|
Netsoccer : Tam kadro online kullanıcı ile maç keyfi
|
|
07-23-2006, 03:13 PM
(This post was last modified: 07-23-2006 03:23 PM by Sonic.)
|
|||
|
|||
|
Netsoccer : Tam kadro online kullanıcı ile maç keyfi
http://www.netsoccer.biz adresininden hizmet veren oyun ücretsiz. Sensible Soccer görünümünü andıran grafikleri herkesin hoşuna gitmeyebilir. Ancak ben bir SWOS hastası olduğumdan bana gayet normal geliyor.
Oyunun geliştiriceleri ellerinden geleni yapıyorlar. Bazen gün aşırı updateler oluyo oyuna bağlanırken. Bazen oyuna bağlanamamazlık problemi oluyor. Fazla yükten dolayı sorunlar çıkabiliyor. Oyunu indirdikten sonra açılan pencereden hemen üye kaydını tamamlayıp "Training" bölümünde açılmış olan dostluk maçlarına katılabilirsiniz. Rakipleriniz dünyanın her yerinden kişiler olabilir. Ağırlık Polonya, İspanya ve İsveçte. Takım kurabilir, takımınız için scout araması yapabilirsiniz. Takım arası maçlar düzenlenebiliyor. Kazanan takımın sıralama puanı artıyor. Oyunun kontrolü: mouse haraketi sağlarken sol tuşu pas/şut için kullanılıyor. Mouse sağ tuşu da alternatif şut tuşu. Yerden kayma için "A" tuşu var. Topa yükseklik kazandırmak için mouse ikonunun oyuncunuza çok yakın tutun. Yerden ve hızlı şut için mouse ibaresini uzak tutup sol tuşa basılı tutun, yukardaki sarı bar dolacak, istediğiniz an bırakın. Oyun için sohbet için genel sohbette "Home" veya sadece o kişiye özel mesaj için "End" tuşu kullanılıyor. Kendiniz server açıp, yöneticiliğini yapabilirsiniz. Emin olun boş kalmaz ![]() www.netsoccer.biz
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
07-24-2006, 01:16 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Netsoccer : Tam kadro online kullanıcı ile maç keyfi
Şimdi deniyorum.Bakalım Nasıl Oyun?
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS-İce Blue Sx-One
|
|||
|
07-24-2006, 03:19 PM
|
|||
|
|||
|
sonuç ?
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
07-24-2006, 08:08 PM
|
|||
|
|||
|
Güzel işte
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS-İce Blue Sx-One
|
|||
|
07-26-2006, 11:09 AM
|
|||
|
|||
|
Sonic kusura bakma gercek hayattada futbol sevmem bunuda sevmedim
Law is the love, love under will SX1, C65, C60, C55 ve C35 Samsung D500, D600 Qtek S100 |
|||
|
07-26-2006, 12:05 PM
|
|||
|
|||
|
Zaten bunu herkes sevmez, grafikler kötü, oyun basit...
Sensible Soccer'cıların beğeneceğini umuyorum Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Web Tabanlı Online Oyun..Travian | neckermenn | 6 | 3,358 |
05-05-2008 05:31 PM Last Post: cagri |
|
| MU Online (inceleme) | sailmakér | 5 | 2,148 |
03-31-2007 05:57 AM Last Post: acarr |
|