|
SX1 Kasa Değişim (resimli anlatım)
|
|
02-04-2007, 04:42 PM
|
|||
|
|||
|
RE: SX1 Kasa Değişim (resimli anlatım)
Tuşları temizlemek için eğer sx1 inizi sökmeye kıyamıyorsanız bir tane kompresor ile tuşların yanlarından hava sıkın. tuşlarınız eskisinden biraz daha iyi olacaktır. Aynı şekilde ekranınnızın içindeki tozları da temizleyebilirsiniz.
|
|||
|
02-04-2007, 04:45 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler ve aramıza hoşgeldin
°oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
02-04-2007, 04:53 PM
|
|||
|
|||
Mr-SahiN Wrote:Tuşları temizlemek için eğer sx1 inizi sökmeye kıyamıyorsanız bir tane kompresor ile tuşların yanlarından hava sıkın. tuşlarınız eskisinden biraz daha iyi olacaktır. Aynı şekilde ekranınnızın içindeki tozları da temizleyebilirsiniz.Hocam tuşlar uçar gider tozlarla beraber aç kasayı sil işte,sonra yapacağın tamirden çok daha kolay olur,inan bana bu arada eğer alttaki seçim tuşları falan basmıyorsa silikonla tuş arasına kağıt sıkıştırın tuşunuz dokunmatik olsun Türkiyenin ilk dokunmatik tuşlu sx1ine sahibim açıp resim koyamıyorum çünkü vidalar acaip deforme oldu japon malı tornavidalar yüzünden açarsam bidaha toplayamam sağlam t5vidam yok ![]()
Dünya ne kadar dönerse dönsün! SEN HEP DELİKANLI OL!!! Pamuk Prenses mi olur?Prenses dediğin TAŞ gibi olur... |
|||
|
02-04-2007, 05:26 PM
|
|||
|
|||
|
Silikonla tuş arasına kağıt konulmaz
![]() varsa bir sorun sentetik tinerle tuş kontakları güzelce silinir.hem bu sayede orjinal görünüm korunur ![]() kağıt sıkıştırılan tuş diğer tuşların seviyesinden yükseleceği için göz zevki bozulur
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
03-22-2007, 06:04 AM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler işime yaradı
|
|||
|
04-21-2007, 06:38 PM
|
|||
|
|||
|
ya ben geçen sene telefonun ekranını kırdım cebimdeydi hemde
hernese serviste ekran deişimi oldu ama kapak yoktu mclarenin mavi bi kapak buldum camı söktüm taktım benimkine ama çok çizik falan avr boyamaya çalıştım etrafını kısaca siyah sx1 kapağı bulabilirmiyiz onnu ekranı direk söküp takıcamsaygılar... Artik BENQ P50 O.C. Edition (624MHZ) Full Bass, Full Treble... 2GB Kingston DV-RS MMCM |
|||
|
04-24-2007, 09:58 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler çok yararlı oldu
) artık telefonum daha yeni gözüküyor
|
|||
|
06-01-2008, 03:32 PM
|
|||
|
|||
|
cmert kardeş yükledim ama doc formatında çıktı 812 kb nasıl açacağım bu formatı? hangi program gerekiyor birde bu çalışmanı videoya çekip foruma ekleme şansın varmı yabancı sitelerde olduğu gibi youtube,metacafe vb gibi yani sx1 kasa değiştirme videosu başlığı altında cevap bekliyorum cmert
|
|||
|
06-01-2008, 04:05 PM
(This post was last modified: 06-01-2008 04:07 PM by Sonic.)
|
|||
|
|||
|
eğer Microsoft Office Word kullanmıyorsan bilgisayarına http://www.openoffice.org.tr kurarak da doc formatını açabilirsin
veya bu da iş görebilir "Word Viewer 2003" http://www.microsoft.com/downloads/detai...laylang=en Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
06-01-2008, 04:14 PM
|
|||
|
|||
|
WİNDOWS VİSTA VAR NASIL AÇARIM DOSYAYI KARDEŞ?
|
|||
|
06-01-2008, 07:10 PM
|
|||
|
|||
hulk24 Wrote:cmert kardeş yükledim ama doc formatında çıktı 812 kb nasıl açacağım bu formatı? hangi program gerekiyor birde bu çalışmanı videoya çekip foruma ekleme şansın varmı yabancı sitelerde olduğu gibi youtube,metacafe vb gibi yani sx1 kasa değiştirme videosu başlığı altında cevap bekliyorum cmertmicrosoft office tabii ki... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| x55 ile ölü SX1 canlandırma - resimli | 3310 | 121 | 16,873 |
05-13-2008 12:24 PM Last Post: Julia |
|
| Erase + Full Flash Atmak (Resimli Konu Anlatımı) | HiJacker | 55 | 10,946 |
04-07-2008 10:50 AM Last Post: volki-ceza |
|
| Sx1 Tema Yapımı (Resimli Anlatım) | Frank | 54 | 17,137 |
03-14-2008 01:09 PM Last Post: nadiren |
|

Search
Member List
Calendar
Help

aç kasayı sil işte,sonra yapacağın tamirden çok daha kolay olur,inan bana
açıp resim koyamıyorum çünkü vidalar acaip deforme oldu japon malı tornavidalar yüzünden
açarsam bidaha toplayamam 

) artık telefonum daha yeni gözüküyor