ve COM kablo ile bu parametrelerin ancak birini yükleyebilirsin (E-Gold) .Yani Firmware yükleyemezsin Wink

kapanma olayı yan sanayi kasa nedeniyle veya boardda çatlak, esneme vs. durumu varsa ortaya çıkar ...

01-12-2007, 04:32 PM
Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler,sanırım kapanması esnemeden kaynaklanıyor çünkü tuşları dışarıya doğru baskı uygulayınca kapanıyor ama her zaman kapanmasını sağlayamıyorum,aldığımdan beri cebime koymamıştım,cebime koyduğumdan beri sıkışmadan dolayı kapanmalar olmuştu,sanırım herhangibir siemens için usb kablosu işimi görür iyi günler...
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  data suite yardım kronik 1 408 11-13-2007 10:33 PM
Last Post: kronik
  BUYRUN SİZE DCA-540 USB KABLO ŞEMASI HiJacker 7 5,968 08-30-2007 10:06 PM
Last Post: boks_5
Question UFS kablo ile Flash atılması nasıl oluyor? alplord 1 871 06-11-2007 07:51 PM
Last Post: Mr-SahiN

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication