|
ben de varım
|
|
09-16-2006, 03:14 PM
(This post was last modified: 09-16-2006 03:18 PM by rüzgar_atesi.)
|
|||
|
|||
|
merhaba arkadaşlar;
bu forumu yeni gördüm. burada sizlerden çok şey öğreneceğim.tam bir mobilite manyağıyım denebilir. 2004de a60 telefonu aldığımda yüzlerce kontor harcamıştım telefona melodi ve resim yüklemek için.manyak olduğumdandır herhalde-)) neyse.sixzzlerle olmaktan mutluyum.özellikle siemensmania,siemenstech ve cmert.sizlerle aynı forumda bulunmaktan mutluyum.çalışmalarınızda elimden geleni yapmaya hazırım bildiğim kadarıyla. ... |
|||
|
09-16-2006, 04:17 PM
|
|||
|
|||
|
RE: ben de varım
aramıza hoşgeldin
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
09-16-2006, 07:58 PM
|
|||
|
|||
rüzgar_atesi Wrote:merhaba arkadaşlar; Hoşgeldin arkadaşım. Sizlerle bir arada olmak da bizim için büyük keyif. İyi çalışmalar... Siemens Hardware ve Software Destek... TEKNOLOJİ HAKKINDA HERŞEY: TEKNOMAG[img][img]http://www.cakmakina.com/sx/antinokia2.gif[/img] |
|||
|
09-17-2006, 02:12 AM
|
|||
|
|||
|
hoşgeldin arkadaşım!ben burda üstatlarımız sayesinde çok şey öğrendim emin ol sende öğreneceksin!burda öğrenememenin tek koşulu:kendini öğrenememeye koşullandırmaktır
hadi kolay geldin bakalım...
All The Better For Seeing You ALL! |
|||
|
09-17-2006, 12:18 PM
|
|||
|
|||
|
herkes hoşgeldi