Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nurani Arkadaşin Dikkatine
11-09-2005, 03:02 PM
Nurani Arkadaşin Dikkatine
arkadaşım yaptığın yeni firmware çalışması için ellerine sağlık, teşekkür ediyorum ben kendi adıma.. ancak maxicep ve teknomag forumların cihatnuroglu nickiyle senin sözcülüğüne soyunan bi arkadaş var bilmem haberin varmı? senin emeğin üzerinden prim yapmaya çalışıyo ve kendince terör estiriyo.. eğer buralarda bi yerlerdeysen bu polemiklere artık ancak sen son verebilirsin.. email adresini bulamadığım için bu mesajı buradan gönderiyorum..saygılar.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2005, 03:10 PM

sahiden nurani nerede ve neden o yapmıyor bu açıklamaları ??

Küresel ısınmayla buharlaşmaya doğru
11-13-2005, 03:49 PM

pinky Wrote:arkadaşım yaptığın yeni firmware çalışması için ellerine sağlık, teşekkür ediyorum ben kendi adıma.. ancak maxicep ve teknomag forumların cihatnuroglu nickiyle senin sözcülüğüne soyunan bi arkadaş var bilmem haberin varmı? senin emeğin üzerinden prim yapmaya çalışıyo ve kendince terör estiriyo.. eğer buralarda bi yerlerdeysen bu polemiklere artık ancak sen son verebilirsin.. email adresini bulamadığım için bu mesajı buradan gönderiyorum..saygılar.
demek terör bu kadar gaddar deilim sen beni çileden çıkardın başında bunu unutma söylesene .:::nuraniyle beni yalancı çıkardın:::. ne ne primi fw yi ben yapmadım nurani nin fw si o ben burdayım aslan gibi çekineceğim hiç bişey yok primmiş neyin primini yapacam..........fw16 nerde yalan söylüyorlarlar nuraniyle yok böyle bi fw unutun ..................BEN BUNLARI UNUTMADIM.......NURANİ NİN ÇALIŞMASI ARKADAŞLAR BEN Bİ PİRM VEYA SAHİPLENME YAPMADIM ...... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

[IMG2="http://img285.imageshack.us/img285/6387/logo8cv.jpg"]http://img285.imageshack.us/img285/6387/logo8cv.jpg[/IMG2]
07-29-2006, 07:03 PM (This post was last modified: 07-29-2006 07:04 PM by erkahn.)
RE: Nurani Arkadaşin Dikkatine
adam sert konuşmuş
cevap nuraniye düşer artık
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation babalar nurani noldu yav? fugitif95 13 1,404 01-25-2007 05:17 PM
Last Post: fugitif95
  nurani den son haberler cihat_nurogl 47 8,295 10-23-2006 01:19 AM
Last Post: robotica

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication