Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Önemli Uyarı!!!
09-09-2006, 06:30 PM (This post was last modified: 09-09-2006 08:06 PM by 35cem35.)
RE: Önemli Uyarı!!!
Evet öyle ama sanırım adigehalil bize,
bu konuşulanların yeri burası değil demek istemiş ama ben adigehalil e katılamayacağım,
çünkü sorulan sorular ya da paylaşılan şeyler topikle alakalı
bizler böyle şeyleri paylaşacağız ki, SX1 kullanıcıları da kendilerine ders çıkaracaklar veee
"..şunu yapayımmı? bunu yapayımmı?.." sorusunun cevabını alacaklar...

Küllenen Aşk SX1 !!!
Servis FW 15
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-09-2006, 06:42 PM
merhaba cem abi, sana bişi sormak istiyorum bu ismi geçen Winswup mem. patcher nerden bulabilirim biliyormusun?teşekkürler
09-09-2006, 07:36 PM
evet burdan...
http://www.zshare.net/download/wsmp26-rar-vy2.html

Küllenen Aşk SX1 !!!
Servis FW 15
09-09-2006, 09:10 PM
aynen sana katılıorum cem abi eyw. Big Grin

ajan  MAKAVELİ          I'm loyal to the game
http://img133.imageshack.us/img133/8683/...ereda4.jpg
BÖCÜK
ANTİ YUNAN
ANTİ ERMENİ
ANTİ FETTOŞ
ANTİ AMPUL
09-09-2006, 09:53 PM
katin Wrote:sadece şunu söylüyorumsx1 standart haliyle yani overclocksuz yavaş kalıyor örneğin 150 mhz olmadan mp3 dinlerken aynı andada agilamsn de chat yapmak mümkün olmuyor Smile ve bu gibi sebeplerle birlikte sorunsuz 150 mhz sx1 kullanıyorum sadece bu. ha dediğine itirazım yok sonuçta elektronik devrelerden bahsediyoruz belirli kapasiteleri ve ömürleri var tabi bu işlem ömürü tabi kısaltacaktır ama ben yinede bu haliyle mutluyum.

Bu sorun işlemcinin hızıyla ilgili değil. sorun telefonun ram'inden kaynaklanıyor. Ngage patchi yaparsan multimedia uygulamalar için telefona daha fazla ram aktarmış olursun 120 MHZ'de bi de öyle dene istersen...

İyi çalışmalar...

Siemens Hardware ve Software Destek...
TEKNOLOJİ HAKKINDA HERŞEY: TEKNOMAG[img][img]http://www.cakmakina.com/sx/antinokia2.gif[/img]
Visit this user's website Find all posts by this user
09-09-2006, 10:29 PM
peki ek te verdiğim N-gage mod cmert up2 ye wsmp26.exe ile patchlenir mi?
yoksa cmert in fw sinde farklı bir patch mi uygulamamız gerekir...
Ya da şöyle sorayım;
istediğimiz patchi, eğer FW içerisinde yoksa wsmp26.exe ile APPLY PATCH yapabilir miyiz?

Küllenen Aşk SX1 !!!
Servis FW 15
09-09-2006, 10:40 PM
35cem35 Wrote:peki ek te verdiğim N-gage mod cmert up2 ye wsmp26.exe ile patchlenir mi?
yoksa cmert in fw sinde farklı bir patch mi uygulamamız gerekir...
Ya da şöyle sorayım;
istediğimiz patchi, eğer FW içerisinde yoksa wsmp26.exe ile APPLY PATCH yapabilir miyiz?

cmert o patchi ekledi mi bilmiyorum. Ama eklemediyse tabi eklenir. eğer ekliyse patching error gibi bir mesaj alırsınız.

İyi çalışmalar...

TEKNOLOJİ HAKKINDA HERŞEY: TEKNOMAG[img][img]http://www.cakmakina.com/sx/antinokia2.gif[/img]
09-09-2006, 10:44 PM
Teşekkür ederim...

Küllenen Aşk SX1 !!!
Servis FW 15
09-10-2006, 04:56 PM
@SiemensMania
Benim sx1 im 150 mhz de yaklaşık bir aydır çalışıyor ve bir sorun tespit etmiş değilim.. Ancak yazdıklarını okuduktan sonra ne yapsam bilemedim açıkçası.. Şimdi 150 mhz olarak yaptıklarından gayet mennunum eskiye oranla daha bi güzel oldu, hızlı oldu.. Ama eğer bu işlem telefonu öldürcekse bu güzellikten de vazgeçmeye hazırım.. Bana yaklaşık 1 aydır 150 mhz de çalışıp problem yaratmayan sx1 in(bu arada 24 mb) bundan sonra sorun çıkarma ihtimalini söyleyebilir misin?? Ona göre sx1 ime işlem yapayım... Şimdiden teşekkür ederim..

Sx1 öldü... Hayat... Artık N73 var..
Uyku yok bu sıcaklardan... Küresel Isınıyoruz...
TASARRUUUFFFFF!!!!
09-10-2006, 05:10 PM
RE:  Önemli Uyarı!!!
ZuLMâNî Wrote:@SiemensMania
Benim sx1 im 150 mhz de yaklaşık bir aydır çalışıyor ve bir sorun tespit etmiş değilim.. Ancak yazdıklarını okuduktan sonra ne yapsam bilemedim açıkçası.. Şimdi 150 mhz olarak yaptıklarından gayet mennunum eskiye oranla daha bi güzel oldu, hızlı oldu.. Ama eğer bu işlem telefonu öldürcekse bu güzellikten de vazgeçmeye hazırım.. Bana yaklaşık 1 aydır 150 mhz de çalışıp problem yaratmayan sx1 in(bu arada 24 mb) bundan sonra sorun çıkarma ihtimalini söyleyebilir misin?? Ona göre sx1 ime işlem yapayım... Şimdiden teşekkür ederim..

Hiç yapmayada bilir. bu biraz şans işi. Ancak Siemens, SX1'i ürettirdiği taşeron firma iflas edince yedek parça sıkıntısına düştü. Bu nedenle emniyeti elden bırakmamakta fayda var zaten BenQ SX1'e üvey evlat muamelesi yapıyor. Kendi Smartphone'u Symbian P30 ve Windows Mobile yüklü P50 ve P51 satsın diye piyasadan silmek istiyor. Tedbirimizi alalım sıkıntı yaşamayalım. Testin amacı SX1 kullanıcılarını önlem almaya çağırmaktı.

09-10-2006, 07:09 PM
RE:   Önemli Uyarı!!!
SiemensMania Wrote:cmert o patchi ekledi mi bilmiyorum. Ama eklemediyse tabi eklenir. eğer ekliyse patching error gibi bir mesaj alırsınız.

İyi çalışmalar...

eklememiştim.gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.ancak birazcık yavaşlama olacaktır.önceden uyarayımda ... Smile

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
09-10-2006, 07:14 PM
cmert kardeşim senin UP_2 ye ekleyebileceğim N-GAGE patchini verebilir misin?
Benim bulduğum iki taneside hata veriyor...
Zahmet olacak ama, teşekkür ederim

Küllenen Aşk SX1 !!!
Servis FW 15
09-10-2006, 07:21 PM
RE:  Önemli Uyarı!!!
35cem35 Wrote:cmert kardeşim senin UP_2 ye ekleyebileceğim N-GAGE patchini verebilir misin?
Benim bulduğum iki taneside hata veriyor...
Zahmet olacak ama, teşekkür ederim

zahmet diye bir kelime benim sözlüğümde yok Big Grin

; *** nGage mode 2 ***
replace:0BAC9949201C00F0D5FB301C211CFFF795FF0DAC9549201C:00204DB0F0BC02BC0847
replace:FFF720FE6846FFF763F96846FFF7B2F96846FFF7DDF96846:68466846

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
09-10-2006, 07:23 PM (This post was last modified: 09-11-2006 02:30 AM by 35cem35.)
kardeşim benim,
teşekkür ederim tekrar.

Küllenen Aşk SX1 !!!
Servis FW 15
09-11-2006, 01:08 AM
Arkadaslar bu konu accayip uzamış yahu. Tamam up-2 yükledikten sonra MHz ile bende oynadım cihaz bi afalladı tafalladı sonra çektim geriye düzeldi.

SX1speed kullanana kadar problem yok kullandıktan sonra varsa zaten evde tek başınızaykende yapabilirsiniz bu tip işlemler Big Grin
09-12-2006, 01:57 AM
@SiemensMania
Teşekkürler.. Cevabın yeterince doyurucu idi.. Ben 150 mhz ile şansımı deneyeceğim..

Sx1 öldü... Hayat... Artık N73 var..
Uyku yok bu sıcaklardan... Küresel Isınıyoruz...
TASARRUUUFFFFF!!!!
09-12-2006, 04:40 PM
RE:   Önemli Uyarı!!!
erkahn Wrote:burada önemli olan paylaşımdır
herkes istediğini istediğine sorar
kimsede bişey diyemez
bilmioruz ki soruoruz
bilenler sormasın
yorumda yapmasın

adigehalil Wrote:bence gerekli açıklama birinci mesajda verilmiş..şunu yapayımmı? bunu yapayımmı?.. biraz yanlış sorular oluyor.. herkes kendi kararını versin yapsın...

yapılan çalışma için teşekkürler..

sadece sorular için demedim.. birşeyleri deneyip bence sonucunu buraya yazmak daha verimli olur.. gelişim bazı denenmeyenleri deneyerek sürdürülür.. sx1 e yapılabileceklerin nerdeyse sonuna gelinmiş gibi gözüküyor.. ama bakıyoruz 12mb patchi çıkıyor.. birileri çalışıyor ama bizde tık yok(çalışanlar bir elin parmağı kadar).. neyse benim kızgınlığım sadece kendime siz boşverin..

http://cecenistanda-rus-teroru.blogspot.com/
http://www.ihh.org.tr/
http://www.alancuma.com/
09-12-2006, 05:22 PM
RE:    Önemli Uyarı!!!
yapanlar yapar burda paylasır bırımız fw yapar ben tema yaparım o müzik yapar bu boledır
her yaptıgımıda sorarım
soruorum demekkı bılmıorum ogrenmek ıstıorum
kım kıme kızıosa burda yazmasın kızdıgı yerde yazsın

adigehalil Wrote:
erkahn Wrote:burada önemli olan paylaşımdır
herkes istediğini istediğine sorar
kimsede bişey diyemez
bilmioruz ki soruoruz
bilenler sormasın
yorumda yapmasın

adigehalil Wrote:bence gerekli açıklama birinci mesajda verilmiş..şunu yapayımmı? bunu yapayımmı?.. biraz yanlış sorular oluyor.. herkes kendi kararını versin yapsın...

yapılan çalışma için teşekkürler..

sadece sorular için demedim.. birşeyleri deneyip bence sonucunu buraya yazmak daha verimli olur.. gelişim bazı denenmeyenleri deneyerek sürdürülür.. sx1 e yapılabileceklerin nerdeyse sonuna gelinmiş gibi gözüküyor.. ama bakıyoruz 12mb patchi çıkıyor.. birileri çalışıyor ama bizde tık yok(çalışanlar bir elin parmağı kadar).. neyse benim kızgınlığım sadece kendime siz boşverin..

BÖCÜK
ANTİ YUNAN
ANTİ ERMENİ
ANTİ FETTOŞ
ANTİ AMPUL
09-12-2006, 06:45 PM (This post was last modified: 09-12-2006 07:04 PM by Desperado.)
Burda herkes istediği soruyu belirli bir ahlak çerçevesinde sorabilir.İsteyende cvp verir yada vermez.Ama milletin sordugu soruya bu nebçim soru yada böyle soru sormayın falan denilirse benimde tepem atar.Herkes anasının karnında öğrenmedi tabi sorucak onlarda başkalarına sorup da öğrendi neyse kapatalım uzamasın.

SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS-İce Blue Sx-One
  • TeknoMag
09-12-2006, 07:54 PM
evet arkadaşlar bu konuyu daha fazla uzatmamak lazım!bu tür sohbetler zaman kaybından ve sinirleri germekten başka bi işe yaramaz!bırakalımda herkes bişiler sorsun.insan doğası bu soracakki öğrenecek...Saygılarımla

All The Better For Seeing You ALL!
09-12-2006, 08:15 PM
eywallah fanatice saolasın

BÖCÜK
ANTİ YUNAN
ANTİ ERMENİ
ANTİ FETTOŞ
ANTİ AMPUL
09-12-2006, 08:36 PM
Arkadaşlar sonuç belli zaten!
Adigehalil arkadaşımız zaten cevabının sonuda ".. neyse benim kızgınlığım sadece kendime siz boşverin.." diyerek zaten bize demek istemediğini belirtmiş
Sonuçta hepimiz burda arkadaş olduk, arkadaşlar arasında olur böyle yanlış anlaşılmalar.
Önemli olan orta yolu bulmak, ve ben bulduğumuza inanıyorum.
Güzel fikir paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle...

Küllenen Aşk SX1 !!!
Servis FW 15
09-12-2006, 09:02 PM
35cem35 arkadas dogru soyluyor yahu olay tirmanmis iyice.bir araya gelmisiz abi ugrasiyoruz arkadas olmusuz surda.paylasiyoruz en guzel olani babacanlar.simdi elele verip es iks bir rakiplerine fark atmamiz gerekir benceBig Grin

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
09-12-2006, 09:17 PM
aynen dewam arkadaşlar

BÖCÜK
ANTİ YUNAN
ANTİ ERMENİ
ANTİ FETTOŞ
ANTİ AMPUL
09-12-2006, 10:38 PM
Böyle bir Siemens forumunun Türkiye'de önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Problemini yazıpta bukadar bilgili arkadaşlardan cevap alınabilecek yer var mı bilmiyorum. Tema, FW, Donanımsal destek. . .

Kimse cevap yazmasa sizlerin oluşturduğu arşiv yeter çoğu soruya.

Güzel bir topluluk oluştu burada. Artık arkadaş herkes msn'den hatta gerçekten görüşenler var. 3cem35'in dediği gibi "Güzel fikir paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle..."

Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin

I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication