|
Sx1'im ne yapsam düzelmiyor
|
|
09-13-2005, 03:48 PM
|
|||
|
|||
|
Sx1'im ne yapsam düzelmiyor
beyler selamlar, yardımlar için genel olarak bi teşekkürümü vereyim önceden :applause:
bunun dışında soracağım soruya geçeyim bir an önce; sx1'imde fw 13 yüklü hatta tam yazanı kopyalarsam şu şekilde; svn: 13 18052004 apply sw: 12.2_13 telefon nisan ayında alındı 0 olarak ama sanırım pek sıfırlıkla ilgisi yok, yazanlara bakılırsa :mad2: sorun veya sorunlar şu; kapatma tuşu hiç bir şekilde çalışmıyor, telefon kapanınca da açma işini sadece şarja taktığımda yapabiliyorum, yandaki mikrofon ve kamera kısa yollarına da basıldığında tel kilitlenip restart ediyor kendini. yine tel arada kilitlenip, bi kaç tuşa karışık basınca normal haline dönüyor tele format attım ama aynı şekilde devam ediyor sorunlar. telde 512 mb stormax hafıza var (9 oyun, 32 mp3 + 80 civarı ogg + call cheater, photoacute, agile messenger, ogg player programları + ), ve prgramların kayıt yeri default olarak mmc kart olarak gösterilmiş durumda.. size soracaklarım; 1- başına bu şekilde bir sorun gelen var mı? 2- versiyonu yükseltsem bir işe yarar mı? 3- tele virüs girmiş olabilir mi? 4- problem hafıza kartına yüklenen herhangi bir şey yüzünden olabilir mi? (ya da hafıza kartının kendisinden) 5- ya da önereceğiniz başka bir şey var mı? not: teli istanbul - mecidiyeköyden almıştık (faturası mevcut), ama şu anda bodrumda çalıştığımdan dolayı adamlarla bire bir kontağa geçemiyorum, zaten geçersem ne olucağını ben de bilmiyorum :him: sonuç olarak tele burda ihtiyacım var o yüzden ne kadar bozuk olursa olsun, istanbula da yakın zamanda pek işim düşmiyecek :whipy: nys ben çıkamıyorum işin içinden, yardımlarınızla çözebileceğim bir şey olursa gerçekten çok sevineceğim. olay özetle böyle, tekrardan cevaplar için şimdiden teşekkürler.. |
|||
|
09-13-2005, 08:12 PM
|
|||
|
|||
|
başıma böyle bi şey gelmedi ama alete fw15 yüklersen hersey düzelir.ayrıca ses seviyesi de yükselir bu versiyonla.yükle asla pişman olmazsın.
|
|||
|
09-20-2005, 08:57 PM
|
|||
|
|||
|
mmc kartı çıkar formatla olazsa fw yenile olmazsa servis
SİEMENSSSSSSX1(Black) + 256 MB PİO MMC=Bilgisayar+multimedya+ Azda olsa cep telefonu SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS |
|||
|
07-18-2006, 02:05 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sx1'im ne yapsam düzelmiyor
işlemci hasar görmüş sanırım....
|
|||
|
07-19-2006, 01:02 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Sx1'im ne yapsam düzelmiyor
Genel anlamda sorun nemli ortamdan kaynaklaniyor gibi gorunuyor... Sanırım oksitlenme gibi bir durumda olabilir... En iyi cozum orjinal fw15 deneyip olmaz ise Basari yada KVK yetkili servisine ulaşırmak...
Law is the love, love under will SX1, C65, C60, C55 ve C35 Samsung D500, D600 Qtek S100 |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| sx1'im zor açılıyo | opportunity | 9 | 944 |
12-10-2006 04:52 PM Last Post: KinG_ThieF_ |
|

Search
Member List
Calendar