|
NOKIA 7710 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM; NE DERSİNİZ?
|
|
07-28-2006, 03:42 PM
|
|||
|
|||
|
NOKIA 7710 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM; NE DERSİNİZ?
ŞU AN SIEMENS SX1 KULLANIYORUM. YÜKLÜ UYGULAMALARLA BİR CEP BİLGİSAYARINDAN FARKSIZ. LAKİN İŞLEMCİ HIZI VE YENİ UYGULAMALARI DESTEKLEMESİ YÜZÜNDEN YENİ BİR TEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE ŞU AN AĞIRLIK NOKIA 7710' DAN YANA. BU KONUDAKİ DÜŞÜNCE VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM....
|
|||
|
07-28-2006, 05:05 PM
|
|||
|
|||
|
RE: NOKIA 7710 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM; NE DERSİNİZ?
değişik bir telefon dokunmatik ekranıyla sony P serisini de andırıyor
Symbian OS Version: v7.0s (yine uygulamalarda sorun yaşayabilirsin şuan v8.0 var) ve 65bin renkli ekranı + radyosunun gprs üzerinden çalması sorun yaratmazsa düşün bence Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
07-28-2006, 05:11 PM
|
|||
|
|||
|
TEŞEKKÜRELR SONIC DEMEKKİ BU TELİ ALMIYORUZ. S7, 65000 RENK VE RADYOSUNUN GPRS OLMASI HOSUMA GİTMEDİ. ARAŞTIRMALAR DEVAM EDECEK ANLAŞILAN....
|
|||
|
07-28-2006, 05:23 PM
|
|||
|
|||
|
Benim için şuan telefon almakta önemli kriterlerdi belirttiklerim.
Tercih senin sonuçta kolay gelsin
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
07-28-2006, 05:29 PM
|
|||
|
|||
|
aynı kriterlere sahibiz sanırım. ekran renkleri yetersiz geldi.sybianın son sistemine sahip değil ve radyosu için para ödemek saçma geldi.aynı paraya çok daha iyisini alabilirim. tekrar teşekkürler....
|
|||
|
09-19-2006, 03:59 AM
|
|||
|
|||
|
slmlar..bu telefon kullanılası alışılası zor bir cihaz =) aslında ekran 65k 262k birşey farketmiyor..ve telefon pıratik bir cihaz değil duyduğuma göre..arama yapmak eziyet olduğu kulağıma geldi..ama cihazın kamerasının hoşluğunu nerdeyse her kullanandan duydum ama parasını hak etmiyor..kanımca N80 gibi şahane bir telefon bulunurken bunu almak iyi değil diye düşünüyorum =) teşekkürler
-Zor başarılır, İmkansız sadece Biraz Zaman alır... -Bir çok kez ben ''şimdi''den söz ederken, bu şimdi sizin için çok daha ileri bir tarihte yaşanacaktır... FİNALLER BİTTİİİ..! ARTIK TAM GAZ.! |
|||
|
02-06-2007, 07:47 PM
|
|||
|
|||
|
Asla 7710 alma!Bi arkadaşımda var tek güzel yanı dokunmatik olması,oda bi işe yaramıyo
sadece şekil olsun diye o fiyata varya çok müthiş telefonlar var
Dünya ne kadar dönerse dönsün! SEN HEP DELİKANLI OL!!! Pamuk Prenses mi olur?Prenses dediğin TAŞ gibi olur... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

sadece şekil olsun diye